viglink.com

Wednesday, August 28, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 347 25 augusti, 2013



Som ni vet vid det här laget har inget lämnats åt slumpen i denna operation, och därför är pressen ni känner ingenting att oroa sig för. Som vi förklarat i förhand, var medvetna om alla sorters utbrott nu då assimilationen av förhöjd energi kommer att uppfattas som svår för så många. Och medan de verkar oförmögna att ta in allt, som de uttrycker det, kommer tryckventilerna att brisera och ångan kommer att sippra ut på ett eller annat sätt, varför plötsliga utbrott spys ut från så många nu.

Och vad som spys ut är inte ljuset, snarare är det vad ljuset själv trycker ut ur dem. För då ljuset kommer in kan ingenting stå i vägen, och därför är en hel del rensande verkligen på gång på alla nivåer. Både på det inre och personliga planet, och sannerligen kollektivt och genom de olika dimensionerna som komponerar hela denna matris som ni alla är en inneboende del av. Så förstå att ni bara ser och känner överbelastningen som en del upplever på grund av den stora mängden ljus som helt enkelt rinner in i deras system, och orsakar en utrymning av allting som inte kan ockupera samma utrymme som detta ljus. För det är verkligen detta ljus som anger tonen, eftersom det inte finns någonting som inte är av samma vibration som kan finnas i närheten av denna nya och extremt mäktiga ljusstyrka som rinner in i er alla.

Så förbered er på några utbrott, både mindre ena men också några några stora som bokstavligen kommer att blåsa locket av så mycket som verkar ha varit instängt och inlåst för evigt. Så förhindra inte dessa utbrott, eftersom ni annars tar dem med er och blir än mer omskakade då de kommer ut. För kom ihåg att vadhelst som kommer ut från sina gömslen nu kan aldrig hitta tillbaka, och ni kan därmed vinka det adjö. För denna gång är utgång helt enkelt detta, en enkelbiljett UT utan möjlighet att återkalla den. Med andra ord är det som försvinner nu borta för alltid, och kommer aldrig att kunna komma tillbaka för att förorena dessa orörda vatten igen.

Så håll er centrerade och vet att allt är bra, men var också uppmärksamma på alla signaler för utbrott som kommer i er väg. Det är bättre att ducka och ta skydd än att överraskas av attacker, för de har ingenting att göra med er och er resa, men allt att göra med vad som varit och inte längre finns kvar. Men ni är här för att stanna kära ni, och ni är här för att blomstra och växa medan så mycket gammalt skräp krymper ihop och försvinner ut i etern för att återanvändas till mycket bättre ändamål. Som vi har sagt er förut kommer all denna negativa energi inte bara att slängas ut och låsas in nånstans. Nej, den kommer att användas som en aktiv ingrediens, en väldigt positiv till och med, för evolutionen av era arter. För allting som är gammalt och till synes dött på grund av dess låga och förtätade vibrationer kan och kommer att återanvändas som byggnadsmaterial åt ljuset. Det kanske låter märkligt, men i Skapelsen ses ingenting som sopor, och ingenting varar för evigt – annat än i ett annat tillstånd.

Så än en gång uppmanar vi er att andas, och vet att även om det kanske kommer att lukta dålig andedräkt på er väg så kan den inte skada er. Faktiskt kommer det bara att hjälpa och stötta er på alla möjliga sätt vilket ni kanske kommer att ha svårt att förstå för tillfället. Så håll ut medan ljuset gör även de tätaste material ljusa nog för att kunna bli en del av denna splitter nya värld som vi alla bygger upp tillsammans. Men kom också ihåg att de tätaste materialen i sitt nuvarande tillstånd är inte till hjälp för någon, minst av allt för dem som klamrar sig fast vid dem som vid en livboj i dessa höga vågor. De kommer att upptäcka att de sjunker snabbt då bojen förvandlas till dödvikt och drar ner dem, medan ljuset kommer att göra varje form av trick och illusion omöjlig att upprätthålla. Så bli kvar i ert centrum, och vet att ni har vad som krävs för att hålla er flytande i evighet i det lugnande havet av ljus som ni har möjliggjort bara genom er blotta närvaro. För det kan vi inte tacka er nog, men för denna gång vill vi bara säga farväl för nu, och vet att ni föddes med en kraft så stor att ingenting någonsin kan dra er ner igen.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/> 

No comments: