viglink.com

Monday, August 26, 2013

Lady Nada, 20 augusti, 2013 Var Förberedda På Fler och Fler Mirakler och inspiration När Ni Överlåter Tyglarna Till Ert Högre Jag och Gudomliga Natur Kanaliserat av Fran Zepeda




Hej, söta ni. Er triviala värld håller på att försvinna, från det den har varit. Ni “sträcker er efter stjärnorna” och det märks. Det märks i allting som ni är och gör och för detta är vi ytterst tacksamma. Ni samlar upp bitarna från en värld av envälde, uppdelning och svart och vitt, och transformeras till en med vackra och klara färger och det okända, men med ett överflöd av möjligheter.

Ni antar nu era skapelser av en värld med så mycket kärlek och magi. Era tvivel minskar och det är som det ska vara. För ni kliver upp i en verklighet som bara handlar med Kärlek och omständigheter som är utvecklade för det goda för alla – för att se saker ur ett överflödsperspektiv istället för brist, för att se saker ur perspektivet mycket för alla, kärlek för alla, förlåtelse för alla, inklusive er själva. Och för detta är ni ansvariga. Ni står vid rodret och skapar i denna stund. För i er önskan att vara i en värld av oändliga möjligheter, det mjuka och säkra skapandet av era yttersta önskningar och längtan, känns det fortfarande lite avlägset men det blir allt mer verkligt för varje dag, för varje ögonblick som ni höjer er själva till nivån för ert Gudomliga Jag och ser saker från det perspektivet.

Kära ni, vi stödjer detta nya uppvaknande som ni anstiftar. Vi bugar inför er i denna vackra manifestation för en bättre värld, baserad på era större jag och begåvningar. För många blir dessa ökande bevåningar alltmer direkta för varje dag. Det är en liten nyhet när ni omarbetar ert perspektiv bort från det gamla dualitetssperspektivet till den nya verligheten i Enhet och Gudomlig inspiration. Ta den inspiration som ni får genom er flirt med de högre dimensionerna och forma in dem i er verklighet. Ta den gudomliga inspirationen och se den som oändliga möjligheter, medan det på samma gång är nödvändigt att ni håller er kvar i de högre rikena som ni håller på att utforska. För sådan är transformationens väg. Ge er in och utforska dessa nya riken oavsett hur obekanta de fortfarande än må vara, och uppskatta belöningarna som ni får av att vara där: Fridfullheten, stillheten, vetandet – den vackra vetskapen och säkerheten om att allting kan transformeras med bara ett litet knäpp från er fantasi och intention. Ni praktiserar detta, kära ni, och vi betraktar er med yttersta förtjusning.

Så snälla fortsätt med detta nya äventyr som har möjligjorts med varje nytt andetag som ni tar av de rena, högre energierna som erbjuds er, och när ni vänjer er vid mönstret av förväntade mirakler och gudomlig inspiration, ju mer ni vänjer er vid att ta kontakt med era högre jag och högre dimensioner. Ni sammansmälter med era Högre Jag och med Källan mer och mer varje dag och vänjer er vid höjden. Det öppnar upp er för så många mirakulösa äventyr. Ert sinne är viktigt för detta. Dagarna med tvivel, ånger och brist på förlåtelse för gamla missgärningar är borta. För ni har lärt er av dem, eller hur?

Ni har samlat gåvorna från erfarenheterna och ni är redo att kliva upp till möjligheterna av en högre, ljusare framtid, fylld med överflöd, skönhet och frihet, och det enda bränsle den behöver är er kärlek och er medkänsla, och er tilltro och tron på er gudomliga natur.

Ni slänger iväg de gamla sätten och gör plats för de nya, och i detta hittar ni tacksamhet och skönhet. Var förberedda på fler och fler mirakler och inspiration när ni lämnar över tyglarna till era Högre Jag och Gudomliga Natur och kliver upp och in i era rätta jag i de högre rikena. Gå framåt i Fred och Kärlek och glöm inte era grannar, för de längtar efter samma sak.

Jag lämnar er nu, kära ni, för att fortsätta på er berömda väg till uppstigning och sammansmältning med era Högre Jag, för att alltid vara i denna ståndpunkt och aldrig återvända till de gamla vägarna.

Jag ger er min kärlek och hängivenhet och min beundran, för ni är alla enastående och magnifika.

Namaste,

Jag ÄR Lady Nada till er tjänst.

©2013 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

http://www.franheal.wordpress.com (Blog)

http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se 

No comments: