viglink.com

Tuesday, September 3, 2013

Saint Germain 12 augusti 2013 – serie 2 del 1 Via Méline Lafont Uppstigning med eller utan kropp


Andy:

Hej allihop, detta är Andy Bojarski igen med Uppvaknande till högre Kärlek. Jag är här med Méline Lafont och dagens gäst kommer att vara Saint Germain. Vi har frågor som flera tittare har ställt på vår webbsida, så vi tar oss an dessa frågor och ser vilka svar vi kan få från Saint Germain, så tack så mycket Meline för att du gör detta. Saint Germain, är du där?

Saint Germain:

Hej där min vän, ja jag är här! Tack för att jag får komma igen!

Andy:

Tack för att du kommer. Jag vet att du är upptagen med många saker och det är alltid en ära att tala med dig och det är alltid en ära att ha dig här. Som du vet har vi några frågor från tittare som vill att vi framför dem till dig, för att se vad du har för svar på dem; Förra gången när vi talade nämnde du att vi skulle stiga upp med våra fysiska kroppar och att våra kol-kroppar har lyfts upp till kristallina och att det inte skulle finnas någon fysisk död som vi känner till den, då vi rör oss upp genom Uppstigningen. Vad händer med de människor som dör varje dag i detta Nu? Stiger de upp när de dör fysiskt eller inkarneras de till ännu ett 3D-liv för att fortsätta med vad de än behöver lära sig innan de kan stiga upp? Vad kan du tala om för oss med hänseende till oss som rör oss framåt i våra fysiska kroppar kontra alla de människor som i detta Nu dör en fysisk död i denna verklighet? Kan du kanske tala lite om det?

Saint Germain:

Javisst, jag gör det med glädje. Det är såhär, att det finns olika anledningar till varför människor väljer att lämna sina kroppar genom den processen eller att stiga upp genom den processen. Allt har att göra med vilka själskontrakt de har skrivit, vilka val de gjorde. En av orsakerna kan vara att inkarneras igen och att börja om på en helt ny nivå. Ett annat skäl kan vara att de valde att stiga upp genom dödsprocessen för att det är enklare än att genomgå en transformationsprocess med kroppen, vilket är den svåraste processen.

Många människor väljer att stiga upp med sina kroppar vid den här tiden, visst, därför att det är en exceptionell erfarenhet och alla tycker om att känna och att vara i denna upplevelse och se hur långt de kan gå i sin uppstigningsprocess med sin kroppsliga farkost. En kolbaserad kropp som transformeras till kristallbaserad Ljuskropp. Som ni ser nu, stiger många människor upp med sina kroppar. Det tar tid som ni vet, det går i trappsteg. Den fysiska kroppen behöver anpassa sig till Ljuskvoten, den behöver återaktiveras, den behöver absorbera mycket energier och ljusenergier, ljuskoder. Den behöver ställa om allt till Ljus, den behöver transformeras till Ljus och energi, den behöver vara mer Kärlek och bli den Kärlek som ni är i er kärna. Och detta är en väldigt jobbig och svår process att gå igenom, så det tar tid.

Men låt mig tala om för er att ni gör det fantastiskt bra, bättre än ni tror, för detta har aldrig gjorts förut! Detta är första gången! Inte ens under Atlantis eller Lemuria har ni nått det stadium som ni är i nu, då ni är kapabla att transformera era kolbaserade kroppar till kristallina kroppar. Så det här är vad ni alla gör nu och längs den vägen kan ni förlora en stor del av era vänner och familj och det kan orsaka en del sorg, ilska och smärta. Jag hör frågor varje dag: Varför? Varför måste den här personen vandra vidare? Varför, det är en Ljusarbetare och han gör så mycket. Varför är det hans tid att gå?

Tja, det finns många anledningar till det, en av dem är hjärtats val. Jag ser många Ljusarbetare som uppnår ett tillstånd av medvetenhet som är väldigt utvecklat och vid någon tidpunkt väljer de ändå att avsluta kontraktet och gå igenom dödsprocessen. Detta kan också bero på många olika orsaker. Det kan vara för att ni vill få erfarenhet av det, eller det kan vara för att den fysiska transformationen blir för jobbig för den fysiska kroppen, så att ni väljer att genomgå dödsprocessen och lämna det bakom er och bara stiga upp direkt till det nya ljuset och den värld som är ni.

Eller det kan helt enkelt vara att de bara ändrar riktning i sina liv och väljer att göra något annat än det som från början hade valts innan inkarnationen. Var medvetna om att alla de själskontrakt som ni gjorde innan ni inkarnerade på Jorden, kan ändras omedelbart under er livstid, beroende på er utveckling, er medvetenhetsnivå och era hjärtans val som ni gör och känner vid den här tiden.

Det finns en hel del själar som önskar att utvecklas utan kroppar men lika många som vill utvecklas med kroppar, och de som har valt att vara här och stiga upp på det viset att de bara lämnar sina kroppar och så blir kropparna upplösta, de är många… och de väljer det bara för gå direkt till uppstigningsutgången mot Ljuset och vara där och inkarneras igen närhelst de vill eller bara stanna i den nya världen och utvecklas vidare i Ljuset där de är. Ni kommer alla ses igen väldigt snart, för ni kommer att mötas igen på den plats där ni har nått samma medvetandenivå, jämfört med de som har valt att genomgå Uppstigningsporten utan sin fysiska kropp.

Det kommer alltid finnas återträffar som väntar er, så ni förlorar ingenting. Det är en gåva, en välsignelse för dem som väljer att gå tidigare och det är deras sätt att stiga upp och deras hjärtas val, så det behöver vi respektera. Det finns ingen död, det har aldrig funnits någon död. Människor som lämnar oss genom att lämna kroppen bakom oss kan inkarnera igen om det väljer att göra det och om de gör det kommer de att komma tillbaka till en jordlig verklighet där de kan röra sig framåt och utvecklas igen med andra, för att stiga upp och stiga upp och stiga upp, oavbrutet. Eller så kan de välja att reinkarnera på en annan planet där de har massor med tid att klara av den dualiteten och lära sig av den.

Det behöver inte vara just Jorden, det finns miljarder och biljarder planeter som ni inte är medvetna om och som upplever dualitet precis som ni. Men de flesta planeter är inte så långt utvecklade som ni är nu. Jorden är en av de svåraste upplevelserna ni någonsin kan uttrycka och uppleva. Jorden är en av de mest utvecklade planeterna av dualitet och är på gränsen till att stiga upp och falla in i Ljuset och bli Ljuset som hon är och som ni alla är. Och väldigt många själar väljer att reinkarnera på andra planeter för de behöver fler lektioner och de känner att de har behov av fler lektioner och de känner att de har behov av mer erfarenhet.

Eller så kan de välja att reinkarneras på Gaia, men det betyder att de kommer att bli nyfödda barn; kristallina barn, platinabarn med så många gåvor och de kommer att vara mer utvecklade och mer uppvaknade än vad de var när de lämnade in. Detta är också ett val de har gjort. Så ni ser, det finns många variationer av val och möjligheter som kan göras. Men vet att varje gång en själ väljer att lämna Jorden, finns det alltid ett skäl och det är alltid ett val som har gjorts, vare sig ni är medvetna om det eller inte. Det är alltid ett val från hjärtat som har gjorts av själen och dess Högre Jag. På det här viset väljer alla det som de bäst kan klara av och vad som är mest bekvämt för er vi den här tidpunkten.

De som väljer att stiga upp med sina kroppar är de starkaste själarna på Jorden, för uppstigningen och transformationen av en fysisk farkost till en kristallin farkost är den tuffaste någonsin. Och eftersom ni alla är kapabla att klara av detta och gör det vid den här tiden, har många varelser redan stigit upp till en kristallin Ljuskropp, vilket jag talade om för er alla förra gången. Det är bara en tid nu för att anpassa er och uppfatta detta med hjärnan som gör att ni fortfarande är kopplade till er fysiska kropp. Så nu är valen upp till er, alla respekteras och ni alla är måttliga älskade av oss alla.

Uppstigningen fortgår nu i en väldigt hög hastighet, många av er har redan passerat tröskeln och påbörjar redan ett nytt sätt att leva och att vara; ett femte dimensionens sätt att leva och att vara. De är dessa som är vägvisare, som gör det mesta av arbetet och ni gör allt lättare för alla de andra som följer er. Ju mer som vägen har rensats upp, desto fler själar kommer att försöka stiga upp med sina kroppar och ju mer kan ni klara av de starka energier som strömmar in, som Lejonporten och Merkabah-linjeringarna, höstdagjämningen och solstånden. De är alla väldigt kraftiga linjeringar och aktiveringar av portaler som för var och en av er till ett högre medvetandetillstånd. Och ju mer detta sker, desto mer behöver ni klara av det.

Ju mer ni absorberar dessa energier, desto mer rensar ni vägen mot full Uppstigning med resten av världen som ni är i vid denna tid. Ju mer ni har rensat vägen, desto fler själar kommer kunna fortsätta på sina vägar mott uppvaknande och uppstigning, för eftersom ni alla Ljusarbetare flyttar undan hindren, ni tar alla de tyngsta blockeringarna, energierna, upplevelserna och utmaningarna. När de alla har rensats ut kan resten röra sig vidare med er och flyta framåt väldigt lätt genom denna uppstigningsväg. Så, var snälla att hänga kvar och fortsätt göra det ni gör, för det är verkligen fantastiskt det ni alla gör just nu och det ni uppnår och jag kunde inte vara mer tacksam för det. Jag tackar er från djupet av mitt hjärta.

http://awakeningtohigherlove.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se 

No comments: