viglink.com

Friday, August 16, 2013

SaLuSa, 13 augusti, 2013 Kanal: MADAD


Känn energierna som omringar var och en av er och om de för med sig kärleksfulla och glädjefyllda känslor, ta in dem då så mycket ni kan och om ni av någon anledning har en känsla av lägre energi inom dem, finns det något ni behöver arbeta med eller släppa taget om. Dessa energier är rent Ljus och Kärlek och de vägleder er på er valda väg. Lyssna på dem och känn dem eftersom de visar er exakt vad problemet är. Fokusera er intention på att rensa ut det gamla, om något litet finns kvar ifrån det tunga bagaget som ni bar med er under många, många år. Känn er stolta över er själva, att ni har varit kapabla att göra det under så svåra förhållanden och i och med det, har ni möjliggjort för andra att göra samma sak mycket enklare och snabbare. Detta borde tillfredsställa er och ge er den känsla av Enhet som ni alla vill känna. Kom ihåg att ni alla kom in i detta liv för att göra exakt vad ni gör och många av er är redan medvetna om det framtida syfte eller ”arbete” som ni skall göra.

Under många livstider var ni inte medvetna om era sanna syften med att leva där ni hade levat och först efter att ni hade lämnat era kroppar blev det uppenbart att ni lärde er era läxor. Nu behåller ni all visdom från ert lärande och tar med er det till er högre existens. Ni behåller också era kroppar, vilka kommer att förbättras när ni lär er att använda deras nya förmågor, vilka vissa redan har kommit på eftersom sådana förändringar börjar med hur ni tänker om er själva. Om ni önskar er några förändringar i era kroppar, behöver ni tänka på det, eftersom tankar är skapande, dock utan några tvivel på att ni är kapabla till att göra sådana saker och då kommer ni se det hända. När ni väl lever till fullo i de högre rikena kommer ni att kunna förändra något omedelbart utan ”väntetid”. Detta är ännu ett skäl till varför ni skall hålla era sinnen fria från oro och tvivel, eftersom de orsakar förvirring angående vad ni verkligen vill. Ni kan fundera på anledningen till era tvivel, så kommer ni självklart få all hjälp ni behöver för att förstå dem och sedan att rensa dem ur vägen, ni skulle bli förvånade vilka de primära orsakerna för dem var. När ni väl släpper taget om dem, titta inte tillbaka och njut av känslan av frihet och lycka som ni omedelbart skulle känna när tvivlen är borta.

Denna period i era liv är full av förändringar, bokstavligen sker det förändringar varje dag, vissa är kanske väldigt stora och kräver er fulla uppmärksamhet under en längre tid, vissa är mindre, men de fullgör alla den gudomliga planen för er transformation till Ljusvarelser med fullt medvetande. Många saker behövde förändras på insidan och på utsidan vilket betyder att ni är väldigt upptagna just nu och ännu mer förändringar kommer till er, så glöm inte bort att ta tillräckligt mycket tid till vila och till att linjera er med era högre jag och er valda väg. När ni väl är helt i linje med era högre jag, kommer ni att sluta vänta på att något skall hända, då kommer ni bara att göra.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag känner glädje över att så många av er börjar bli redo för ert nästa steg i er uppstigning till den mest fantastiska verklighet ni har upplevt hittills. Det finns så mycket mer att uppleva och det är bortom vad ord kan förklara. Det är värt att lägga all oro åt sidan och komma med. Vi är så väldigt nära er, känn oss.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/ 

No comments: