viglink.com

Thursday, August 29, 2013

Meddelande från Änglarna, 24 augusti 2013 Kanal: Ann Albers


Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket. Er Jord är en plats av storslagen och vacker mångfald. Ni var aldrig menade att vara likadana. Ni var aldrig menade att vara överens. Ni var aldrig menade att tvinga era åsikter på varandra, inte heller var ni menade att bekräfta varandras önskningar. Istället, var och en av er, som en vacker aspekt av en juvel av Guds kärlek är menad att vara en speciell, värdefull och unik i kreation. Var och en av er har era föredragna sätt att vara, era föredragna sätt att se ut, era föredragna sätt att kommunicera, och era föredragna sätt att flöda genom livet.

En del av er tycker om att tänka framåt, och en del av er, i termer föredrar att "bevinga det". Det var så redan innan ni landade på Jorden! Som själar, så gjorde vissa av er invecklade planer om era liv och era lektioner, medan andra valde att komma till Jorden enbart som ett mäktigt och storlaget äventyr! Vissa av er brydde sig mycket om vem ni skulle möta och gifta er med, medan andra av er bestämde sig för att lista ut det när ni vandrade genom era liv. En del av er känner er bekväma med förutsägbara strukturer, medan andra längtar efter frihet. En del av er gillar ett politiskt parti, en del av er står för det motsatta. Om givna ett val, skulle en del av er äta äpplet, och en del en apelsinen. Och detta, mina kära, är helt fint, verkligen perfekt, vackert, och hisnande, i Gud´s ögon, för det är genom att Gud ni kommer till vetskapen om omfattningen om ert eget Kärlek och Varande.

Så när ni möter en annan som är olik er själv, istället för att argumentera och försöka påtvinga er egen syn på dem, utforska! Ni är i ett nytt territorium. Ni är som bebisar som letar efter era egna fingrar och tår, vickar på dem, försöker se hur var och en av dem fungerar. Ni tittar på en annan aspekt av Guds Kärlek att manifestera! Istället för att att försöka att tvinga på den här andra personen att matcha er vy på verkligheten, bara stirra på dem med under och tjusning. Varför tänker de som de gör? Varför känner de som de gör? En magisk sak händer mina kära när ni låter andra vara. Plötsligt är de mer benägna att låta er vara också. Och om inte, flytta iväg, för ni har rätt att tänka och känna precis som ni gör, ni också. Ett finger skulle inte försöka vara en tå, inte heller en tå ett finger, för båda behövs för att driva kroppen! Alla av er är behövda i detta vackra pussel av liv, och hur olika era åsikter eller övertygelser än är, det finns inte en mänsklig varelse på Planeten som är utanför det storslagna och vackra pussel av Guds Kärlek. Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.. Precis som ni är!

Änglarna

Svensk Översättning - Line Hedal - st-germain.se

HYPERLINK "http://wp.me/p1H4zR-gX7"www.visionsofheaven.com 

No comments: