viglink.com

Tuesday, August 20, 2013

Hathors av Jordens Sol Astral Plan Del 2 Kanal: Wes Annac 17 augusti 2013



En Stadig Progression & Känslor av Revolution Var och en av er som absorberar denna kommunikation som vaknat till en position där ni kan hjälpa ert kollektiv genom att svara på kallelsena att inkarnera på Jorden och hjälpa till att föra fram Hennes evolution i en tid då Hennes fysiska yta upplevde mycket smärta och krigsföring i en massiv skala, och er närvaro på Jordens yta har förebådat mycket rent Ljus, det renaste som vi ännu inte kunnat överföra till er.

Om vi bara kunde kommunicera de stora volymer information och energi som ni kommer att kunna absorbera när era tempel har expanderat till vissa höjder, då skulle ni förstå varför era fömågor redan har vuxit i den utsträckning de har.

Många av er kan kanske se tillbaka på er erfarenhet fram tills nu och se en solid och stadig progression av perception och klarhet, från var ni var en gång, till där ni är nu i er tillväxt.

Ni når nu nya framsteg då ert kollektiv svarar på de himmelska händelserna som nyligen skett och som hjälper er planet att gå in i ännu renare Ljusplan, och vi kommer att fortsätta att assistera när och var vi kan, för vi arbetar från vår position för att hjälpa ert kollektiv och er vaknande Ljusarbetare att assimilera energierna ni får, på ett riktigt sätt.

Vi vill nu rikta oss till de revolutionära känslorna som sporrar en mängd uppvaknande själar som svarar på energierna ni får. Många av er leds att kasta så mycket ni kan av er själva in i den andliga och fysiska frigörelsen av mänskligheten, och ni kallas att öka och utöka era anstängningar. Vi vet att den överväldigande majoriteten av er som känner en större önskan att öka era personliga anstängninar kommer att svara bra på denna kallelse, och kommer att hjälpa kollektivet exponentiellt i det arbete ni producerar härifrån och ut.

Allmänheten av de uppvaknande Ljusarbetarna har så mycket arbete att göra, och då vissa av er bidrar direkt till mänsklighetens evolution genom att ställa er i förgrunden för folks uppmärksamhet, finns det många fler som håller energirummet och utför sin egen form av Ljusarbete som är starkt och behövt. Dessa individer håller sig utanför förgrunden av den kollektiva uppfattningsförmågan större delen av tiden, och gör sällsynta framträdanden på bloggar eller diskussionsforum för Ljusarbetare.

Hellre än att göra sig själva kända eller djärvt proklamera sin närvaro, gör dessa individer energiomvandlingar och flödar Ljusa energier ner till Jordens yta. Avancerad och Fri-Flödande Resande

Det finns många aktiva Ljusarbetare som inte är kända av den uppvaknande allmänheten, men ni kommer alla att föras samman i den närmaste framtiden så de Ljusnande energierna ser att ni har möjlighet att får kontakt och träffa varandra mycket mer direkt än ni gör för tillfället. Mänsklighetens nuvarande metoder av transport kan ses som omoderna i jämförelse med den avancerade reseförmågan som ni kommer att uppskatta i framtiden, då mycket avancerade teknologier vänta på att mänskligheten ska använda dem som kommer att göra många delar av er nuvarande existens mycket lättare och mer fri-flödande. Varje själ förtjänar att resa runt er värld och uppleva de vackraste platserna Hon kan erbjuda, men denna rätt har förnekats er då era resor har varit begränsade till kommersiella flygplan, bilar och tåg för majoriteten av befolkningen.

Teknologi som gör det möjligt att transportera sig till olika platser ögonblickligen har blivt förtigen av anledningar era kabaler skulle få er att tro är relaterade till nationell säkerhet, och dessa teknologier kommer att avslöjas vitt och brett och förstås av alla när ert kollektiv rycker upp korruptions- och tyrannikrafterna med rötterna från er värld och upptäcker vad de dolt för er. Det finns så många grupper och individer som arbetar bakom scenen i er värld och i de högre dimensionerna för att restaurera er planet och allt som har med den att göra. Hur som helst, vi, trots att vi är många kan ändå inte göra allt detta arbete ensamma.

Betydelsen av den Kollektiva Viljan

Vi söker den aktiva assistansen av var och en av er på de sätt ni känner att ni kan bäst, då kabalerna måste exponeras och ryckas upp med rötterna, genom folkets vilja. Viljan av majoriteten av ert kollektiv måste vara för en exponering av kabalens handlingar för att den ska inträffa, men många själar i er värld är fortfarande omedvetna om att de existerar; genom att välja att inte tro på det eller genom att se det som en simpel konspirationsteori. Med ett ständigt ökande antal uppvaknande själar och Ljusarbetare (som aktiveras) som utvecklas, kommer kriterierna som behövs för exponering av kabalerna, att vara, och växa in i, att vara uppfyllda i varje ögonblick.

Nästa varje dag kommer det fram nya avslöjanden angående kabalens inre arbete. Nya historier som uttycker brotten som har begåtts mot allmänheten kommer fram hela tiden, och tecken på förändring fortsätter att visa sig då mänskligheten flyttar sig närmare ovannämnda kriterier, med små steg.

Er kollektiva tillväxt kan inte och kommer inte bli fördröjd, och framstegen ni gör som individer avgör framstegen som kommer att göras av ert kollektiv. Ni har mycket mer förmåga att hjälpa ert kollektiv att nå renare stadier av medvetande och perception än ni inser nu, och vi ber er med Kärlek att finslipa denna förmåga och omfamna de högre rikena när ni gör det.

Vi fortsätter att uppmuntra expansion av era personliga roller, och då vi gör våra slutliga intryck för denna kommunikation, säger vi att inspirationen och den till brädden fulla motivationen som man finner i den vaknande befolkningen i detta, en väldigt viktig tid i er kollektiva tillväxt, kommer att fortsätta att öka. Ni kommer att fortsätta bli insprirerade av rikena av rent medvetande som hjälper ert kollektiv se Ljuset och hitta er evolution, och den resulterande renare perception ni kommer att uppleva kommer att gå mycket djupare än vad ni hittills vetat och förstått.

Er djupnande metafysiska perception kommer att ge förebud om en ökande förståelse av de andliga rikena och behovet av att handla i linje med sin egen Gudomliga vilja i varje ögonblick, och i slutändan, kommer er tillväxt och ert lärande fortsätta genom skilda medvetandeplan och existensnivåer. För nu, uppmuntrar vi er att njuta av vibrationen ni befinner er i när ni gör era personliga ansträngningar att rena eller utöka den. Det energiutrymme ni innehar sänder ut en frekvens som baseras på känslan ni väljer att uttrycka i varje ögonblick, och då ledsamheten eller ilskan som kan komma med att gå till ytan eller då ni lär er läxor, förstås och är nödvändiga, men att nära förvrängda känslor i denna nya tid är att hålla sig själv och världen runt omkring tillbaka väldigt mycket.

Vi Älskar er från djupet av våra hjärtan, och vi säger adjö med glädjen från tusen själar.

Tack Hathors av Jordens Sol Astral Plan.

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se

WesAnnac.com
AquariusParadigm.com

Contributing Editor: The Golden Age of Gaia

No comments: