viglink.com

Wednesday, September 18, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 354


Som många av er redan har lagt märke till så är det någonting som rör sig i luften, som om något länge har väntat nu börjar uttala sin ankomst. Till en början med kommer först bara att vara märkbart som fickor av renare luft, där allt förefaller att vara ljusare och klarare, och där ni kommer att finna er själva vila som om ni är i frid med allt som finns. För där kommer det att vara som om ni i sanning var nyfödda, som om ni startar om igen med en ren målarduk, i avsaknad av alla skråmor från den gamla världens slit och problem. Vi vet att för en del av er så kan detta låta som en avlägsen dröm, medan för andra så kommer dessa ord att ringa som sanna på alla möjliga sätt. Men var snälla och tro oss när vi säger att dessa små fickor av lyxiga känslor av förnöjsamhet och frid nu börjar expandera för var och en av er. 

Inte mycket kommer att vara märkbart till en början med, för de kan vara som små prickar på horisonten till en början med. Men precis som stora skepp långt borta på havet på natten bara läggs märke till som små prickar som sakta kommer närmare så kommer dessa prickar eller glimtar av ljus att börja expandera fortare då de förefaller att närma sig med stor hastighet. Så vet att även om ni inte är bland dem som har fått en sin första smakbit av detta nirvana så vet att ni också kommer att känna denna smak av frihet i hela kroppen, och när ni så gör, så kommer det att ge er en känsla av frihet som kommer att ligga kvar. 

Och för alla de som har haft denna söta smak på era läppar, om bara under en bråkdel av en sekund, så vet att detta i själva verket är den sanna smaken av frihet, en frihet som inte bara stannar till för att säga hej och sedan försvinna som om in tunna luften. Nej, detta är i själva verket den sanna smaken av ert framtida NI, den som kommer att finna sig själv i ett helt nytt sorts liv, där allt det förgångna bara är precis det, borta och kommer aldrig åter. Så sniffa runt lite i vinden och se om ni också kan finna en av dessa fickor av färsk fjälluft omkring er, och vi kan garantera er att även om luften ni andas känns mer tryckande och lortig än någonsin så kommer dessa små fickor av renhet att finna era nyfikna hjärtan när som helst nu. Leta och ni skall finna, som de säger, eller snarare, var redo, för ni kommer att finnas av dessa livsgivande ampuller av frihet som börjar komma som från intet. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se



No comments: