viglink.com

Tuesday, September 3, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 348 27 augusti, 2013


Som ni redan blivit medvetna om, fortsätter omvälvningarna för många av er, medan för andra, har ni redan gått in i lugnare vatten. Åter igen, glöm aldrig att lyssna på er inre röst innan ni lyssnar på det andra gör, och jämför aldrig er resa med andras och tro inte att ni inte följer er egen väg. Med andra ord, även om dessa tider verkligen är intensiva, kommer de uppfattas olika av er alla, och även om ni hittar någon som kan rapportera omständigheter som är i resonans med vad ni upplever, finns det ingen anldning att oroa sig även om ni är utan jämlikar.

För ni är ALLA jämlikar, vare sig ni står inför era djupaste utmaningar, antingen mentalt eller fysiskt, för tillfället, eller ni seglar fram i lycksaliga vatten. Ingen är mer eller mindre än någon annan, och som vi snuddat vid tidigare, är det verkligen viktigt att ni inte förlorar fokus på er resa genom att se för mycket över axeln på någon annan. Detta betyder inte att ni måste avbryta era kontakter, långt ifrån, men igen, jämför inte er resa med någon annas mätsticka. För ni är alla sammankopplade, men ni sjunger alla er egen sång, och även om ni tillsammans utgör en vacker och magnifik kör, är er röst i detta inte lik någon annas.

Så åter igen, var trygga i att allt är bra, även när ni märker att ni själva ser med ett mycket annorlunda perspektiv, än andra kanske rapporterar till er, och som sådant, vad ni ser är er sanning, precis som vad de ser är deras. Men åter igen, ni kommer alla att slutligen hamna på samma plats, men er resa dit kommer att skilja sig åt på många olika sätt. Vissa kommer uppfattas som mycket direkta och nästan utan problem, och andra kommer att känna sig som om de konstant är insnärjda i ett nät av ogräs som gör sitt bästa för att sakta ner dem. Kom bara ihåg, att det inte spelar någon roll hur hårt eller lätt ni tycker att ni har det för tillfället, ni gör alla samma framsteg. Det kanske inte framstår så för vissa av er, men det är ett obestridligt faktum. Förhoppningsvis kommer detta göra att ni alla ser på er resa i ett lite annat ljus än om ni tror att ni släpar efter era medresenärer.

Kom ihåg kära vänner, ni är i detta tillsammans, och som det gamla ordspråket lyder, tillsammans står ni, skiljda faller ni. Nej, inte falla som i misslyckas, snarare falla som i falla för frestelsen att göra denna resa ännu mer utmanande genom att försöka göra denna som en soloresa. Så igen säger vi: kom ihåg att ansluta er, nu mer än någonsin, och kom ihåg att ni är alla en viktig del av detta enorma och lysande nät ni har åstadkommit genom att väva samman era egna unika ljusslingor med många andras. Och denna väv kommer fortsätta att upprätthålla er alla och det är utan betydelse hur mycket ni tror att ni bidrar till den eller hur mycket ni känner att ni behöver få tillbaka från denna väv av ljusgivande energi. För i detta, är ni också lika viktiga, för det ni för med till denna väv, är som ingen annan gör, och vad ni får från denna väv, är också unikt. Men tillsammans, ger ni och tar i en sådan vacker rytm att det gör att hela denna skapelse pulserar med ett liv som helt enkelt inspirerar till vördnad då vi ser det.

För detta är verkligen ER skapelse, och som sådan, är det inte någon av er som måste känna sig underlägsen på något sätt i denna process. För det spelar ingen roll hur högt eller lågt ni känner att ni flyger för tillfället, ni stiger alla skyhögt på grund av det ni för med er till denna samling av lysande själar som har valt att väva samman sina öden så. Och för varje dag, väver denna vackra vävstol av ljus ett nät som når allt vidare och kan bära med sig ännu mer tyngd. Så förbli anslutna, och vet att detta kommer inte bara hjälpa er, men det kommer också kunna påverka livet för så många andra där ute, när ni fortsätter att sträcka ut och väva och bygga detta nät av kärlek allt starkare och allt vidare för varje gång ni sänker ner er i denna pool av ljus och tar en stor klunk, eller ni tar med er ännu en kanna kärlek som läggs till. För kom ihåg, både dessa handlingar bär med sig samma värde, och ju mer ni dricker av det, desto mer kommer det att fyllas. Så fortsätt att nära er själva och andra genom att ständigt söka kontakt med dessa strängar av kärlek och ljus som omger er på alla sidor vid det här laget. På det sättet, kommer ni försäkra att denna väv av ljus kommer att kunna fånga fallet hos fler och fler trötta själar, alltför förtvivlade för att göra det själva, men redo att göra ett försök att hjälpa sig själva när de ser vad ni redan har lyckats att bygga.

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/ http://aishanorth.wordpress.com/> 

No comments: