viglink.com

Monday, August 26, 2013

Mänskliga erfarenheter på Jorden är en parodi på vilka ni egentligen är. 23 augusti, 2013 kanal: John Smallman


Energinivåerna stiger över hela planeten och det kan ses i olika konflikter – civila oroligheter – politiska motsättningar, visselblåsare kontra regeringsorganisationer, relationsangelägenheter – många av dem rapporteras nu i main-stream media. Energierna kommer att fortsätta att stiga då fler och fler av er lär er att hantera dem, ledande till mycket större förståelse av era livsmål och vägen som ni följer fram emot ert uppvakande. Det finns ingen väg tillbaka. Det kommer att finnas öppenhet och expansion, genomskinlighet och integritet, då ärligheten avslöjar och avslutar korrumptionen som har setts i en enorm skala och som sedan kommer att bli utrotad.

"Den Nya Åldern visar vad den står för – något som kommer att smitta av sig”. Ljus fylls på och omfamnar mänskligheten som i högsta grad nu är verksamt och reflekterar det Ljuset tillbaka till Källan i ett fortgående igenkännande, strömmande och utdelande av ovillkorlig Kärlek. Ni börjar förverkliga er själva – era sanna Jag – känna igen dem och orädda och lyckliga uttrycka dem i deras överflödande skönhet, och delande dem ovillkorligt. Er sanna natur börjar verkligen synas och kommer inte att bli försakad längre.

Glädje i frihet som ni upptäcker inom er själva, frihet som alltid har funnits där slumrande, väntande på ert beslut att erkänna den och ära den. Ni skapades fria, fullständigt och helt fria, och nu är tiden för er att återupptäcka denna frihet och ta tillbaka kraften som ni hade skänkt bort eller bara förlagt. Ni har inte längre några band, i slaveri, och då fler av er blir medvetna om denna förmåga, som några mörka hade och använde för att manipulera och kontrollera er, kollapsar den nu. Ni ser tecken på det över hela er planet då miljoner människor förkastar enväldiga och diktatoriska regimer som effektivt hade förslavat dem för så lång tid.

Ni har alltid varit gudomligt vägledda. Trots det har ni – och har verkligen använt – er totala frihet för att neka och ignorera denna vägledning, den oändliga Kärlek som Gud har för er i varje ögonblick av er eviga existens. Den sveper oavbrutet in er i Hans gudomliga famntag; ni har bara valt för många eoner och i många livstider att neka den eller bli kvar omedvetna av den, då ni spelar era alltmer smärtfyllda och skadande spel i illusionen som ni konstruerade särskilt för det ändamålet. Nu har tiden kommit för att tillåta den att lösas upp och kollapsa till ingenting ifrån det ni konstruerade det, kortvarigt och med en sådan entusiasm. Tiden är verkligen en stor paradox som förvirrar er själva och missleder er, och ni behöver befria er själva ifrån tanken på den genom att fokusera på det alltid - närvarande nu – ögonblicket i vilket Gud och hela skapelsen har sin eviga existens.

De liv ni upplever på Jorden är extremt korta i den stora planen (och det är en enorm undervärdering), och medvetenheten om det förstärks ögonblick för ögonblick då ni ser på universum med dess till synes oändliga vidsträckta mått av tid och rymd. Det får er att känna er små och obetydliga och det är ett mycket obekvämt sätt att känna, drivande er att söka mening i meningslösheten, som så många av er har accepterat som normal för mänskligt liv.

Och, på ett sätt, mänskligt liv är meningslöst. Ni är gudomliga varelser Hemma hos Gud, och vad människor upplever som ett kort och tillfälligt liv av besvär och kämpande på jord, är en parodi av vad ni verkligen är – och en fullständig skymf för er gudomlighet! Och när ni allt mer blir medveten om detta blir det mer och mer svårt för er att fortsätta med ert dåliga tillstånd av att neka att se Verkligheten av de andliga världarna som Gud så kärleksfullt har skapat och där allt har sin eviga existens.

Gud skapade Sina barn för att njuta av att vara tillsammans med honom i ett evigt och extatiskt tillstånd av glädje, och sedan undrade några av dem kortvarigt om det var möjligt att existera utan Honom, och i det korta ögonblicket byggde de illusionen i vilken ni tycks ha blivit motvilligt inkapslade för ett ohämmat antal av eoner. Det är illusoriskt och ni kommer att vakna ifrån den djupa och mardrömslika sömn i vilken den tycks ha insvept er i.

För att vakna upp ifrån detta overkliga tillstånd så måste ni bara inse att ni måste släppa taget av det – vilket menas mycket enkelt, släppa ert kollektiva inflytande för någon uppfattning eller begrepp som inte är i harmoni med ovillkorlig kärlek. Ni uppfann ett illusoriskt tillstånd där konflikt och förräderi är endemisk därför det tycks för er som om ni inte har förtroende för någon, litar på någon, och att ni i grunden är ensamma och övergivna i en miljö av konstant fara och fientlighet. Men det var ni som byggde illusionen, kollektivt förstås, och alla dessa hot och faror är era egna påhitt. Lämna dem; börja att förtrösta, och fortsätt att anförtro er även om er tro är förrådd, därför att det är allt illusoriskt och bara er tro på den stödjer och underhåller den. Att vänta på att någon annan ska tro först fungerar inte.

Ni är var och en gudomliga varelser med oändlig kraft och ni kan, som individer, ändra era övertygelser, och släppa alla dem som inte längre tjänar er, och igenom att göra det, förändra den kollektiva avsikten och förändra världen. Det är varför ni valde att vara här på Jorden vid den här tiden i hennes evolution. Ni kom hit som Kärlek, därför att det är vad ni är, för att visa Kärlek i verksamhet, - miljoner och miljoner av er – och ni hade glömt bort det, men kommer nu ihåg det igen.

Här i de andliga världarna, som verkligen inte och aldrig kunde vara skilda ifrån er, stödjer vi er, uppmuntrar er, och hejar entusiastiskt på er. När ni har era dagliga time-outs, lyssna efter oss, kräv att få höra oss, och ni kommer att få det. Det kommer att stärka er och ha tillit att fortsätta att göra vad ni kom hit för att göra; VISA MED KRAFT KÄRLEK I VERKSAMHET, och igenom att göra det, förändra världen och få illusionen att försvinna.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se 

No comments: