viglink.com

Tuesday, September 3, 2013

Matthew Ward - September 2, 2013 - Syrien

Syrien
Med kärleksfulla hälsningar från alla själar vid denna station , detta är Matthew . Tidigare har vi sagt att jorden är inom energinivån som frambringar positiva och negativa ytterligheter i individernas beteende . Längs vägen till denna punkt i uppstigning resan , har global rastlöshet ökat som folk reagerar på en växande känsla av brådska att agera på sina tankar och känslor .

Det var motivationen bakom det du kallar arabiska våren , och det är det som har satt Syriens inbördeskrig på världens centrum . Att våra bröder och systrar i det landet förinta varandra är djupt sorgligt för oss , såsom det är för dig - ingen är oberörd av blodbad och den svåra situationen för miljoner flyktingar  . Denna humanitära situationen med ödesdigra proportioner, har skapat stort dilemma : Har andra nationer har en moralisk skyldighet att ingripa ? Skulle detta eskalera striderna till ett internationellt krig ?

Regeringar med befogenhet att ingripa militärt tittar engagemang från dessa perspektiv samt medvetenhet om att deras egna interna situationer behöver tenderar och deras medborgare är krigströtta . Dessa ledare vet inte att deras återhållsamhet med att vidta åtgärder går utöver dessa överväganden eller att striderna i Syrien går utöver vad som är uppenbart - alla i din värld påverkas av flödet av energi .

Så opartisk som det kan låta , är detta krig ett resultat av energi i rörelse länge sedan och den går in i detta flöde var viktigt- men samvetslösa , gjorde användningen av kemiska vapen som . Vi är inte tolerera denna galenskap ! Vi talar om att den intensiva energi investeras av båda sidor i detta krig fick avbrytas , dess drivkraft bruten, så att slåss kan börja avta och köra ut sin energiska kurs .

Om det kan sägas att även i en situation så svår som denna , kan det finnas en guldkant , är det så här : Din värld är så upprörda över kemiska vapen dödar oskyldiga människor , kommer aldrig mer hända att på jorden .

Eftersom energi rör sig i den riktning som det är " mätta", det är kontraproduktivt att förbruka energi analysera Syriens situation varje dag eller spekulera om vad som gjordes till vem av denna grupp eller detta . Vad kommer långt bättre betjäna det syriska folket och din värld är energin av böner för att läka sörjande själar , för fred att komma genom förhandlingar , och för avstämning av de olika grupper som har spelat sin roll .

Vår villkorslös kärlek är med var och en av vår kära jord familj .

______________________________________
Kärlek och fred


No comments: