viglink.com

Thursday, August 29, 2013

Ni har liv av överflöd och glädje på schemat 25 augusti, 2013 kanal: John Smallman Ni har liv av överflöd och glädje på schemat 25 augusti, 2013 kanal: John Smallman


Mänskligheten rider på ”uppstigningsvågen” och gör det så vackert! Det är verkligen som att ni står på vågorna och väntar på den där speciella vågen, den där eggande stora. Sedan kom den och ni fånga de den briljant och nu flyger ni med den mot er mest häpnadsväckande och hisnande destination – surfarhimlen, ert uppvaknande till Verkligheten!

För många av er verkar det, för att uttala sig ganska ”grafiskt”, som att ”helvetet har brutit lös” på många ställen runt om planeten. Var inte oroliga. Den gamla ordningen är enbart i en process av att upplösas och bitar av den flyger i alla olika riktningar, som vid en explosion. När dammet och spillrorna har lagt sig, kommer det upplyftande lugnet och den milda friden att råda, den som många har hoppats på och bett om.

Ni är på rätt väg och enligt tidtabell, för ett liv i glädje och överflöd, totalt fria från rädsla och oro då upplösandet av den gamla ordningen banar väg för den nya ordningen som är stadigt baserad på den Gyllene Regeln (behandla alltid andra med den kärlek och respekt som ni själva vill bli behandlade med), vilken alla kommer att ära i varje situation. Tiden för lögner, manipulation, lurendrejeri, svek och bedrägeri tar slut, för alltid.

Kärleken som ni alla skapades av kan inte längre förnekas och gömmas undan, då den väller upp inuti allas hjärtan på Jorden. Er natur är att dela, Kärlek är till för att delas ständigt och i överflöd och för därför med sig den ljuva känslan av gudomlig belåtenhet till alla och i varje samspel. Ni kommer att bli absolut förundrade när ni upptäcker de myriader av sätt som ni kan dela och föra oändlig lycka till varandra. Och sedan kommer förstås den förundran att lösas upp i förtjust uppskattning när ni minns att det som sker är något ytterst naturligt, att ingenting annat är möjligt, för i Verkligheten är den gudomliga Viljan alltid närvarande och fullständigt effektiv. Ingenting saknas, ingenting behövs och allt är som det skall vara i perfekt oförstörd harmoni.

Ni är alla så varmt älskade och har varit det ända sedan ögonblicket av er skapelse när ni skapades i Kärlek för att uppleva och njuta i medvetenhet, i uppmärksamhet, genom ert varande, en evig tillvaro av oändlig lycka. Och i sanning gör ni det fortfarande. Icke desto mindre, verkar det inte vara fallet, eftersom ni kämpar och oroar er i den illusoriska miljön som ni uppfann och sedan konstruerade för att uppleva livet utan Kärlek. Ni föreställde er att det skulle finnas många tillfredsställande alternativ till den oändliga Kärlekens perfektion och ni har blivit djupt besvikna. De av er som har haft barn eller har arbetat med dem och har observerat dem när de växt upp förstår den sorg som uppstår när de gör saker som orsakar dem själva, eller andra, smärta, saker som ni kanske har varnat dem för, varningar som de antingen valde att lyssna på eller ignorera, för att de trodde att de visste bättre.

Som ni har hört så många gånger tidigare, och inte bara av dem i de andliga rikena, trosuppfattningar kan vara väldigt farliga och verkar ofta ha kraften att leda er åt helt fel håll. Ni har alla genomgått eller vet någon som har genomgått chocken av att upptäcka att en trosuppfattning som de lojalt och envist har hängt fast vid, inte bara var helt missvisande utan helt fel. Den enda Sanningen som ni helt tryggt kan tro på är den eviga Sanningen som är Gud. Inom illusionen har ni effektivt gömt det under ett täcke av mörker och ignorans, och sedan, från tidsålder till tidsålder och kultur till kultur, hittade ni på era egna eländiga, befängda och ofta omoraliska ersättningar vilket då deklarerades som dogmer, vilka andra skulle hedra.

Mänskligheten gör, och väldigt framgångsrikt, en enad och kollektiv ansträngning att lösa upp de dogmer och befängda doktriner som så länge har lett till intensivt lidande och smärta för många av er. Alla trosuppfattningar ifrågasätts, vilket är helt rätt, och om inte övertygande bevis som stödjer dem ställs fram visas de offentligen som felaktiga, och uppmuntrar dem som har tillåtit sig själva att styras av dem, och vars grundläggande frihet har trampats på, att slänga dem åt sidan och återta sin rättmätiga självbestämmanderätt.

Om ni önskar följa ett system av regler och reglementen, av vilken anledning som helst, så länge de inte har någon skadlig effekt på någon annan, skall ni känna er fria att göra så. Men att tvinga på eller försöka tvinga på andra era trosuppfattningar eller åsikter genom att etablera regler och bestämmelser som de måste följa är totalt orimligt.

Gud, er Fader, skapade er FRIA! Och ändå, inom illusionen, har ni försökt om och om igen att förslava varandra. Och självklart, orsaken till att försöka förslava varandra föddes ur rädsla. Att vara ensam, liten, obetydlig och övergiven i det oändliga universum, vilket illusionen verkar täcka, är fruktansvärt skrämmande. Mirakulöst, turligt nog, genom Guds nåd, är illusionen illusorisk! Den kan inte rymma någon enda av er. Det som dock är er erfarenhet under eonernas gäng, är att ni kan välja, vilket ni har gjort, att tro på det och därigenom tillåta det att innesluta och kontrollera er.

Nu har tiden kommit för den att upplösas. Spelet är över, och ni kommer att återgå till medvetenhet om er eviga och gudomliga natur som essentiella aspekter, eller om ni föredrar, partiklar av Gud. Ingen medveten varelse är separerad från sin Källa. Den kan aldrig vara det, den kan aldrig bli det. Den kan bara välja att vara omedveten om sin sanna natur. Och även det valet har ett sista-förbrukningsdatum då fullt medvetenhet måste och kommer att återetableras. När det händer, kommer oändlig Glädje att ersätta alla känslor, förnimmelser och sensationer som inte är i linje med det. Till slut är evig glädje det enda alternativet, för det är Guds Vilja för hela sin skapelse och ni närmar er det med stormsteg, det slutet, det sista-förbrukningsdatumet.

Ni är omgivna och inneslutna i det gudomliga Kärleksfältet, vilket kommer att lösa tillbaka illusionen upp i intigheten, i vilken den verkar ha varit fångad så länge. Fokusera på den sanningen så fort ni går in i ert tysta inre rum. Ha för avsikt att alla skall bli medvetna om det och slappna av i vissheten om er kommande uppstigning.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se 

No comments: