viglink.com

Tuesday, September 3, 2013

Hathors, Del 1 Kanal: Wes Annac 30 augusti 2013



Den uppvaknande mänsklighetens sinnen och hjärtan expanderar snabbare än vad vi ens kan beskriva, även om det naturligtvis - trots den snabba karaktären av er uppstigning, fortfarande är en progressiv och stadig en som ser er växa och lära stegvis, vilket också har förklarats av andra källor.

Vi är upprymda inför möjligheten att få börja kommunicera med er mer direkt medan ni öppnar upp och expanderar era kanaler till de ofantliga höjder som många av er lär er att göra, och vi kan lyckliga säga att er förmåga att motta våra intryck bara kommer att öka så mycket som er förmåga att uppfatta och förstå oss och rikena vi existerar i. Vi är så väldigt förväntansfulla inför mänsklighetens uppvaknade till sanningen om vår existens och vår intensiva önskan att åter få kontakt med er direkt, eftersom vi alla - som en gemensam kropp som assisterar Jorden, har så väldigt mycket att erbjuda er.

Det är viktigt att vara öppen för idén om vår existens om ni önskar ha en ohämmad anslutning till oss, eftersom vi bara kanaliserar våra intryck till dem som villigt ber om det. Vi försöker inte överväldiga mänskligheten eller de uppvaknande Ljusarbetarna på något sätt, och om någon själ känner sig obekväm av att absorbera våra intryck eller kanaliserade energier och klargör detta obehag, så kommer vi gärna att dra tillbaka våra energier från dem och med tiden hälsa dem igen efter att er Jord har upplyfts. Acceleration av Karma

Er befolkning är i speciellt behov av en kollektiv upplyftning, och Gaia har existerat i den femte dimensionen ganska länge enligt er uppfattning om tid. Var och en av er kan göra aktiva försök att ansluta till och känna energierna från den femdimensionella Jorden ni bygger och växer mot hela tiden.

Slöjorna mellan er och de högre dimensionerna fortsätter att rivas ner med varje linjering ni passerar, och då vi ger detta meddelande i slutet av Augusti månad har mänskligheten fortfarande många viktiga himmelska linjeringar och konfigurationer att passera igenom, som kommer att ge er sann och obehindrad kraft. Käre skrivare, vi märker de ”tusentals små personliga revolutioner” som du kallar dem, som du har mottagit de senaste dagarna. Vi ber dig att förvänta dig att många fler aspekter av dig själv kommer att ge sig tillkänna, och att översynen många av er upplever kommer att fortsätta tills ni upptäcker att ni är skimrande exemplar av andliga varelser som har utfört ett mycket svårt arbete på er Livsstig.

Ni är på väg att nå slutet på ert karmiska kontrakt individuellt och kollektivt, och detta innebär att karma kommer att accelerera exponentiellt för er, kära själar. Vi noterar att några av er känner att ni upplever nära nog omedelbara karmiska reaktioner på vad ni sår för er själva att uppleva, och särskilt den negativa karman ni manifesterar skickas tillbaka till er mycket snabbare än tidigare.

Detta beror på det tidigare nämnda avslutandet av det karmiska kontraktet, och eftersom det är viktigt för er att uppleva och omvandla alla återstående samlade rester från er täta Jordiska erfarenheter, och effekterna de kan ha på er ibland.

Att erkänna den rådande tätheten på er Jord är viktigt för förståelsen varför vissa av er känner att er sinnesstämning eller era vibrationer drar ner er ibland. Det är viktigt att komma ihåg att ni förvandlar de täta energierna som ges ut av kollektivet som helhet, och då ni kan minnas detta kan ni hitta jämvikt i en låg sinnesstämning eller en låg vibration som inte tycks vilja lämna er.

Balans och Kollektiv Energi-Omvandling Ni är pionjärer i att frambringa de Ljusa energierna och uttrycka dem till gagn för ert kollektiv, och ni har nyligen tagit på er den mycket större uppgiften att omvandla den täta energin hos andra i massiv skala.

För att vara helt ärlig så har effekten av detta varit mycket mindre skadlig för Ljusarbetarna än den kunde ha varit, och ni har verkligen lyckats behålla er balans och fortsätta att upptäcka Ljusa energier trots den större tyngden som lagts på ryggen på många av er. Dem av er som specifikt anmälde er för att omvandla kollektivets täta energier har fått laster av svår energi att bearbeta och omvandla nästan varje dag, även om era Liv planerades på ett sätt som tillåter er att helt enkelt bara vila ibland.

Ni kommer att hitta en ostörd linje för kontakt med de högre dimensionerna, och ju mer ni försöker att uppfatta de högre rikena och ansluta till oss själar som lyckligt existerar här, desto mer kommer era upplevelser börja bli fullkomliga.

Ni kommer att märka att era hjärtan öppnas och expanderar otroligt snabbt, och ni kommer att upptäcka att era upplevelser lyses upp medan er enighet med existensen omkring er växer till exempellösa höjder. Detta är alltihop Gudomligt väglett, och er fördjupade mottaglighet av de metafysiska rikena har alltid varit avsedd att förebåda ett kollektivt etablerande av ett samhälle i linje med idealet för varje medborgare.

De rena Ljusenergierna som många av er låser upp inombords leder en naturligtvis till att ifrågasätta allt som har gömts, och den rådande korruptionen och tyrannien i era regeringar och finansinstitut bland mycket annat kommer att bli fullt exponerad eftersom en sådan exponering är en förordad aspekt av mänsklighetens tillväxt till de renare fyrdimensionella planen.

Vår Huvudsakliga Uppgift är att Tjäna Er

Den fjärde dimensionen kommer att leda till exponering av allt som varit dolt av mörka orsaker, och medan det kanske kan uppstå några svårigheter utmed vägen till en sån exponering, både på ett individuellt och kollektivt plan, kommer det att resultera i mänsklighetens byggande av ett fullskaligt Galaktiskt samhälle, byggt av och för var och en av er. Er återuppbyggnad till fullt medvetande sker av er egen kraft, men Himlens Kompani har och kommer att fortsätta att assistera er eftersom vi önskar att ni når tillstånden av medvetenhet som vi har lyckats med.

Vår huvuduppgift är att tjäna er, den uppvaknande mänskligheten, och att hjälpa er tjäna resten av befolkningen som kommer att bli öppna för de spirituella rikenas existens, liksom aktiviteterna från dem som använde pengar och makt till att behålla er i mörker i generationer. Exponeringen kommer att komma, och den kommer huvudsakligen att drivas fram genom aktioner från den uppvaknande allmänheten. Så många själar har redan stigit fram inför det kollektiva medvetandet för att erbjuda avslöjanden om kabalen, och vi ber er att fortsätta vara uppmärksamma på exponeringar rörande övervakningsaktiviteterna av det amerikanska NSA, det brittiska GCHQ och spionagenturerna i många andra länder; av vilka många ännu inte blivit avslöjade. Ett komplett, starkt nätverk av lögner och halvsanningar har anlagts runt era samhällen, och de som har dolt er historia kommer att hållas ansvariga för vad de har gjort, medan mänskligheten fortsättningsvis informeras om vad de har undertryckt.

Det resulterar i en stark känsla av befrielse och frihet, och välstånd kommer att flyta som vatten till varje nation, varje familj och varje person. Mänskligheten kommer att inse vikten av att etablera en vitt spridd enhet, och harmonin ni föder och sprider kommer att få er att enkelt och lyckligt arbeta tillsammans för att bringa er planet i ljuset på alla vis.

Ombyggnationerna av era städer kommer kanske att bli de största bedrifterna för er att genomföra, men ni kommer att assisteras av er personliga och kollektiva drivkraft att föra vidare och vitt sprida de positiva förändringarna i er värld. Ni kommer också att assisteras med teknologier som vi och andra ger er, och de vitt spridda avslöjandena ni kommer att få om såna teknologier kommer att se till att ni förstår och kan utnyttja dem. Exponering av kabalen: Ett Kollektivt Rensnings-Event

Mänskligheten kommer att kunna utnyttja teknologierna vi kommer att erbjuda till sin fulla potential, och kommer att gynnas otroligt mycket av inspirationen ni får genom att hjälpa till med bygget av er nya värld. Det kan uppstå vissa katalytiska svårigheter utmed vägen med avslöjandena om mörkret som lagts vilande i ert kollektiva medvetande, och efter omvandlingen av stora delar av mänsklighetens täta energi kommer exponeringen av de mörkas aktiviteter att tjäna som ett enormt reningsbad för ert kollektiv. Så väldigt mycket kommer att avslöjas som ni kanske inte förväntade, och vi ber er med Kärlek att samla er själva inför mycket större och mer flödande insikter och avslöjanden än vad ni fått så här långt.

De Ljusa energierna har i stora mängder hittat tillbaka till er planet och de kommande exponeringarna det resulterat i har sannerligen bara börjat, och det kommer kanske att göra mänskligheten ganska överväldigad och även utmattad emellanåt. Varje litet stycke arbete ni utför kommer att bli för kollektivets bästa, och dem av er som är särskilt ivriga att sprida fred och enhet kommer att bli pionjärer i kollektivet för att hjälpa till med just det.

Det kan vara svårt för somliga att etablera fred och enighet med dem som de uppfattar som annorlunda, men i slutänden kommer mänskligheten att ha samlats ihop, trots allt som har spelats på i era kulturer som har lärt er att ni är olika och separerade från varandra på ett eller annat sätt. Det är ni verkligen inte, och vi vet att en ständigt ökande andel av Jordiska själar kan känna det. Enhet, välstånd, överflöd och välmående kommer att förverkligas för varje själ på er planet, och ni kommer att känna er mycket uppfyllda och tillfredsställda med er själva och upplevelserna ni kommer att ha från och med nu.

De av er som redan arbetar i frontlinjen av Ljusarbetarnas medvetande kommer kanske att expandera era roller ännu mer än ni redan har gjort, och vi förmodar att många stiger fram i tiden som kommer för att hjälpa till med att informera ert kollektiv om specifika aspekter av er utveckling mot full medvetenhet.

Del 2 följer

Översättning Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

WesAnnac.com
AquariusParadigm.com

Contributing Editor: The Golden Age of Gaia

No comments: