viglink.com

Friday, August 16, 2013

Sananda, 12 augusti, 2013 Via Fran Zepeda Jesus Ni Kommer att Träda Fram Med Era Sanna Jag Intakta Och Redo Att Glänsa Än Klarare I Er Gudomlighet


Jesus: I all evighet är det skrivet att ni ska vakna. Och så ska det bli. Och detta är vad ni är i processen av och detta är vad ni är förutbestämda för att göra, och det här är vad ni är gjorda av. I alla era syften och avsikter har ni alla redan gjort så. Pusselbitarna har lagts och ni rymmer strukturen av ert uppvaknande inom ert medvetande. Det har inte helt materialiserats på många sätt, men på många har det det.

Tänk på det som om alla celler av ljus i er kropp förbereds för ett knäpp på strömbrytaren när alla omständigheter är rätt. Ni är så mycket upplysta nu och inom kort kommer allt att vara förberett för den där högre ljusstrålen att bara manas att slås på. Ni är inte vana än att ha denna högre illuminering i era fysiska kroppar och ni har anpassats och förberetts genom alla dessa försenade processer skickliga för att kunna hålla det djupare skinande ljuset och hålla det kvar i era kroppar. Ni har gradvis förberetts och ni är så mycket starkare och skickligare att hålla det inom er nu. Och att visa det för världen.

Och så fortsätter det, och så är det. Och detta är varför ni ibland känner er stillastående. Men var snäll och förstå att ni bygger och förstärker för att upprätthålla detta högre ljus och denna frekvens, som kommer att bli en sådan explosion och katalysator för omätlig förändring, då det skickligt kan accepteras inom era fysiska kroppar.

Tillåt den här processen att fortsätta, kära ni. Försaka inte er själva. Bli inte modfällda. För om ni kunde se er själva ifrån vårt perspektiv, skulle ni bli chockade. Ni har nått en höjd en gång för alla i er frekvens och upplysning. Och ni ser ibland genom de gamla kameralinser av världen som ni lämnar bakom er. Tillåt er själva att sitta ner och absorbera och älska denna nya känsla av lätthet och upplysning. Det kan vara så vissa tider att ni känner det som om det inte passar världen som ni ser den eller har uppfattat den. Men tillåt tiden att anpassa sig. För nu händer det ett omslag till en ny verklighet och processen är ibland förbryllande.

Och så fortsätter det. Och så är det. Och det kräver att ni överlämnar och är med er nyfunna energi utan att analysera, dömma eller försöka att förstå. För det kräver ett litet seglande inom den nya miljön; det krävs att ni släpper litet och flyter ibland, för att vänja er med det, kära ni. Och det här är tiden för att be oss mer om hjälp, för att trösta och assistera, med att vara med era nya jag. För det är så annorlunda mot vad ni har varit nedsänkta i för så många eoner. Och ändringen känns litet knagglig ibland när ni tillåter er själva att lämna gårdagens gardiner bakom er; komma igenom dem, och för er in i ett så starkt ljus ibland, att ni kan rygga tillbaka eller bli chockade vid uppkomsten.

Ja, det är litet som en kulturchock för många av er men var försäkrade att det är ert naturliga tillstånd. Det är bara litet likt som att ta av sig en bekväm kostym eller ett klädesplagg som ni har burit så länge så att ni har för vant er vid det, och bli exponerad för faktorerna som först känns litet oroande. Tillåt obekvämligheten kära ni, och ni kommer att bli glada att ni gjorde det.

För utvecklingen av ert sanna jag, med ert nya klädesplagg, kan man säga, kommer att passa er så mycket bättre. Och ni kommer att komma ihåg hur det kändes för så många eoner sedan, innan ni startade den här resan för upplysning genom åren av manus formade av er för att uppleva avskildhet och förvirring, bara för att veta att ni skulle framkomma från det med nödvändig förståelse för att bli så säkra på er Gudomlighet.

Nå, den vetskapen kommer upp till ytan nu, och det kommer att bli tydligare och ni kommer inte att bli besvikna. Tillåt dessa energier att bombardera er, för att göra sitt arbete och hela tiden vara försäkrade att det leder er till ert slutliga uppvaknande och mening, av era sanna jag, era Gudomliga Jag, och till ert samarbete med Enheten. Det har varit en besvärlig väg med många svängar och vändningar, men var försäkrade att dessa vridningar balanseras ut nu, och ni kommer att framträda med era Sanna Jag intakta och redo att glänsa ännu starkare i er Gudomlighet.

Och vi är där med er hela vägen, era bröder och systrar av Himmelska och Galaktiska riken och vi förblir här för att hjälpa till på alla sätt ni behöver. Kalla på oss inifrån era hjärtan och bli lugnade av vår närvaro. Vi står alltid vid er sida och är även i era hjärtan, om ni välkomnar oss.

Och jag finns alltid här för att assistera er,

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt 

No comments: