viglink.com

Wednesday, August 14, 2013

Moder Maria, 8 augusti 2013 Via Fran Zapeda


Gör anspråk på er rättmätiga plats bland Mästarna i er förmåga att Älska och att Skapa

Hej käraste ni. Vid det här laget har ni insett att ni har nått ett vägskäl, ett vägskäl av sann och entydig tro på er gudomliga natur. Vi har talat om för er under en rätt lång tid nu om den magnifika essensen som är ni, naturligt och aldrig sinande och för alltid, och många av er har accepterat det med öppna armar och en sann tro på er sanna natur.

Det finns dock många som fortfarande tvivlar på detta, och för att ni skall röra er framåt, behöver detta omfamnas till fullo och utan någon tvekan. Djupt inom er känner ni till er natur, ert Gudomliga Väsen. Djupt inom er känner ni till dess möjligheter och dess konsekvenser. Djupt inom er känner ni igen er själva alltmer, allt eftersom slöjorna lyfts från era hjärtan när ni accepterar er själva ärligt och absolut. Men omfamnar ni detta helt och fullt? Tror ni verkligen på detta? Det är frågan vi ställer till er idag, då ni märker hur ni hela tiden översvämmas av renare och renare energier in i era hjärtan, om ni accepterar det.

Det för upp tvivel och motstånd för många. Det är för att detta fortfarande för upp de delar som ni fortfarande är fästa vid av gamla trosuppfattningar om vilka ni tror att ni är, om vad ni tror att ni är. Men älskade ni, jag kommer idag för att be er; släpp taget mer, överlämna er mer; titta djupt in i era hjärtan och se vilka tvivel och rädslor och trosuppfattningar som fortfarande dröjer sig kvar där och som håller er tillbaka från att ta emot och acceptera detta rena ljus och sådan mängd som inget kan gömma nu, som ingenting kan vara i vägen för ert sätt att expandera mer komplett till era nya liv och nya känslor för er själva.

Men det är inte riktigt ”nytt”, kära ni, eller hur? Ni återgår definitivt till där ni i sanning var från början, era sanna kärnor och medan det ibland kan kännas som att ni är ett nytt sårbart frö som nyss grodde och spirade i de hårda vindarna av förändring, och ni känner er väldigt sårbara, vet att ni inte är ensamma och att ni kan klara av det, att ni gror vidare och starkare in i er egen härlighet.

Jag kommer till er nu för att ge er tröst och kärlek på er förrädiska resa, eller så verkar den för många. Håll er stadigt i er kärna, kära ni, och se hur mycket kärlek ni kan känna utan att spricka. Och det är okej att spricka, till och med. För ni spräcker barriärerna av de gamla paradigmen för sista gången och det är så – det är rättmätigt så – att ni gör anspråk på er rättmätiga plats bland Mästarna i er förmåga att Älska och att Skapa.

Det enda som stoppar er, käraste ni, är tro och tillit – tro och tillit till er Gudomliga Natur, till er Kärna, till ert Kristusjag, till er Upplysta Uppstigna Varelse. Ni behöver bara välja de tankar och känslor som stödjer denna nya nivå som ni har funnit i er själva. Det känns nytt, visst; det känns konstigt, visst, men följ det. Tillåt det. Ni är nästan där.

Ni är de Upplysta Kärleksbärarna i Världen. Jag talat om detta för er förut. Ni är fullt kapabla att uppehålla den rollen; ni är fullt kapabla att fortsätta framåt som enastående exempel av Upplysta Uppstigna Mästare, av utvecklade Uppstigna Varelser, så fulla av Kärlek och löften att ingen kan förneka det. Förneka det inte, kära ni. Var med oss i hela er härlighet. Tiden är inne. Nu Skapas det som ni har väntat på – skapandet av så mycket Kärlek som sipprar ut från er och för er och av er. Ta er vidare, kära ni. Ni är nästan framme.

Vi älskar er omåttligt mycket, käraste ni, vi i de Himmelska och Galaktiska rikena. Det har aldrig avtagit. Det växer och blommar med varje ny acceptans av det. Låt denna Kärlek och detta Ljus lysa upp alla kvarvarande mörka områden som håller er tillbaka från att helt och fullt acceptera att ni är Hela och Upplysta Gudomliga Varelser, som är här för att sprida det långt vidare än vad ni någonsin skulle kunna föreställa er. För de mörka områden är bara trosuppfattningar och rädslor och tvivel som ni har samlat på er för att hålla er uppe under tiderna av separation. Men de tiderna är snart över, kära ni. Och behöver enbart lysa upp dem och förflytta er igenom dem som slöjor av dimma som dröjer sig kvar på er väg mot full frihet.

Ni har min djupa bestående kärlek för alltid. Ni har den djupa bestående kärleken från alla i de Himmelska och Galaktiska rikena, som ni själva är ett med. Tro fullt och fast på det, käraste ni. Tiden är nu.

All min kärlek,

Moder Maria.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.
http://www.franheal.wordpress.com (Blog)
Shttp://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

No comments: