viglink.com

Monday, August 12, 2013

Sananda, 11 augusti, 2013 Via John Smallman Livet är nu, så glöm ert väntande


Guds plan är briljant, vacker, perfekt. Här i de andliga rikena befinner vi oss i ständigt förtjust förundran medan allt fortsätter att avslöjas precis som Han planerat. För er på Jordplanet, som är upptagna med er illusionära verklighet, är och kommer det att förbli bortom all fattningsförmåga – faktum är att den stora majoriteten av er är omedvetna om att Guds plan ens existerar. Fråga inte ”Vilken plan?” med en förvånad röst, för det finns bara En Plan: Guds Plan – som är det skapande energifältet i vilket alla Hans avsikter uppenbaras. Och allt som Han avser uppstår precis i enlighet med den planen. Mänsklighetens uppvaknande är en aspekt av den planen och kommer därför att hända exakt som det är gudomligt avsett. Era guider, mentorer och kanaler i de andliga rikena har hållit er uppdaterade i de avseenden som berör er direkt. Så var uppmärksamma, lyssna till deras råd och vägledning, ta det till ert hjärta och handla efter det.

Medan mänsklighetens evighetslånga väntan på att vakna dras mot sitt slut, kan det vara väldigt upplyftande för er att reflektera på de Fantastiska framstegen utvecklingen har gjort de senaste tre eller fyra decennierna. Om ni jämför mängden andlig information som är tillgänglig för er nu via många källor, mot vad som fanns tillgängligt på 60-talet, är tillväxten fenomenal. Och som ett resultat av det har det skett en enorm ökning av antalet människor som försöker leva mer kärleksfullt, mer medvetet och mer medkännande. Mänskligheten är otålig att vakna, väldigt otålig – vilket är bra för ju snarare ni vaknar desto bättre – men då ni beaktar de Eoner som illusionen har existerat i jämförelse med en människas livstid, verkar er otålighet en liten aning malplacerad, även om ni också ska komma ihåg att eonerna i verkligheten bara har pågått under ett ögonblick. Så istället för att fokusera på väntan på en kommande händelse, lev i nuet och njut varje minut av det, eftersom det är nu som livet händer.

Ni kan se tillbaka på era liv och minnas något som ni vid den tiden var entusiastiskt förväntansfulla inför, eller omvänt fruktade för, och kanske ni kan påminna er om något som hände under tiden ni väntade, något ni lät passera helt utan engagemang – vilket ni kanske efteråt ångrade bittert. Livet pågår nu, så glöm er väntan som kan vara en stor distraktion, något som hämmar och fångar er och stannar upp er i era spår, då ni istället kunde Glädjas åt livet!

Oro är en aspekt av fruktan, och glädje är en aspekt av kärlek, men bara Kärlek är Äkta! Fokusera på Kärlek, ändra er själva och därmed världen. Att förändra er själva och därigenom förändra världen är i själva verket precis vad ni gör, men det skadar aldrig att intensifiera ert fokus på Kärlek genom att återfokusera ofta, med andra ord uppmärksamma Kärleken så snart ni nuddar vid tanken på den. Som vid varje regelbunden övning, ju mer ni tränar desto enklare blir det och desto mer vill ni att er skicklighet och glädje ska öka. När ni tillåter Kärlek att vägleda er kommer livet att flyta på jämnare, och alla upprördheter och besvikelser ni möter kommer att bli enklare att handskas med. De verkar så mycket mindre viktiga, precis som de naturligtvis är! Kom ihåg att ni är begränsade inom en illusion, där inget som sker egentligen är Verkligt, och bubblan som illusionen är kommer snart att brisera.

Verkligheten, ert sanna Hem, är på väg att avslöjas efter att ha varit dold i ert synfält, ert medvetande, er vetskap genom ert val att dväljas i illusionens all dysterhet och rädsla. Molnen lyfter, Ljuset blir klarare medan ni ändrar ert fokus på det overkliga till Kärlek, det allomfattande fältet av gudomlig energi där ni har er eviga existens. Medan Ljuset intensifieras kommer det att vara omöjligt för er att hålla ögonen slutna, och än mindre att fortsätta sova. Ert naturliga tillstånd är total vakenhet och fullt medvetande, och att därmed Känna Gud.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se 

No comments: