viglink.com

Tuesday, September 10, 2013

Sananda, 3 september, 2013 Via: Fran Zepeda


Hälsningar till er mina Ljusvarelse-vänner och leverantörer av Fred och Kärlek. Jag hälsar er denna dag med så mycket kärlek i mitt hjärta för er alla och med så mycket tacksamhet för er tveklösa tjänst till mänskligheten. Ni gör fantastiskt bra ifrån er mot alla odds, trots alla hinder, trots alla störningsmoment.

Ni fortsätter framåt trots allt det, och det är orsaken till att ni valdes för denna uppgift och den orsak som gjorde att ni accepterade den helhjärtat och med ljus i era varelser, för ni visste att ni skulle vara framgångsrika i detta uppdrag av att föra helt och Gudomligt Ljus till världen då ni hälsar era hela Gudomliga Själv i samförstånd med Skaparen än en gång.

Och jag hälsar er med öppna armar och öppet hjärta för att matcha era öppna armar och öppna hjärtan som ni sträcker ut till hela mänskligheten och till alla era Galaktiska brödraskap, för ni sammansmälter med deras energier varje dag. Ni höjer er själva för att hälsa dem och släppa in dem i era liv och er värld. Ni förebådar den dag då ni alla skall leva förenade, med varandra och med alla de Ljusvarelser i det Himmelska Riket, för ni förstår, ni börjar bli så upplysta, så det är snart ingen skillnad mellan era och deras energier.

Och så är det, käraste ni. Jag uppmanar er att ta till er den sanningen. Jag uppmanar er att få vetskap om att djupt ner har ni allt som behövs för att blomstra ännu mer till de helt Gudomliga Varelser som ni alltid var menade att bli. Ni är där på många nivåer. Ni behöver helt enkelt tillåta mer rensning och mer kärlek att tränga in i era hjärtan.

Och ni kommer att ha möjligheten, kära ni. För energierna förbereds för att erbjuda er fler sådana möjligheter och ökar dag för dag, minut för minut. Ni är redo för uppgiften. Ni är redo i era kroppar för mycket mer Ljus och Kärlek att tränga in och användas för att sprida Kärlek och Fred till hela mänskligheten. Ni gör oerhört bra ifrån er. Och snart kommer det att vara så att ni tittar tillbaka och ser er utveckling och känner förundran över de förändringar som skett i era hjärtan och själar då ni blomstrar till den Gudomliga mall som ni bär inom er. Den som ni är menade att helt förverkliga.

Och vägen härifrån och vidare kommer att vara upplyst med nåd och syfte och kärlek och överflöd. Och ni kommer att få allt det, bara ni erkänner och accepterar det. Pressa undan slöjan som fortfarande hänger sig kvar, gjord av rädslor och falska trosuppfattningar och besvikelser för ouppfyllda drömmar som hänger sig kvar, kliv istället ut ur skuggorna för att se att era drömmar finns där att förverkliga. Ni måste bara tillåta det att hända, kära ni.

Flytta undan tvivlen och ångesten. Flytta undan de gamla brist-koncepten. Flytta undan de fasthängande rädslor för att er värld inte kommer att bli vad ni vill att den skall bli.

Släpp taget om allt sådant, käraste ni. Och få det att ske… Gör så att era drömmar går i uppfyllelse, att alla andras drömmar går i uppfyllelse. Gör så att ni alla lever i fred. Hänge er själva från och med nu till att leva, andas och se Fred och Kärlek och Överflöd överallt där ni tittar. Fyll upp era hjärtan med det varje dag och ni kommer att börja få se det manifesteras. Lev i hjärtat av era drömmar och överflöd och kärlek och fred och det kommer att bli så.

Inneslut denna verklighet, kära ni. Er mentala kropp och era egon vill dra er bort ifrån att tro, men stå emot det bortdragandet. Se er själva i de högre dimensionerna Se er själva fira Kärlek och Fred och Överflöd för alla. Se er själva och känn hur ni upplever det. Låt det vara den verklighet inom er som ni andas in varje ögonblick och släpp inte in någon motsatt tanke.

Gå framåt in i denna dimma av kärlek som ni har byggt upp inom er och dela den med världen nu. Agera, känn och andas som att era egna och andras drömmar redan är uppfyllda, kära ni. Verkligheten kommer på grund av det att komma ikapp.

Så detta är er uppgift, kära ni. Att ständigt dra er tillbaka till ert centrum, tillbaka till era drömmar, tillbaka till den kärlek ni känner för er själva och andra, och att fortsätta bygga på det, och framför allt att överlämna er dit, varhelst det tar er, utan några förväntningar som kan begränsa de mirakel som är er gudomliga rätt att uppleva, då ni släpper ut alla stopp och drömmer, älskar och firar att allt i er värld är som ni vill att det skall vara.

Expandera utanför de begränsningar som ni satt upp för er själva. Reglerna är annorlunda nu. Håll era tankar enbart på det som ni önskar för er själva och resten av världen och förirra er inte bort ifrån dem, så kommer ni att få se många fler mirakler och manifestationer av era önskade skapelser för ert eget och andras högsta bästa.

Käraste ni, jag lämnar er nu med löftet om att det ni ser som negativt i er värld utan tvivel kommer att vända om, om ni inte fokuserar på det, utan istället fokuserar på det ni drömmer om för er själva och andra och som att det redan sker. Låt inte det som ni uppfattar som er verklighet just nu vara ert vägledande ljus. Låt ert vägledande vara det faktum att ni är så fulla av löften och ljus och kärlek, menade att blomstra i den femte dimensionen med alla andra. För ni är Skaparens enastående gnistor. Låt det synas, kära ni; låt det vara er sanning och er tillvaro nu och för alltid.

JAG Sananda och jag är alltid vid er sida och i era hjärtan, och hejar på er för att ni skall bli allt som ni var menade att bli.

http://www.franheal.wordpress.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se 

No comments: