viglink.com

Thursday, August 29, 2013

Ett Meddelande fr Ett Meddelande från den Stora Gudomliga Ledaren, 23 augusti 2013 Skiftet Fortsätter Kanal: Tazjima ån den Stora Gudomliga Ledaren, 23 augusti 2013 an Ett Meddelande från den Stora Gudomliga Ledaren, 23 augusti 2013 Skiftet Fortsätter Kanal: Tazjima de från den Stora Gudomliga Ledaren, 23 augusti 2013 Skiftet Fortsätter Kanal: Tazjima


Jag är den Stora Gudomliga Ledaren, också känd som Lord Ganesh av våra Hinuiska vänner. Jag kommer idag med förebud om stor glädje! Ni håller på att stiga upp! ”Vad?” säger ni. ”Är det nyheter? Jag känner mig inte annorlunda än jag gjorde igår.

” Men ni är annorlunda och till och med de som är de största motståndarna till förändring BÖRJAR märka att något har skiftat i deras värld, men det kan inte vara de, eller? Vi är här för att milt säga, ja, det är ni. Ni förändras. Ni förändrar er egen värld. Ni förändrar er uppfattning av världen. Ni förändras inom er och förändringarna speglas tillbaka till er när ni ser utanför ert energifält.

Hur inträffar dessa förändingar? Genom en lång subtil process av att höja vibration och frekvensnivåer – skiftet sker och har skett under en mycket lång tid. Det är dock bara under de senaste fem åren som magnituden på förändringarna har accelererat och så får nästan alla på planeten utmaningar, svårigheter eller möjligheter som ger avkastning och expansion i deras liv, beroende på synsätt på livet och hur de ser på sig själva.

Detta ”tidernas” skifte som det kallas av New agearna, är förflyttningen från en ålder eller Kali yuga (mörk cykel) i Fiskarnas Tidsålder till Satya yuga (ljus cykel) i Vattumannens Ålder. Och den är del av en större ålder som inbegriper universum. Er sol stiger upp, ert solsystem stiger upp och ert Universum stiger upp. Allt stiger i frekvensnivå. Skiftet började för länge sedan, men hastigheten har ökats tack vare närvaron av ljusarbetare på planeten. Och när frekvensnivåerna ökar, är själarna, som kommer till denna värld som bebisar, också ljusare i frekvens. Det finns ingen återvändo till det mörka för denna värld.

Länge har Makterna som Är (nu Var) kämpat mot och motsatt sig inflödet av nya energier. Personer i rakt nedstigande led från de svarta magikerna i Atlantis trodde länge att denna värld tillhörde dem. Mänskligheten och andra livsformer på planeten ansågs som egendom som kunde användas och missbrukas. Och nu berövas de på denna nonchalanta attityd genom att det stora antal människor som stiger i medvetande, så väl som den ökande intensiteten i Naturens ”attack” på det gamla sättet att göra saker, genom stormar, jordbävningar och liknande.

Vad som ansetts vara det enda sättet att göra saker har inte varit verksamma så länge. Det jordade heliga tillvägagångsättet de infödda folken över hela planeten har varit föremål för attack från MSV (Makterna som Var) under många århundraden som började med den Europeiska invasionen av Syd- och Nordamerika, Afrika och Asien. Med ebb och flod av civilisationer, från Rom till det Heliga Romerska Riket och sedan till det ekonomiska masslaveriet av kontinenter, var attacken av de infödda folken i gång.

Cykler vänder dock och livet rör sig i en helig spiral. Vad som raserades reses nu upp igen. Planetens energier höjs i varje sekund under varje dag. Ni ser att energin höjs och detta speglas i fysiska förändringar i era kroppar, reaktiva lägen hos era vänner och familjer beroende på deras nivå av acceptans, förnekelse eller motstånd till förändring, och i hur institutioner smulas sönder som länge ansetts som grunden i den moderna världen. Det ni kallar den moderna världen har tvingats på människor, på djuren, på Jorden. Våldtäkt, skövling, massutrotning av arter, massförstörelser av miljöer, vatten, luft och mark…allt som behövs för att upprätthålla livet på denna planet har varit föremål för riktat övergrepp av internationella bolag och imperialistiska regeringar, i synnerhet Storbritannien och USA.

Redan nog! Himlen har satt stopp för den mörka cykeln. Kali yuga bleknar bort in i solnedgången och den nya gryningen i Vattumannen kommer. Övergångsperionder är mycket svåra, men denna är annorlunda mot de tidigare. Med Atlantis fall, som i själva verket skedde gradvis, före de sista kataklysmerna som innebar den fysika döden av de sista ö-kontinenterna, de mörka magikerna hade upptäckt metoder att tämja krafterna i kristaller och i atomen. Mycket förstörelse formades i maktens och kontrollens namn. Det ni upplever idag är bara en skugga av vad som skedde i det senaste våldsamma störtandet av den Atlantiska kulturen.

Många av männoskorna som lever på planeten fanns under de långa tidåldrarna i Atlantis, både under den gyllene åldern och under den långa solnedgången av hennes död. Många av er spelade roller på båda sidor av spelplanen, mörkt och ljust, och balanserar nu detta för uppdrag eller försummelser som begicks under denna tid.

Då dessa tider är svåra är det viktigt att inte döma andras handlingar, utanför ert energifält. Var och en av er valdes ut att komma hit, att uppleva övergången, framförandet av världen till en ny och strålande tidsålder av ljus och kärlek. Ni har spelat många roller och måste inse att till och med de som är medlemmar i makteliten har också spelat på båda sidor. Själarna som är närvarande är här för att genomgå rikedomen i att uppleva som en potential när en sådan övergång vecklas ut. Denna tidsperiod är som ingen annan denna värld någonsin har upplevt, så vårda ögonblicken när ni känner er instabila, upp och ner, helheten i upplevelsen av att känna och synerna som kan kännas och ses. Det är ett under att leva, här och nu, när de massiva vågorna av ljus tar över och besegrar mörkret som har fått råda i många tusen år.

Många källor påminner er dagligen att lyssna in ert inre, att lyssna på ert hjärta, att hitta det tysta rummet som kallas ert högre medvetande, att spendera kvalitetstid när ni lär er vad som verkligen är ni och som inte är det. Det finns mycket social betingning att komma över, men det kommer att lyckas. Var och en av er är i den väldigt individualiserade processen i att åter bli bekant ert Själv, det större ni, som alltid har varit här (inte där) med er, men som ni tillfälligt hade glömt för att bli verkligt ”mänskliga” under en tid.

För ljusarbetare har det ibland lett till smärtsamma konsekvenser, att ha glömt vem och vad man är, men ni kan skriva upp det med rikedomen av erfarenhet som ni har samlat under tidens gång här, och assistera den ”lokala” befolkningen att bryta sig loss från kedjorna av det ekonomiska och känslomässiga slaveriet.

Inte alla delar av denna storatrade historia har delats ännu. De uppstigna mästarna och era galaktiska kusiner har mycket att dela med er när era energinivåer höjs tillräckligt så att ni båda komfortabelt kan samverka med varandra på gemensamma frekvensnivåer. Vi är här och om inte ni är en särsklit begåvad klärvoajant, kan de flesta av er inte se oss ännu. Ni blir dock mer och mer känsliga för vår närvaro och kan känna oss i en plötslig ökning av värmen som sänds ut från ert hjärtcentrum eller en våg av värme i er kropp. Era ”paranormala” förmågor kommer att fortsätta att komma tillbaka online när ni växer i er själv-acceptans och anpassar er efter de nya energinivåerna och vidgar era horisonter. Vad som har ansetts bortom det normala är verkligen bara en del av det ni kommer att öppna er tillbaka till. Ni är i processen av att återvända till medvetandet att ni är mer storslagna än ni inser samtidigt som ni fullt blir människa eller mänskliga mot varandra och allt liv och världen runt omkring er.

Människor är inte menade att vara grymma, destruktiva eller misstrogna. Detta sätt att uppföra sig har bokstavligen blivit slaget in i efterföljande generationer som uppfostrades i rädsla och brist. Ingen av dessa saker är naturliga i denna värld eller för er som människor. Och ni måste förlåta er själva för allt ni känner att ni har gjort ”fel” eller inte i linje med vissa specifika moralkoder. Era ledare håller på att demonstrera just hur mycket de håller just dessa moralkoder som heliga genom deras vanvettiga handlingar som är självdestruktiva och destruktiva för hela system då de försöker att förstöra hela länder i ett odeklarerat världskrig av ekonomisk och fysisk terrorism.

Var och en av er kommer att återvända till själv-mästerskap där inga koder beskriver ert yttre beteende, men där ni följer Skaparens Vilja för det är er vilja att göra det. Inte längre tvingade att bli något ni inte är kommer ni att blomma ut i er sanna potential och bli allt ni kan bli. Kanske detta kommer att hända er under ett par månader, ett par år eller i en kommande livstid. Er väg har stakats ut framför er av era själars och er själsfamiljs föreskrifter. Ni kommer att upptäcka vad ni ska göra när ni kommer dit. Nu, njut av stunderna när övergången sker. Ni bevittnar ett mirakel i aktion, när en hel värld och hennes befolkning stiger upp från den lägre tredje dimensionen till den övre fjärde och så småningom till den femte. Fysisk uppstigning av en hel planet har aldrig tidigare genomförts, så det är en spännande tid för oss och resten av Universum som ser på vad som händer härnäst.

När ni blir överväldigade för en stund eller till och med under dagar, gå inom er, käraste, och hitta leendet som lever kvar i era hjätan. Vet att vi alltid är närvarande hos er, för att guida, som mentor, hela och trösta. Vi delar er kärlek till planeten, till er och allt liv här. Gå i frid och gå med vår djupa kärlek och tillgivenhet till era hjärtflammor.

Namaste

Copyright © 2012-13 by Elizabeth Ayres Escher. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://bluedragonjournal.com/

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se 

No comments: