viglink.com

Thursday, August 22, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 344 17 augusti, 2013



Som vanligt kommer den förhöjda aktiviteten att föra med sig förhöjd dissonans för många av er. Med andra ord, så kommer era kroppar att känna mindre lättnad än vanligt, och era hjärnor kanske skyndar ikapp med den, när ni försöker få den oharmoniska rösten med i kören den också. Så detta kommer att vara en tid av mycket störningar för många av er, både på insidan, men också på utsidan, så kommer ni finna denna förhöjda känsla av obehag som syns på era medmänniskor. För er Värld är väldigt ur balans just nu, när de gamla krafterna desperat försöker få tillbaka sitt fotfäste som de tappat. Men för att nu tjäna, är vi snabba att tillägga, att detta inte kommer stoppa dem från att försöka ställa till med en spektakulär show för att försöka övertyga er och till och med sig själva att de bara har en skugga av sin forna glans. Men igen, de kommer att misslyckas med detta, men inte som förut kan de kanske lyckas lura några få mindre upplysta sinnen att de fortfarande är under de samma gamla krafterna som har varit i eoner.

Den här obalansen kan uppfattas på så många vis, eftersom att ni inte är de enda som faller under förtrollningen av dessa förhöjda energier. Ni förstår, dessa kommer att fortsätta att knuffa och dra i de återstående bitarna av de gamla inflexibla strukturerna som biter sig fast i den här planeten, men som ni alla vet väl vid det här laget, så är deras dagar verkligen räknade, och de kommer inte ha något annat val än att avstå deras tidigare positioner och överlämna fältet till ljusets krafter. Och ljuset har kommit i full styrka nu, och som så, så kommer resultaten att bli synliga på så många vis. Men det har vi redan diskuterat, de som försöker att bibehålla status quo är verkligen ett segt gäng, och de kommer att försöka med deras gamla tricks för att upprätthålla illusionen att de fortfarande håller i showen. Meningslöst så klart, men ändå så kan det vara en hel del av era medmänniskor som faller för detta trick, och så, så får de med sig deras arga och rädda röster i närstriden.

För ni kommer alla att stöta på detta nedfall från rensningsprocessen. Antingen i form av fientliga ord eller till och med handlingar, eller genom att upptäcka er själva plötsligt insnärjda i en konstig uppställning av otroliga händelser där folk eller platser ni tidigare uppfattade som trevliga, eller bara neutrala, plötsligt börjar framstå som helt tvärtom. Så för några kan ökningen av ljuset verka mer synbart på den motsatta sidan, och kan därför misstas för ett förvärrande av villkoren. Men återigen säger vi, fall inte för detta gammaldags försök att förvirra er genom att använda det pågående skiftet för att avskräcka er. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt, motsatsen till ljuset kommer aldrig att medge sitt nederlag. Så de kommer att försöka lura alla som vill eller helt enkelt är omedvetna nog att följa i deras fotspår och agera därefter. Så vad ni än gör, frestas inte att åter engagera de krafterna i farserna de kommer att börja spela. Det kan vara frestande att göra det, men det skulle inte vara bra för någon av er. Ni förstår, ni skulle bara rikta er uppmärksamhet till något som inte förtjänar det. Och för den andra sidan skulle de inte heller vara någon hjälp hur många fotsoldater de än kan rekrytera genom att ingjuta all denna förvirring.

Så behåll ert fokus, och håll er borta från alla oroligheter så gott ni kan. Det är bara en show för att dölja den riktiga sanningen, att ljuset verkligen avancerar i stadig takt, och att skuggorna också verkligen kryper bakåt så snabbt de kan. Den enda skillnaden är att de aldrig skulle medge detta, så istället fortsätter de att slösa bort allas tid genom att försöka tysta så många larm de kan för att dölja sin egen reträtt. Men än en gång säger vi, de visa ena kommer att ta ett steg tillbaka från striden och andas lugnt, för de kommer att förstå fördelarna med det, och de kommer inte att slösa sin dyrbara energi genom att kasta den på likbålen efter sina gamla överherrar. För ni är fria nu, och därför kan ni bara gå er väg bort från alltihop, och det är det bästa rådet vi kan ge er idag. Så fokusera igen på vad som ska komma, inte på vad som har varit, och slösa ingen tid på att passa upp på dessa gamla skurkar. De är fortfarande närvarande här och där, men deras påsar med dålig luft tunnas snabbt ut, och därför kommer de väldigt snart inte att ha något annat alternativ än att packa sig iväg för gott.

Översättning: Line Hedal – www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/> 

No comments: