viglink.com

Wednesday, September 4, 2013

Ärkeängeln Michael via Ronna Herman, 31 aug, 2013 Del 1 av 2


Vägen till Uppstigning är Vägen till Frihet 



Älskade mästare, efter att ni fick era individuella medvetanden och när ni insåg att ni är en Gudomlig Gnista av den Högsta Skaparen, ALLT SOM FINNS, var ni programmerade med den kunskapen att ni var förutbestämda att resa framåt in i den stora omanifesterade tomheten som ett Ljusets sändebud. Ert Gudomliga Uppdrag har kodats djupt inom ert Odödliga Själs-själv, och även inom ert Heliga Hjärta Frö Atom. Ni med alla de andra ”uppvaknade Gnistorna av Själs-medvetande”, var ämnade att uppleva alla de underbara olikheterna i skapelsen för Skaparen, vår Far/Mor Gud, och alla storartade Ljusvarelser, vars förutbestämda uppdrag gav dem mandat att de skulle förbli i de högre lättare rikena av Ljus. ** Vi berättar detta för er för vi vill ge er ett intryck av hur gamla och komplexa ni är. Ni kom till denna livstid med en rikedom av kunskap och en rik blandad härstamning kodad i ert DNA, i er cellstruktur och i era mentala och fysiska kroppar, liksom ett omfattande chakrasystem av dygder, kvaliteter och talanger. Ni kanske har undrat varför medlemmarna i så många famlijer kan vara så fysiskt, mentalt och känslomässigt olika när de, från en jordlig synvinkel, kom från samma föräldrar och härstamning. Härstamningen av er fysiska familj i denna livstid är bara en mycket liten del av er omfattande historia och ovärderliga ursprung – av vem ni verkligen är.

Ni har separerat ert medvetande eller fragmenterat er själv miljoner gånger för att uppleva Skapelsens stora mångfald, och ni har också återförenat er med mångfalden fasetter av er själv fler gånger än ni kan räkna. Varje gång ni gjorde det la ni till mer komplex information och unik erfarenhet till er minnesbank. Ju längre ni rörde er bort från den Högste Skaparens perfektion och ju djupare ni rörde er in i multidimesionalitet, desto tätare och mindre perfekt blev era skapelser, för ni hade mindre ren Ljussubstans att arbeta med. Därför finns det ingen skuld och det ska inte finnas några känslor av skuld eller misslyckande, för varje liv var designat som en noga planerad erfarenhet som skulle läras in. Denna runda av Kosmisk Kreativ Expansion kommer nu till sitt slut. Det är nu tid för er att återkräva ert Själmästerskap och er förmåga att skapa vackra och harmoniska saker i enlighet med den ursprungliga Gudomliga planen på en högre nivå.**

Nu när ni är medvetna att ni har kraften att utnyttja en obegränsad tillgång av ren Kosmisk Livssubstans – all Skapelses Kärlek/Ljus – vad väntar ni på? Att förkasta er Gudomliga födslorätt är en travesti, och ert Högre Jag kommer inte att mildra sina puffar för att hjälpa er att vakna och återkräva ert kungliga ursprung. Ni, Stjärnfrösjälarna, som leder vägen i uppstigningsprocessen har nått den mest avlägsna punkten på er separationsresa, och åter igen är ni djupt försjunkna i återföreningsprocessen med en återförening av de många fasetterna av ert Gudomliga Jag som är spridda över detta sub-universum.**

När ni börjar förstå den sanna skapelseprocessen, kommer er verklighet genast expanderas till ett vidare perspektiv. Som en blivande mästare kommer ni lära er att bli icke-dömande när ni utforskar att utvecka tyst avskildhet. Över tid kommer ni utveckla en känsla av att vara frånkopplade från varje dags drama och händelser. En mästare pratar mindre, lyssnar mer noggrant, och har en attityd som är fristående från vad som försigår runt honom/henne. Ni kommer att söka stillheten inom det Heliga Hjärtat. Däri finns ert Kraftcentrum och Gudomliga Vilja.**

Oavsett vilken station, omständighet eller medvetandenivå ni inkarnerat med i denna livstid, har det, djupt inom ert Själs-jag, alltid funnits en brinnande önskan att integrera de många fasetterna av ert Varande, till och med de fasetter som är i resonans med lägre frekvenser än de ni bär i er nuvarande jordliga farkost och inom ert aurafält. Dessa är missbruken, falska sanningar och koncept som ni har accepterat som era egna, tillsammans med olika djuprotade känslor av ogillande, hämnd eller dömande som ni har skapat under era många jordliga erfarenheter. De måste dock först helas och harmoniseras så att de kan fyllas med Ljus. På detta sätt behöver ni inte uppleva obehaget, utmaningarna av de karmiska interaktionerna av dessa förgångna tredje/fjärde-dimensionella erfarenheterna, för det är det gamla sättet.

När ni låter ert Gudomliga Själv Lysa Över och guida er, kommer fler och fler inspirerade tankar att komma till er. Det finns många sätt att tillåta Anden att manifestera genom er; låt det ske naturligt, kära ni. Vad får ert hjärta att le och er Själ att sjunga? Vad ger er en djup känsla av inre tillfredställelse? Hur vill ni betjäna? Det finns många sätt, och ni har många talanger (fler än ni vill tillstå); valet är dock alltid ert om ni vill utvecklas och använda era dolda talanger eller inte, som ni har begåvats med.** Det är viktigt att det finns Ljusmästare/Andliga Krigare som är redo att ta en ledande roll – de som är villiga att djärvt leda vägen till de nya rikena av existens som har förberetts för den uppstigande mänskligheten. Är ni villiga att gå in i styrkan? Är ni bland dem som är redo och villiga att guida och leda, att orubbligt hålla fokus på den nya visionen – den nya Gudomliga Blåkopian för Himlen och Jorden – och sedan se att det manifesteras för allas högsta goda?**

Kom ihåg mina modiga, ni måste dra er osynlighetsmantel om er; ni måste stärka era beslut och höja ert medvetande över tvivlets och kritikens hullingar och frön som kommer att projiceras på er. Massorna är fortfarande bundna till den hämmande världen av dualitet och den fysiska formen. När deras Själar börjar röras om och puffa dem för att vakna, kommer klyftan mellan den tredje-, fjärde- och femtedimensionella medvetandet att bli vidare. Som ett resultat kommer energier av motstånd, förbittring och uppror att spys fram av dem som fortfarande är i ett fast grepp av de lägre energierna av negativitet, begränsning och en känsla av hjälplöshet. De kommer att uppleva stor rädsla för förändringarna som inträffar. De kommer att bli arga när de puttas ut ur sin komfortzon, även om det är er verklighet av begränsning och lidande. De kommer att försöka att misskreditera och baktala er, men ni får inte vackla.

Ni måste stå starka i er integritet, och inte döma, men utstråla kärleksfull energi till alla, och ta ställning som en mästare genom att välsigna dem, och sedan flytta er till mer bördig mark. Var medvetna om att förändringar sker på djupaste cellnivå i varje art på Jordplanet – ingen eller inget är immun mot de högre frekvenserna av Skaparens Ljus som bombarderar och tränger in i den djupaste kärnan hos alla människor, Jorden och hela skapelsen.

När ni är i mänsklig form lämnar ni inte de första fyra dimensionerna, mineral-, växt-, djur- och människoplan av medvetande. Ni måste balansera och harmonisera dem tillbaka till de avsedda frekvenserna av harmoni och balans för att kunna utnyttja den högre planen av Ljus. De univerella lagarna för manifestation kommer bara tillåta er att integrera de energiska vibrationerna av högre dimensioner när varje lägre sub-dimension är returnerad till de lämpliga harmoniska frekvensmönstren. Att lära sig att leva medvetet kommer att kräva mycket disciplin i början; när tiden går kommer ni dock att upptäcka att ert tankesätt har utvidgats till ett mer djupgående medvetande om vad som sker runt omkring er och även inom er. 

Att lämna den gamla världen bakom er kan vara bitterljuvt. Kom ihåg att ni inte går in en återvändsgränd – ni går genom en portal in i en ny början. Ni måste bestämma vad ni vill ta med er in i den nya världen, och ni måste göra en kärleksfull urskiljning, men bestämt, vad ni måste lämna kvar. När ni expanderar ert medvetande och utnyttjar visdomen av era heliga Sinnen, där de högre frekvenserna av Gudsmedvetandet finns kommer er verklighet att förändras mycket fort. De vitala begreppen av uppstigningsprocessen är vad vi har förklarat för er under dessa många år som passerat när vi gradvis förmedlat till er de olika lärdomarna och teknikerna av Självmästerskap.

Slut del 1 av 2

Transmitted through Ronna Herman http://www.ronnastar.com/ * Copy freely and share. However, I claim the universal copyright for this article in the name of Archangel Michael.

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se 

No comments: