viglink.com

Thursday, August 29, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 346 21 augusti, 2013




Som ni alla har blivit medvetna om vid det här laget, så pågår mycket bakom kulisserna som få av er har en detaljerad kunskap om. Vi vet att detta är tillräckligt för att göra många nervösa, men låt oss bara säga att allt är under kontroll och anledningen till denna påtvingade tystnad som har varit är helt enkelt detta: ni kommer inte att bli utsatta för något som kan vara skadligt för er på något sätt, och det gäller också en del av den information som för närvarande sveper förbi er.

Det låter illavarslande men det är i själva verket bara en försiktighetsåtgärd från vår sida. Ni förstår, ni är fortfarande under djupt inflytande av ert mänskliga ego, och mycket av det som faktiskt pågår nu kan vara svårt att uppfatta på ett positivt sätt.

Vi är alla medvetna om att detta kan tyckas mer än lite nedlåtande, men lita på oss när vi säger att det är det inte alls. Detta är helt enkelt något som har avtalats från starten av denna operation, och det skedde i full samstämmighet med er. Med andra ord, innan ni kom in i denna fysiska manifestation blev ni alla noggrant informerade i förväg om vad det hela skulle innebära.

Vi vet att för många av er låter detta mindre troligt eftersom ni förmodligen tänker att om detta är sant, varför i hela friden gick jag med på det från början? Tja, ni gjorde det och visste mycket väl vad ni gick med på. Ni valdes fortfarande ut bland en mängd frivilliga, alla ivriga att ta del av denna enorma operation. Men ni var de utvalda och här är ni, engagerade till kropp och själ för att se detta genomföras. Vi kan inte nog tacka er för det, men vi vet också att på grund av denna ”avstängning” som så många av er känner, och eftersom ni är mitt uppe i allt detta utan något klart minne av att någonsin ha fått berättat för er hur det verkligen skulle bli, är det ingen lätt uppgift att genomföra.

Men ni gör alla er del i denna komplicerade manöver, precis som vi gör vår del, och just nu kommer ni att känna er väldigt mycket ”utanför”. Men det är ni inte, ni är bara bortkopplade från allt som kan göra att ni tappar fokus på er egentliga uppgift. Var medvetna om att detta verkligen är en komplex operation, en operation som innefattar en hel uppsättning av olika färdigheter och olika aktörer.

Nu är det dags för er att luta er tillbaka och vara i era roller som mänskliga förmedlare av denna energiförändring, medan vi andra är upptagna med att ta hand om många andra viktiga komponenter i denna procedur. Var inte oroliga, ni kommer snart att vara tillbaka. Ni kommer inte att belastas med något extra bagage utöver det ni redan bär i era roller som vägvisare och förvaltare av den här nya energin.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se http://aishanorth.wordpress.com/> 

No comments: