viglink.com

Tuesday, August 20, 2013

Nyckeln till synkronisering . Officiell lansering Video! David Wilcock 19 augusti 2013


David Wilcock är på väg att gå live på luft för en tre-timmars utseende på Kust-till-Kust AM med George Noory att diskutera sin nya bok, The Synchronicity Key. dessa alltid hamna Davids mest älskade och vördade presentationer.
Titta på första 10-minuters preview video på en del av innehållet i den nya boken här - och njut av showen!

MYCKET spännande tider
Jag jobbar på två olika artiklar som är mycket mer omfattande - som båda kommer att visas snart nog. Dessa är mycket spännande tider!
Händelser sker så snabbt att jag visserligen inte kan hålla jämna steg med dem alla. Det bästa jag kan göra är att välja vissa områden att fokusera på.
Jag måste säga att var och en av de tillgängliga berättelserna är så stor, i och för sig, att det är spännande att fåmöjlighet att avgöra vilken av dem att skriva om först.
Förhoppningsvis i morgon kommer jag att kunna avsluta vad jag hade hoppats att släppa idag. Det är alldeles för komplicerat att få det där ute i tid innan jag är på luften!
Vi är också klippa ihop en mycket större video som expanderar på vad du kommer att se i denna "fräsa rulle" - i betydande grad.
Coast frågade oss för en kort, 10-minuters PR-video - och vi lyckades att skapa och publicera en före showtime som vi är mycket stolta över! 

HÄR ÄR VIDEO - OCH medföljande beskrivning
Nu kan du njuta av den här videon till dig själv! Check it out:


Tänk om universum är levande - och försöker kommunicera med dig genom synkronicitet och lagen av Karma? Tänk om livet på jorden är inte slumpmässigt, utan styrs av mystiska krafter som skrivs in i omloppsbanor av stjärnor och planeter själva? Tänk om alla rum, tid, materia och energi består av en källa Fält som är levande och intelligent ? Tänk om det är en himmelsk "personlighet" som påverkar hur vi tänker och känner som vi driver genom olika regioner i rymden, i upprepade cykler av tid? Vad händer om Cabal, New World Order och / eller Illuminati är programmerade att kollapsa vid denna tidpunkt i vår historia - genom cykler betydligt äldre än mänskligt liv på jorden Tänk om de ärvt en mängd kraftfulla symboler och läror som ursprungligen positiva, och har sedan dess varit fruktansvärt förvridet till något negativt? Tänk om vi nu ser uppfyllandet av en stor manus som styr allt liv på jorden genom en serie av andliga lärdomar som kallas "arketyper?"








Denna korta video visar några av de många mysterierna i Davids episka nya bok, The Synchronicity Key -. finns nu för dig att beställa och njuta i inbundna, Ebook eller ljud form, dikteras av David Wilcock Om dessa stora cykler av tid är verkliga - - och David ger omfattande bevis för att de är -. då ingenting kan vara viktigare än att studera och förstå dem, och lära sig vad de är här för att lära oss vi bara kan upptäcka att de händelser vi nu ser kommer att inleda en Golden Age of fred och välstånd på jorden -. och kanske förändra biologiskt mänskligt liv i en ljus-kroppen bildar Ascension verkar vara nyckeln. De stora cykler fortsätta att upprepa den klass vi måste behärska för att vinna dessa fantastiska nya förmågor. Stora lärare som Jesus och Buddha kom hit för att avslöja vad vi behöver veta - och David också skickligt avslöjar hur Bibeln är fylld med ledtrådar som Jesus och andra stora lärare var mycket väl medveten om dessa cykler.Få ditt exemplar av The Synchronicity Key idag - och gå med i revolutionen!










UPDATE, NÄSTA MORGON: SLIGHTLY fixade VERSION AV SKRIV-up från kust
Jag kunde bara sova mindre än tre timmar efter showen innan massan medvetande alla människor lyssnar väckte mig upp igen!
Så, eftersom jag är uppe nu som av 06:02, trodde jag att jag skulle släppa i den uppskrivning Coast bara sätta upp, lägga ett par saknade bitar igen för tydlighetens skull. Kanske nu jag kommer att kunna sova!
Använda historia, astrologi och synkronicitet teori, författare och forskare David Wilcock diskuterade hur det finns en dold arkitektur utspelas i cykler, vägleda mänskligheten mot upplysning och andlig utveckling.
Historien upprepar i exakta cykler, sade han, citerar som exempel exakt förutsägelse av fransk astrolog Michel Helmer 1961 att revolten Joan of Arc drog på 1400-talet skulle upprepas som student-ledda revolution i Frankrike [1968], inom några dagar [av när det inträffade i föregående cykel].
Denna 539-årscykel [mycket nära en fjärdedel av en ålder av zodiaken, och] kan ha refereras som en liknelse av Jesus, när han talade om att förlåta din broder "sju gånger 77 gånger," fortsatte han.
Wilcock fann också paralleller mellan Roman och amerikansk historia, [inklusive] det första puniska kriget till WWI, det andra puniska kriget till WWII, Carthage till Tyskland, och Hannibal till Hitler.
[Dessa cykler upprepa exakt över en 2.160-åriga gap - ". Ålder av Zodiac" den så kallade Mycket av 20th century amerikansk historia är holografiskt ansluten till romersk historia i åldern av Väduren.
Hannibal ser ut som "Hitler med skägg." (Se nedan.) De invaderade samma områden, under samma sex år, med samma grundläggande strategierna i varje cykel.]


"Verkligheten är inte verkligt. Vi är i ett hologram. Det är en berättelse som är upprepande, och det fortsätter att upprepa tills vi behärskar lektion Det lär oss," han hävdade.
[Förutom den 2.160-åriga Zodiac cykel och 539-års Zodiac kvarts cykel] Det finns också en cykel på 720 år (1/3 ålder zodiaken) som [exakt styr historien och utvecklingen av kristendomen och andra religioner, enligt Helmer, och blev självständigt upptäcktes av Dr Anatolij Fomenko som en massiv, upprepande mönster i världshistorien.]
"End Times" inte förpassats strikt kristen profetia men refereras i över 30 gamla kulturer.
[Dessa kulturer] allt visade att vi är på väg in i en guldålder, men har gå igenom en mörk period först, sade han.
Människor fullgör en kosmisk plan, äldre än själva tiden, vilket är tänkt att styra oss till en vacker guldålder där vi kommer att ha sådana saker som stargate resor, antigravity teknik, och uppstigning - där människor förvandlas till ljuskroppar.
För mer, kolla in Wilcock s video om hans nya bok The Synchronicity Key .

En SYNCHRONICITY i skrivandet av denna artikel
Jag oordning att skriva upp detta och tillkännage nya video innan jag gick på luften. Jag nämnde det inte levande, men när jag gick tillbaka för att kolla på posten, var besöksräknaren på 222!
Jag pratade i showen om hur dessa "numeriska synkroniseringar" hålla händer - och det var ett annat tydligt exempel!


Ett annat återkommande mönster dök just nu när jag gick tillbaka för att granska den här nya uppdateringen för första gången. Nu räknaren var vid 3535 träffar.


VI är nästan där
Om den här boken gör det på New York Times bästsäljarlista för sin debut, kommer det att vara en kraft att räkna med.
Det handlar inte om pengar. Skriva böcker är en lågbetalda jobb jämfört med många andra strävanden. En otrolig mängd tid ägnades åt detta!
Den bästsäljarlistan handlar om trovärdighet. De traditionella medierna kommer att tvingas att ägna större uppmärksamhet åt denna bok när den debuterar på listan.
Vi behöver din hjälp för att göra detta möjligt. Våra siffror är redan nära till märket, även innan kvällens Coast utseende - men det är ingen ursäkt för självbelåtenhet.
Om du inte redan har låst i nedre förbeställa pris, det finns fortfarande tid att göra det nu. Om du redan har beställt en kopia, kan du överväga att plocka en upp för en vän!
Inbunden är vad vi måste fokusera på, precis just nu, för att se till att vi får med på listan - och bidra till att säkerställa att negativitet är utsatt och förståelse vinns.
Om kunskapen i denna bok blir utbrett, offentlig information, kommer vi att se verkligen en revolutionerande planetarisk läkning ske - att hjälpa inleda en verklig guldålder!


Finns i inbunden, ljudbok och ebook format som den 20 augusti 2013!
# 1 Bästa-säljare i "New Age Spådom med Prophecy" kategorin på Amazon!

No comments: