viglink.com

Thursday, August 29, 2013

Jeshua och de Uppstigna Mästarna: del 1 26 augusti, 2013 Kanal: Wes Annac Spirituell Frigörelse kommer att hjälpa er Skapa Himlen på Jorden.


Med ett överflöd av Kärlek från hela vårt kollektiv av Mästare, Jag är Jeshua.

Vid denna tidpunkt så önskar vi kommunicera vikten av att behandla varje facett av medvetande runt omkring er med samma förordnade respekt som ni själva vill få. Under den kommande tiden kommer mänskligheten att förstå vikten av förbindningarna med växternas och djurens kungadömen och ge dem samma rättigheter som människor förväntar sig åtnjuta. Detta kan förefalla att vara en skandalös idé för de som inte förstår det överflödande medvetandet av djur och växter, men djur och växter är medvetna varelser som upplever många av de samma Jordliga känslorna som ni kära människor gör.

Växter och djur upplever rädsla; glädje, lycka; Kärlek; dessa är alla beskaffenheter som upplevs inte bara av människor, utan av varje facett av medvetande runt omkring er. Det är mycket viktigt att mänskligheten erkänner det kännande medvetandet hos djur och växter, och när ni kan finna en oförhindrad förståelse av och respekt för dessa själar så kommer enigheten som så många önskar etablera att hjälpas på så underbart. Era expanderande uppfattningar leder er mot rikena av fullt medvetande som ni har kommit till Jorden ifrån, och er återgång till fullt medvetande har alltid varit en oundviklig bragd.

Gott om Kollektiv Stationerade Nära er Jord

Trots den extrema karaktären i vilken ni har inkarnerat under de lägre dimensionernas förtrollande illusion och övertygat er själva att ni var begränsade och finita varelser så har ni funnit er väg tillbaka till en hög förståelse av Guds-väsen och de rena rikena av medvetande som Skapar och bevarar era verkligheter och håller er existens på plats inom den specifika ramen av medvetande som ni existerar i.

Det finns gott om kollektiv stationerade i de högre dimensionerna och mycket nära till er fysiska värld och ett övervakande av vad som äger rum på Jorden sker i varje ögonblick, och medan händelser på er Jord skulle kunna ses som att vara av en svår och stressande karaktär så upprepar vi att ni är och har alltid hållits trygga och skyddade. Själarna som skulle hålla tillbaka mänskligheten för evigt om de hade kunnat, har försökt sig på små och storskaliga katastrofer och tragedier många gånger i det förgångna och medan de har varit framgångsrika ett fåtal gånger så har deras planer mestadels stoppats redan från början. Om ni bara kunde se hur många planer kabalen har gjort och som har stoppats av Himlens Sällskap därför att de föll grovt utanför den kollektiva fria viljan och önskningar då skulle ni förstå när vi säger att majoriteten av sådana planer har misslyckats.

Er kabal trodde tidigare sig själva kapabla att styra er värld på grund av den utsträckning till vilken er planet var i karantän, men er kollektiva fria vilja har inte stoppas Himlens Sällskap från att blanda sig i på mindre sätt och se till att spelet är rättvist då ni går framåt med er kollektiva upplyftning. Det är viktigt för er befolkning att nå punkten av kollektiv uppstigning, på grund av betydelsen av er uppstigning för resten av Universum. Universum stiger upp tillsammans med Jorden, och de olika planeterna som lyfts upp på grund av Jordens uppstigning kommer själva att inspirera och lyfta upp andra planeter och civilisationer att finna utveckling och hjälpa i den Allmänna uppstigningen.

Att Informera Mänskligheten om den Allmänna Uppstigningen

Den Allmänna Uppstigningen är en mycket större händelse än vad som hitintills har antytts av majoriteten av kanaler, och under en tid så var protokollet att först få er fokuserade på er Jordliga Uppstigning och genomföra den innan vi introducerade den högst intrikata diskussionen om den Allmänna Uppstigningen i Universum. Även om detta i stort fortfarande är vår plan i många avseenden då mänskligheten fortfarande har en lång väg att gå då det gäller att bygga ett Galaktiskt samhälle och att matcha er planetära vibrationer med de av den femte dimensionen, så kan man kanske lägga märke till under kommande tider att en diskussion av uppstigningen av ert Universum kommer att ha eskalerat, för ni leds till en större förståelse av händelser som äger rum.

Er personliga utveckling är viktigare att fokusera sig på just nu, och då man kan finna en full och ohindrad förbindelse med ens inre värld så kommer all oro eller rädsla angående ens uppfattade separation från den spirituella världen att helt enkelt tyna bort. Var och en av er har en full förmåga och tillfälle att hålla den starkaste och renaste förbindelsen med de högre dimensionerna i varje ögonblick och om detta meddelande låter tjatigt så ber vi er att göra er redo för mer upprepningar.

Vi säger detta på detta sätt för vårt mål är i själva verket att kontinuerligt uttrycka vikten av att aktivt söka inom för att finna en validering av ens egen personliga uppstigning och rikena av andlighet, och vår önskan härstammar från vår vetskap att då ni själva uppnår verkliga och rena förbindelser så kommer ni att njuta av era erfarenheter mer än vi kunde uttrycka i Jordliga ord.

En Hissnande mängd av Tjänst till Mänskligheten

Vi vet att då man får veta om sina inre världar så blir mängden tjänst till Ljuset och till mänskligheten som man kan utföra helt formidabelt. Vi förstår att nivån av glädje och lycksalighet som ni kommer att kunna uppnå inte kommer att var något som liknar något annat ni har upplevt i era Jordliga Liv, och vi vet att ni för evigt kommer att bli tacksamma att ni har gjort de inledande ansträngningarna för att skapa en inre förbindelse.

Vi överdriver inte då vi säger att sagolika riken av medvetanderamar väntar på era uppfattningar om dem. De mest sagolika av känslor och energier väntar på er återupptäckt av dem, och då man omger sig själv fullt och helt i den konstanta lycksalighet som råder runt omkring (i de högre dimensionerna) så kommer man att inse att allt i sanning är Kärlek; att de största känslorna som man någonsin har känt blir förstärkta i de högre dimensionerna; och att det i sanning aldrig finns något att någonsin oroa sig eller bekymra sig för.

Mer än något annat så är detta det ultima meddelandet som vi vill sända er. Om ni kunde lämna vår kommunikation med en förståelse att ni är gudomliga Gudsgnistor av fullt medvetande och att det aldrig finns något för er att oroa er för eller bekymra er för – då har vi gjort ett bra arbete. Detta är därför att vi vill att ni känner vad ni känner och vet vad vi vet. Vi vill att ni får en fördjupad uppfattning om verkligheten runt omkring er som vi har uppnått, och vi vill att ni känner de sagolika energierna och uppfattningarna som kommer med en högre dimensionell erfarenhet. Många av er uppfattar de högre dimensionerna på aldrig tidigare uppnådda sätt från ert nuvarande Jordliga perspektiv, och när ni så gör så Skapar ni en tidvattenvåg av energetisk förändring och transmutation så att hela ert kollektiv kan dra nytta av det.

Ni lyfter upp Jordens befolkning i varje ögonblick med de Ljusa energierna som ni väljer att föra igenom, och medan de energetiska ”kontrollanterna” har tänkt sig själva kunna hålla ett grepp på de rena energierna som ges ut av de uppvaknande allmänna ljusarbetarna så kan vi gladeligen rapportera att antalet av Ljusarbetare som ger ut rena energier helt obehindrat växer för varje ögonblick.

Detta har varit den Gudomliga Planen hela tiden, då varje själ är ämnad att utföra det mest överflödande och rena ljusarbetet för Jorden och för er befolkning.

Del 2 följer

WesAnnac.com

AquariusParadigm.com

Contributing Editor: The Golden Age of Gaia

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

No comments: