viglink.com

Saturday, August 31, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 29 augusti, 2013




Ni menade att förändra er och ni går så. 



Detta blir vårt sista meddelande för månaden som ni känner till som augusti. Låt oss därför tala om er månad september.

Ni är redan i början av energierna och förändringarna som denna månad kommer att föra med sig. Ni känner redan betydelsen, flödet, skiftet. Ni frågar konstant varandra om andra också känner det, delvis för att försäkra er själva och delvis för att bekräfta. 

Ni har rätt, mina kära. Detta är ytterligare en, men än mer betydande månad av remarkabelt skifte, som närmar sig med farten av en virvelvind. Med era förbättrade verktyg för urskiljning, så börja titta närmare på era dagliga media rapporter efter växande bevis på att er värld håller på att förändras till det bättre nu. Även då dessa rapporter förefaller förskräckliga så fråga er själva hur slutresultatet kanske kan gynna er. Vi säger er nu att inget under denna tid kommer att fungera på något annat sätt, oberoende av vad en del kanske tänker sig när de agerar. 

Om ni erbjöd era energier för att förstärka detta så ha bara intentionen i varje ögonblick att det blir så. Låt den ovillkorliga Kärleken från er Skapare, er Gud, er Källa påverka alla situationer. Vi vet att ni har gjort så under en tid, men nu kommer ni att finna att ni är än mer kapabla att hålla detta i era hjärtan än ni tidigare kunde. 

Ni ämnade förändras och ni gör så. Då ni ser fler och fler bevis på förändringar i er yttre värld så glöm inte bort att kreditera er själva för att ha skapat förändringarna i er själva, vilka i sin tur har skapat förändringarna runt omkring er. Ni kommer på så sätt att erkänna framgången med ändamålet som ni förkroppsligade när ni gick med på att delta här vid denna tid. 

Vi säger inte att ni skall blåsa upp era egon. Vi säger att ni nu kan börja se kraften av ert högsta jag. Låt inte synbarligen skrämmande masker av förhållanden få er att tappa er välförtjänta balans. Skicka ljus och kärlek till allt och alla. Alla, mina kära, innefattar också de som ni inte kommer överens med. Det inkluderar till och med de som ni ser som agerande emot er. 

Från perspektivet av Skapelsen så kan det inte finnas något agerande emot er. Ni kan börja celebrera om ni vill. Vi gör så.

Vi bjuder in er att känna vår närvaro i varje ögonblick. Tills vi talar igen, god dag. 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: