viglink.com

Tuesday, September 3, 2013

Jeshua och de Uppstigna Mästarna: Spirituell Frigörelse kommer att hjälpa er Skapa Himlen på Jorden. 26 augusti, 2013 Via Wes Annac Att Hela Energetiska Sår


De allmänna ljusarbetarna har varit instrumentala för att transmutera huvuddelen av tät energi som rådde och göddes in i ert kollektiva medvetande, och många av er har gjort personliga uppoffringar då ni har låtit tät energi från andra komma igenom er och bli transmuterat.

En del av er har samlat på er energetiska eller känslomässiga sår, vilka är helt temporära och kan helas, och vi nämner detta för att erbjuda en visualisering för de av er som känner att de kontinuerliga transmutationerna är krävande eller påverkar er på ej ämnade sätt.

Vi ber er att tänka er själva i ett mycket litet utrymme; ett litet rum eller någon slags garderob. Vi ber er njuta av småskaligheten av utrymmet runt er och använda er förordnade visualiseringsfärdigheter för att skina ert vackra Ljus igenom varje facett av detta lilla utrymme. Då ni skiner ert Ljus ut från inom så affirmera att Källan är med er i varje ögonblick och på alla sätt. Visualisera och känn er aura och för de av er som samlade på sig särskilt djupa sår som ett resultat av era osjälviska ansträngningar med att transmutera era täta kollektiva energier, så tänk er dess sår som svarta fläckar i era aurafält. Affirmera att den renaste energin från Källan läggs till det personliga Ljuset som ni redan skickar ut, och affirmera att energin ni för igenom er helar smärtorna ni har ackumulerat.

Se och känn hur de rena energierna som kommer igenom er transmuterar och helar era energetiska och känslomässiga sår, och känn ett stort inträde av allt renare Ljus i era tempel då ni tackar Källan för assistansen med att rena och hela era ackumulerade sår.

Att Uppnå Expanderande Uppfattningar

Ni kan utföra denna visualisering eller andra liknande när helst ni känner att ert arbete tynger ned er eller att det blir för mycket och vi kommer för evigt att vara med er för att hjälpa er vid sådana tider. Att fortsätta att utöva moderation och balans i vart ögonblick kommer att hjälpa er assimilera allt renare energier på det klaraste möjliga sätt. Balans kommer att förbli viktigt då ni anammar renare tillstånd av medvetande, och i den femte dimensionen kommer ni att lära er att balansera ut era respektive tredje och fjärde dimensionella erfarenheter.

Ändamålet med att träda in en renare dimension är för er att nå expanderade uppfattningar av Skapelsen runt omkring er. När djur växer från den andra till den tredje dimensionen av medvetande och utövar att innebo mänskliga kroppar i de astrala rikena innan de inkarnerar som människor så genomgår de en svår process av att balansera ut de nyare uppfattningarna de har stigit upp till och de ”gamla” som de så länge har använt sig av. På samma sätt då ni anammar den fjärde dimensionen som individer och som ett kollektiv så kommer ni att uppnå förhöjda tillstånd av medvetande och intellektuell förståelse som kommer att se hur ni känner och vet mycket mer om er verklighet och speciellt om den spirituella och energetiska karaktären av er verklighet än ni förväntade er. Vi bör nämna att komplexa matematiska och vetenskapliga formler är involverade i Skapandet och vidmakthållandet av er verklighet, men mestadels så är Kärleksenergin drivkraften bakom de medvetna upplevelserna ni genomgår i varje ögonblick.

Kärlek flödar in i er verklighet i varje ögonblick, då Kärlek är energin som formar er verklighet. Kärlek är energin som vibrerar vid en viss tät frekvens i sakta takt, vilket håller er inom dess tillfälliga uppfattningsbara och fysiska begränsningar. Kärlek är den medvetna energin som existerar i olika mänskliga kroppar, djur och växter och mer. Kortfattat; Kärlek är allt. Detta är ett mycket fundamentalt ideal som förmodligen varje själ som absorberar denna kommunikation redan vet, men samtidigt så är det ett komplext och intrikat ideal som ni kommer att förstå i alla dess komplikationer då era personliga uppfattningar växer.

Era uppfattningar kommer att fortsätta att växa tills att ni når tillstånd av medvetande som ser hur ni fullt förstår det stora mysteriet av er existens.

Att Frigöra Förtryckt Sanning

Era anledningar för att vara på Jorden och för att existera kommer att bli mycket klara för er, och folk som har undrat om existensen av utomjordingar kommer att finna tröst i det faktum att de inte bara existerar, utan är godartade och spirituella och har assisterat er Jord från bakom scenen under en mycket lång tid. Själar som har undrat om mänsklighetens förgångna kommer att förstå sanningen då det gäller olika avancerade civilisationer, och sanningar angående förtryckandet av er historia kommer fram såsom det skall.

Så mycket har i själva verket hållits borta från mänsklighetens förståelse, men ert ovetande av sanningen om er existens har alltid varit menad att vara tillfällig. Det finns många Jordliga själar som är och kanske kommer att förbli bekväma i den Jordliga vibrationen; som tycker om ert samhälle som det är nu trots utsträckningen till vilken mänskligheten har upplevt en allvarlig och fortsatt våldförning av sina rättigheter.

Den allmänna befolkningen har av kabalen använts för massexperiment och slaveri, och deras handlingar då det gäller att forma ett samhälle av ”arbetsbin” hängivna till att tjäna dem på alla sätt kommer att nystas upp inför ögonen av hela mänskligheten.

Varje person kommer att förstå vad kabalen har gjort på er värld och mot er befolkning, och det är av den anledningen som vi påminner var och en av er om vikten av kollektiv förlåtelse av kabalen då de mest störande avslöjandena angående deras aktiviteter börjar komma till ytan.

Avslöjandena Kommer att Expandera Befolkningens Sinnen

Kabalens agerande och handlingar som ni kommer att få lära er om kommer att exponentiellt öppna mänsklighetens allmänna uppfattningar, och kommer att göra att mänskligheten lättare kan ta åt sig många av de underbara, men paradigmsprängande metafysiska sanningarna som ni kommer att förstå.

Ni kommer att kunna förstå de spirituella sanningarna som ni kommer att få, då ni expanderar och öppnar upp er genom att lärandet av kabalens handlingar. Då ni lär er om kabalens handlingar kommer det utformade och införda paradigm av ovetande och omedvetande att brytas hos er Jordliga befolkning och många av er som läser detta kanske vill göra till sin uppgift att lugna de runt omkring er som skulle kunna ta till hämndåtgärder eller hysa arga sinnen när de får reda på kabalens aktiviteter. Många av er kommer att få uppgifter att lugna ned Jordliga befolkningen då det värsta av vad som har gjorts mot ert befolkningskollektiv uppdagas, och ert inflytande på det kollektiva medvetandet kommer att starkt hjälpa själar som annars kunde ha tagit till våldsåtgärder eller bli arga att vara lugna vid tiden av mänsklighetens inledande uppvaknande.

Det faktum att överflöd kommer att vara ett väl etablerad faktum vid tiden då mänskligheten börjar lära sig om de många sanningar som har gömts från er bör assistera ert kollektiv att ta in sådana avslöjanden, men i slutändan, så blir det mänsklighetens och de allmänt uppvaknande ljusarbetarnas sak att inte falla in i samma hämndlystna eller hatfulla tillstånd av medvetande som har gött er kabal och de i de lägre astrala regionerna under en så lång tid.

Då vi gör våra slutliga intryck för denna kommunikation så uttrycker vi att till och med kabalen skulle kunna finna ljuset och assistera planeten med uppstigningen efter att deras handlingar och försök att hålla tillbaka befolkningen är rättvist exponerade och förlåtna på en stor skala. Att förlåta individer som har sårat ert kollektiv så exponentiellt som er kabal har gjort kommer absolut att bryta det gamla paradigmet, och vi litar på ert kollektivs förmåga att bryta formen och finna och känna det renaste av förlåtelse då ni hälsar de renare tillstånden av himlens medvetande.

Himlen kan ses, kännas och tas upp av var och en av er i detta ögonblick, och medan många religiösa själar skulle se himlen som en nästan fysisk plats att uppnå genom att följa strikta regler och vägvisningar så säger vi att er personliga och spirituella frigörelse kommer att hjälpa er Skapa Himlen på Jorden.

Tack Jeshua och de Uppstigna Mästarna.

WesAnnac.com

AquariusParadigm.com

Contributing Editor: The Golden Age of Gaia

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

No comments: