viglink.com

Saturday, August 31, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 349 29 augusti, 2013




Ni känner er mycket trötta nu, kära vänner, och med all rätta, eftersom denna massiva operation som har pågått också har involverat er på så många sätt. Inte direkt utan mer i en energetisk mening, och nedfallet från allt detta har varit mycket märkbart för er alla. Ni förstår, ni har arbetat så hårt med att förankra dessa nya energier i era fysiska kroppar, och även om detta inte är nyheter för någon av er, är mängden ni har lyckats förankra helt enkelt häpnadsväckande. 

Ni har inte bara suttit i ert eget personliga kraftfält av ljus, ni har också fått nära kontakt med så många andra därute och tillsammans har ni fört in en ofantlig mängd transformerande ljus till denna välsignade boning. För detta är en välsignad plats, även om ni från ert perspektiv kanske ser tecken på att den mer kan liknas vid en helvetisk plats. Men var medvetna om att detta bara är ytliga ärr på er vackra planet och tack vare allt ert hårda arbete kommer er inre skönhet att börja synas mer och mer utåt.

Låt oss förklara. Som vi tidigare har talat om så pågår det en massiv verksamhet av förflyttningar. Med andra ord, så mycket av det som medvetet har hållit vibrationerna nere på den här planeten har blivit bortkört, i brist på ett bättre ord. Och vad menar vi med det? Tja, som vi har berört tidigare, mängder av negativ energi på den här planeten har varit fruktansvärt ur balans och vågen har tippat över alldeles för mycket till förmån för dem som fortfarande vill ha det så. 

Men deras regeringstid kan nu betraktas som gott och väl över, och arbetet med att balansera vågen så att betydligt gynnsammare omständigheter kan uppnås, är på god väg. Det är inte helt över än, men det är rimligt att säga att från och med nu kommer ni att känna en minskning av denna gamla belastning av tunga och dränerande energier. 

Det som en gång var en enorm mur av energetiska hinder har inte bara förminskats utan den har slitits sönder, och genom alla dessa revor har ljuset letat sig in och redan varit där under en lång tid. Många av de gamla hindren har spolats bort i samma process, inte bara inom er utan också inom tusentals och åter tusentals andra människor. Så återigen säger vi att ni kan förvänta er att se fler och fler människor omkring er som glädjer sig åt upptäckten att luften de andas redan har fått en mycket fräschare kvalité, och att den börda de burit på, kanske utan de ens har märkt det, är borta. 

Så se er omkring och vi tror att alla kan se människor som sträcker på ryggen, tittar sig förundrat omkring och tänker: ”Vad är det här? Det finns något nytt i luften men jag kan inte förklara vad det är.” De kommer att vara förbryllade, och de kommer att leta efter svar, och det är där ert arbete som vägvisare verkligen kommer att börja. 

För ni är föregångarna i detta, ni har redan rest den här vägen. Ni är här, redo att leda dem när de börjar ta sina egna stapplande steg på samma väg. Det kommer inte att bli helt lätt för dem, men på många sätt kommer deras väg att bli en långt mer rakare väg än den ni var tvungna att resa på för att komma till den punkt där ni är just nu. 

När ni högg er väg genom den täta, vilda djungeln från allra första början, högg ni bort så mycket som utgjorde ett hinder, inte bara för er, utan för alla andra som följde i era fotspår. Men nu kommer de att se en klar väg utmärkt av er, en som har trampats av många ivriga själar innan dem, och de kommer att komma ikapp mycket fortare än ni kanske kan föreställa er. 

Vi säger återigen tack för ert fantastiska arbete, för ni strålar ännu starkare än tidigare. Nu finns det så många nyöppnade ögon som kommer att kunna uppfatta detta ljus och som kommer att besvara kallelsen från deras egna hjärtan och ta sin plats bredvid er. 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se


---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: