viglink.com

Tuesday, September 3, 2013

Moder Maria, 26 augusti 2013 Via Fran Zapeda





Ni Kommer Aldrig att Bli De samma

Moder Maria: Era framsteg i detta jätteprojekt som ni har tagit på er för mänskligheten, är enorma, kära ni. Låt inte något eller någon säga något annat. För ni kanske fortfarande håller på att smälta allt som har hänt de senaste dagarna och mycket håller på att sätta sig till rätta i era celler och era hjärtan nu medan vi talar. Ni kommer aldrig mer att bli de samma. Ni kommer aldrig att bli de samma som ni var förra veckan, eller ens igår. För ni utvecklas med en halsbrytande hastighet, mina käraste. Ge er själva tid att anpassa er och ta till er allt det som har hänt. Tillbringa så mycket tid ni kan i tystnad och med er egen stillhet, i era enskilda hjärtans stillhet, och känn förändringarna. Känn de subtila förändringarna och känn de jättestora som tar form inom er nu.

Nej, ni kommer aldrig att bli desamma, kära ni, mina kära resenerärer in i den femte Dimensionen. Ni är så mycket mer nu; märker ni det? Kan ni känna det i mjukheten, säkerheten, den allgenomsyrande Kärleken som ni känner mer och mer för varje dag, inte bara till er själva, utan för varje medmänniska, kvinna och barn, lika väl som för allting i er omgivning?

Kan ni känna det i den ökande tacksamheten som ni känner för allting, i varje erfarenhet och upplevelse som ni har, oavsett hur obekväm? Ja, omfamna det. Omfamna alltihopa. För i detta finns er Helhet och er förbindelse med er Gudomlighet.

Mina kära, vackra Ljusvarelser i Uppstigningens Tidsålder, ni framskrider helt fantastiskt, och oavsett vad ni känner eller upplever, så var medvetna om att allt det här är en del av processen. Ta bort analyserandet och dömandet och bara var inom denna sakta, men säkra förändring i ert psyke och era Ljuskroppar. Nej, ni kommer aldrig mer att bli de samma, men skulle ni vilja det? Ni har skapat, och skapar fortfarande, en vacker målning som är ert nya liv, på denna en gång tomma tavelduk som innehöll alla möjligheter. Ni skissar fram ert liv, och materialet som ni använder för att skissa och måla är era gåvor från Gud, eller Skaparen, som många av er föredrar att säga – som ni alla är, är en del av detta. Dessa gåvor har alltid funnits där; ni har bara grävt fram dem ur en hög av gamla minnen som håller på att bli väldigt tydliga för er nu, mer och mer.

Ta er tid under era lugna stunder, i era stilla timmar med frid och meditation, när ni kommer tillbaka till ert sanna jag, när ni välkomnar ert Gudomliga Jag, och lär känna det på nytt, efter så många eoner av separtion från det.

Ibland kan det verka så uppenbart och verkligt, och ibland kan det verka så subtilt och långt borta. Det är upp till er att fortsätta tro på att det finns där, och att välkomna det varje dag och varje minut.

Era kroppar kan kännas lite konstiga efter det jättelika och hejdlösa bultandet av energierna som ni så vackert har tillåtit under dessa senaste dagar. Många av er känner er fortfarande lite utarmade och trötta. Misströsta inte. För när ni sitter med det och tillåter integrationen av de enorma mängderna HjärteLjus som är närvarande inom er, kommer ni att märka så vackra och finstämda förändringar inom er, så mycket mer Kärlek och så mycket mer Ljus, och så mycket mer hopp och löfte om en värld som ni längtar efter och skapar.

Nej, ni är inte de samma, och ni kommer aldrig att bli det. Ta dessa verktyg, dessa målarpenslar med KärleksLjus som börjar bli alltmer uppenbara för er och fortsätt att måla era nya liv, och den Nya Jorden, för ni är ännu mer redo nu.

Nej, ni kommer aldrig att bli de samma, men det skulle ni inte vilja. Det finns så mycket mer skönhet som väntar på er när ni omfamnar era nya jag, era Gudomliga Jag, med ännu mera glöd.

Ni står i förgrunden i denna rörelse och ni bär så många med er. För detta, är vi, Himlens Sällskap, oändligt tacksamma.

Mitt hjärta är ert, alltid.

Moder Maria.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.
http://www.franheal.wordpress.com (Blog)
Shttp://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

No comments: