viglink.com

Friday, August 16, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 11 augusti, 2013 - Var stolt över vem ni är och ödmjuk i ert sätt. Er tid är nu.







Michael, med och för Skaparen.
Tiden är nu kommen för er att acceptera er egen gudomliga karaktär. Det kommer nu att bli allt mer viktigt, och lättare, för er att göra detta. Blanda dock inte ihop detta med de mindre önskvärda dragen av er ego. Detta är inte till för att resonera med ert intellekt, utan för att kännas i era hjärtan. Och när ni känner det där att bli accepterade av er, att erkännas.

Det är inte längre en tid att spela det litet, då ni tror att det är i ert bästa intresse att tro på de inkorrekt koncepten om er karaktär. Det var naturligtvis aldrig på det viset, men er värld behöver nu era färdigheter och era bättre jag så mycket som ni gör. När vi nämner detta kommer mycket sannolikt att väcka till liv all återstående fruktan, rädsla, och tvivel som fortfarande håller sig kvar i era hjärtan. Se dem i ögat, tacka dem för deras tjänst att hålla er borta från faror under tidigare tider, och sänd dem hem för att bli återfödda som mod, förtroende och tro på er själva.

Vila inte tills att ni har funnit känslan av självvärde som kommer när ni till sist förstår vilka ni i sanning är. Ni bad verkligen att få komma hit. Ni önskade verkligen bevittna och delta i denna utveckling. Ni är i sanning de bästa valen för denna tid. Ni är.

Känn dessa ord i era hjärtan och hylla dem. Känn också den gränslösa kärlek som vi skickar till er då ni läser detta. Bygg i ert hjärta en speciell plats för att hålla denna känsla. Med vetskap om ni kommer att behöva känna det många gånger så lägg det där för er framtid. Vi kommer att fylla på det med kärlek och kraft, med det eviga stödet som är vårt att ge.

Vi ivrar inte för att ni gör något annat än vad ert eget personliga hjärta känner att ni behöver göra. Låt det, vilket guidas av er egen historia och förståelse bli er guide. Ni är var och en lika unika som varje sandkorn. Detta är som det skall vara och är vad som behövs. Var bara er själva, men börja nu vara ert allra bästa ni som ni kan tänka er. Och vet, som vi vet att ni aldrig, aldrig är ensamma i denna process.

Det är möjligt att vara ödmjuk och stolt samtidigt. Var stolt över vem som ni är och ödmjuk i era sätt. Er tid är nu.

Michael – Det är en ära att ge er dessa ord. Gå i frid. God dag.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: