viglink.com

Tuesday, August 20, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 18-25 augusti 20



Mina Kära!

När de ökande energierna strömmar in över Jorden, vaknar människor över hela världen och börjar inse sin potential för att skapa bra saker för sin planet. Många deltar i globala meditationer för helande och självbestämmande för Jordens invånare. Dessa fokuseringar har större kraft för det goda än vad deltagarna förstår och ger en ökande energi genom de högre världarna. Vi kan tala om för er att där två eller fler samlas där finns också vi och hjälper till och stärker era ansträngningar. Era kärleksfulla intentioner som det godas styrkor i denna värld håller alltid måttet. Allt som var och en av er gör noteras och stöds av de högre världarna och sätter de arbetslösa Änglarna, som finns omkring er i arbete, vilket de gör med största glädje.

Det är viktigt att notera att den inspiration ni får och agerar efter, är direkta meddelanden uppifrån och dessa kommer genom atmosfären som ”tankefrön” som sedan tas emot av mottagliga människor och som ni vet, frön måste planteras och vårdas för att växa till vackra manifestationer av Skaparens Ljus. Varje ”frö” som planteras med kärlek blir ett levande arv, en energikraft som når längre än era egna planetära gränser och går ut till hela Skapelsen för att heala, välsigna och läka det som behöver läkning. Kärlekens kraft är den mäktigaste kraften i hela Skapelsen och det är aldrig fel att besvara den vänligt. Kärlek anger tonen av glädje, frid och harmoni i hela Kosmos.

När mänskligheten fortsätter att uttrycka och manifestera Skaparens Kärlek inom och genom dem, kommer många underbara mirakler att ske. Dessa rapporteras vanligtvis inte i era nyhetsmedia, men det gör dem inte mindre för det, eftersom de bidrar till positiva förändringar på er planet. Se er omkring och lägg märke till den förvandling som sker inom de mänskliga samhällena. Ni behöver bara undersöka möjligheterna och ni kommer att finna många exempel på händelser som är häpnadsväckande i sin innebörd och betydelse. Ordet ”mirakel” betyder ett underverk eller en extraordinär händelse i den fysiska världen, som överträffar alla kända mänskliga eller naturliga krafter och tillskrivs en övernaturlig orsak. När ni gör era utforskningar, kommer ni att finna dessa och de kommer att inspirera er att finna ännu fler sådana händelser.

Dessa händelser är tänkta att visa er, att när mänskligheten är villig att kliva utanför den nuvarande uppfattningens gränser, kommer en hel värld att öppna sig för deras sinnen. Det blir då en katalysator för större förändring inom det kollektiva medvetandet till en högre nivå på er planet, och visar att det som drabbar en person verkligen påverkar alla och detta är vad som menas med ett enhetligt medvetande. Det är därför så många av er inte har gett upp era ansträngningar att höja mänsklighetens medvetande till en högre nivå, för ni vet att vid en given punkt kommer Ljuset att tändas inom dem. Det håller snabbt på att bli en verklighet på Jorden.

Under de närmaste månaderna kommer ni att se många mirakler utspela sig i händelser runt om i världen. Inse, Mina Kära, att NI är skaparna och den drivkraft som har möjliggjort att dessa händelser kan materialiseras. Det är gryningstid för mirakler, underverk och magi som närmar sig när ni orubbligt håller fast vid er vision för en enorm förbättring i det inre och yttre arbetet i er värld, som för in den nya Jordens verklighet av enhet, jämlikhet och frihet för alla. Var i glädje och tacksamhet när allt avslöjas och håll kvar den frekvensen.

Tills nästa vecka...

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

NEW! Video Format! http://youtu.be/t6KqH4JWgXA

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com 

No comments: