viglink.com

Monday, September 23, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 357

 
http://aishanorth.wordpress.com/

Vi kommer än en gång för att ge er alla en stor klapp på axeln, och även om detta kanske låter en aning nedlåtande för några av er, så ta det för vad det verkligen är; ett tecken på vår yttersta respekt för allt arbete ni utför. För ni är inget mindre än Mästare kära ni, medan var och en av er fortsätter att höja er mot händelsen och fortsätta att dra till er omgång efter omgång av transformerande energi. Denna energi utför underverk, inte bara för er utan för hela världen. Och nu kommer ni att börja se resultat av allt detta till och med i era så kallade massmedia. För om ni öppnar ögonen och ser er omkring kommer ni definitivt upptäcka en förändring i atmosfären på global nivå. Retoriken av hat och rädsla börjar blekna bort i några av rubrikerna runt om i världen, och istället kommer ni att finna resonliga samtal från ledare som hittills varit mer intresserade av att sprida misstro och ingjuta ilska hos sina medmänniskor.

Så ja, tidvattnet har verkligen vänt, och många av dessa rännilar av ljus kommer att dyka upp överallt. Och glöm aldrig att anledningen till detta var er vilja att låta allt detta ljus passera genom ert fysiska fordon och ner i den jorden som just ni beträder. Detta kan låta osannolikt och naivt för en del, men detta är den verkliga sanningen som har försäkrat att denna er jord genomgår en
 process av pånyttfödelse samtidigt som ni själva gör det. För ni är själva länkade till henne, ert Moderskepp - om vi får kalla henne så, och genom er, hennes närmast allierade, har ett enormt flöde av upplyftande energi genomströmmat henne under en lång tid nu. För länge kan det tyckas för några av er, eftersom era fysiska fordon emellanåt har fått bära en alltför tung börda. Men den massa ni har lyckats sända hittills är inte på något sätt kvardröjande, för den har tänjt gränserna i varje betydelse av ordet, och den har lyckats tippa vågen i en rak linje till förmån för ljuset. 

För detta har varit en process av att återbalansera något som har varit oerhört mycket ur balans under eoner, och därför har vägen mot jämvikt varit lång och mödosam. Och när vi säger jämvikt i detta fall är det inte frågan om lika delar mörker och ljus. Snarare är det en förutbestämd fördelning av de två vitala komponenterna i Skapelsen som har satts upp som idealet sen lång tid tillbaka. Detta kanske låter förvirrande, men det är faktiskt ett förhållande som går under benämningen ”det gyllene snittet” - inte att förväxlas med det koncept som ni har med samma benämning. Nej, då vi säger det gyllene snittet, är det för att beskriva den perfekta essensen av vibrationer som kan åstadkomma de mest idealiska förhållandena på en planet som är dedikerad till ljuset. 

Och nu har er planet passerat ännu en tröskel till territoriet för detta gyllene snitt. Återigen, så länge som ni bebor en plats där materia utgör verkligheten, betyder det också att saker händer långsammare än på planeter där saker är mindre substantiella. Med andra ord så sker allting långsammare på denna er planet, men nu kommer även de långsammaste av era arter att märka en förändring i luften. Så stanna inte upp för ni är alla i mittströmmen nu, men ta er ändå en paus och se er omkring så att ni inte missar några subtila, eller mindre subtila, sånger om att denna gång har ljuset kommit för att stanna, och ni inträder än en gång den gyllene åldern, där ljuset kommer att vara gynnsamt på alla sätt, och där era ansträngningar kommer att vara mer glädjande än någonsin tidigare. 

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

No comments: