viglink.com

Monday, August 12, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 11-18 augusti 20



Mina Kära!

Var medvetna om att ni tjänar ett större syfte än som är uppenbart för er. Var och en av er vibrerar på en högre nivå än de flesta människor vid denna tid och det kan ibland orsaka förvirring inom er. För många av er, när ni tittar på världen genom nyheterna, verkar det som om världen och människorna har blivit alldeles tokiga. Detta är den sönderfallande strukturen av det gamla paradigmet och ert fokus på att hålla frid och harmoni inom er och i er sfär av energetisk påverkan, hjälper till att skapa den nya Jorden. Vad vi koncentrera oss på är den verklighet som har skapats, och de som påverkar dagens nyhetsmedia vet detta också, det är därför det är en sådan upprepning i rapporteringen av dessa historier. Det är därför vi råder varje älskad Ljusarbetare att inte lyssna igen, efter att ha hört nyheterna första gången.

Försök att vara stadiga, var närvarande i varje ögonblick och låt er högre aspekt fortsätta att integrera till er mänskliga mall. Mycket har uppnåtts på detta sätt och om ni tittar tillbaka på ert liv för bara sex månader sedan, kan ni se de otroliga framsteg som har skett, speciellt inom er egen tillväxt och era möjligheter. Ni har nu förmågan att vara observatör i ert eget liv såväl som handlingsmänniska, och det har lett er till större insikter och avslöjanden beträffande era invanda beteendemönster, som kan behöva förbättras eller få en annan framtoning. När ni har gjort detta arbete, har ni släppt många program som inte var till nytta för er, och detta i sin tur har påverkat de människor som ni älskar på ett positivt sätt, vilket i sin tur har skapat en positiv förändring inom dem.

Det här har också underlättat behovet av tillväxt för dem, men vissa har motstått denna impuls genom att skapa konflikter som i sin tur har skapat separation. Låt de kosmiska energierna göra sitt förvandlingsarbete. För några av era nära och kära krävs större tålamod och medkänsla av er. Vi förstår att det är svårt att inte reagera på dem som motsätter sig tron på kärlekens vägar och enighet, men ni vet i ert hjärta att det kommer en tid i en inte alltför avlägsen framtid när detta kommer att förändras. De högre frekvenserna som kommer in i Jordens atmosfär kommer att skapa transformationer inom dessa individer, och vägen framåt för var och en av er kommer att bli lättare och ljusare. Många på Jorden känner av effekterna av de högre energierna och som ni vet, när mer Ljus absorberas uttrycks sådant som inte ger resonans med de högre frekvenserna. Det är viktigt att låta dessa individer uttrycka sina känslor och tankar som kommer upp inom dem, och att inte ta det de säger och gör personligt. Detta är vad vi kallar kärleksfull opartiskhet. Ge dem er kärlek och medkänsla, men låt inte deras projektioner komma in i ert aurafält. Ni kan vara till större nytta på detta sätt och bli en förebild för en mänsklighet som uttrycker sitt Gudomliga Jag, vilket så småningom hela mänskligheten på er planet kommer att göra.

När ni alla fortsätter att frigöra och släppa allt det som har hindrat era framsteg in till de högre dimensionerna, kommer det en tid när de polariteter som höll mänskligheten i konflikter i så många år, att gradvis försvinna. Utvecklingsprocessen tar tid och tålamod behövs för att varje själs lärdomar och insikter samlas och upplevs i fullbordandet av deras fysiska liv i de lägre dimensionerna och en ny resa i fysisk kropp i de högre dimensionerna kan börja ta plats. Detta kommer att vara ett glädjefyllt ögonblick för alla när det händer.

Tills nästa vecka...

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

NEW! Video Format! http://www.youtube.com/watch?v=71FIfncGvag&feature=youtu.be

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com 

No comments: