viglink.com

Tuesday, August 20, 2013

Hathors av Jordens Sol Astral Plan Del 1/2 Kanal: Wes Annac 17 augusti 2013


Energierna som Skapar och upprätthåller era verkligheter ökas ständigt i renhet, och vi nämner denna process i början av vår kommunikation för att låta er veta att det åter igen har utökats helt exponentionellt. Detta har förts fram på grund av mycket viktiga himmelska händelser som inträffat den senaste tiden, och vi kan säga med glädje att många fler kommer att komma då ni märker att ni assimilerar energier som ständigt ökar i renhet.

Den ständiga ökningen av renhet i energierna som ni absorberar varje sekund betyder att ni når upphöjda plan av medvetande och förnimmelseförmåga. Era perspektiv i varje sekund kommer att börja spegla den ständigt ökande renheten som ges, men så klart, detta är en process som sker stegvis. Det är därför renheten av energierna som Skapar och upprätthåller era verkligheter inte har ökats på en gång för att matcha femte dimensionens riken. Era kroppar måste anpassa sig till energierna som ni ges när ni kollektivt stiger upp, vi inte vill bränna ut era tempel genom att få er att absorbera energier som är mycket renare än ni ännu är redo att absorbera.

Er uppstigning har verkligen varit en stegvis process, och mycket viktiga vändpunkter har och fortsätter att ske som se en ökad kollektiv medvetenhet och metafysisk förnimmelseförmåga. Uppvaknandet av Inflytelserika Individer

Då mycket av ert kollektiv fortfarande är rotat i tankesätten som föder erfarnheterna i de lägre dimensionerna, har Ljuset, som ni kära Ljusarbetare assimilerar och sänder ut, exponentiellt jämnat ut spelplanen, och har sett händelser på er värld tippa över mer till förmån för Ljuset. Var uppmärksamma på, käraste själar, hur olika individer träder fram som verkar beslutna att hjälpa folket och bygga ert nya paradigm. Sådana individer träder fram överallt, och det behövs bara villiga ögon för att se dem och för att veta att de är här på Jorden och varje sekund Skapar aktivt positiva förändringar. Ljusarbetarna och sanningsbärarna har inkarnerat till Jorden och finns på olika positioner som de tillslut kommer att använda sig av, för att förbättra planeten. Era uppstigningsenergier hämtas upp av en ständigt ökande skara av själar, och som andra sagt, själar på inflytelserika positioner över hela er värld kommer snart börja ställa sig upp och tala för sanning och rättvisa.

Det är på detta sätt det alltid var tänkt att det skulle bli, som ert kollektiv är tänkt att vakna upp ur illusionen av separation och hat, som till största delen har sett till vissa individer för att föda sina verklighetsideal åt dem. Vi uppmuntrar så klart att öka sin andliga självständighet och frigörelse hellre än att se till andra för sina idéer om verkligheten, men samtidigt, förstår vi och många andra, att själar i infytelserika positioner på Jorden som många ser upp till, då de själva svarar på era uppstigningsenergier, kan använda sina positioner för att lyfta upp och informera planeten.

Idéer som tidigare verkade vara utanför ert kollektivs förmåga att greppa och förstå kommer allmänt att plockas upp och bli förstådda, och idéer som tidigare skulle bli förlöjligade öppnas det nu upp för. Ni kommer att lära er att många av science-fiction historierna och idéerna man gett er baserats på mycket verkliga saker, då ni upptäcker att er historia som planet är mycket mer omfattande än man talat om för er. Svårigheten att Acceptera

Ja, kollektivet skulle kunna få mycket svårt att börja accetera att det finns miljoner av välvilliga Galaktiska- och Änglavarelser stationerade runt hela er planet och i de renare rikena av medvetande, aktivt fixerade på er värld och ert samhälle och särskilt, utvecklingen som ni genomgår. Det skulle kunna bli verkligt svårt för majoriteten av människor i er värld att acceptera att välvilliga Galaktiska varelser inte bara existerar, men är och har varit stationerade runt er planet i tusentals år och har haft väldigt mycket kontakt med era olika civilisationer genom er historia. Så svårt som det skulle kunna bli för dessa sanningar att bli absorberade och förstådda, kommer ert hela kollektiv att bli informerat om allt som har dolts för er. Lita på, kära själar, när vi säger att det kommer vara mycket att absorbera.

Det kommer finnas så mycket för er att lära er som kollektiv; inte bara saker som gäller er sanna historia, men som gäller andlighet och hur en andlig förståelse av verkligheten runt er existerar och den har plockats upp genom hela er Jordliga erfarenhet. En mångfald av själar har upptäckt sina personliga inre riken och funnit sin uppstigning som resultat av det, och individuella uppstigningar har ägt rum i er värld så länge Hon varit en planet.

Det är för att varje själ är tänkt att lära sig och växa tillbaka till sin personliga förståelse av den fysiska och andliga Källan till all existens, och detta syftar tillbaka till vikten av att ert kollektiv blir informerat om allt som dolts för er. Det är viktigt för ert kollektiv att lära sig om de undertryckta aspekterna av er historia, och det har funnits många, för sådan kunskap är livsviktig för ert inträde i de högre dimensionerna.

Exponering av det Mörka: ett Naturligt Resultat av Uppvaknandet Till och med de kära uppvaknande Ljusarbetarna som har funnit och verkligen kan en hel del, har inte ännu fått en glimt av de mest uppseendeväckande sanningarna om era kabaler och i vilken omfattning de förtigit er historia, och det är viktigt för Ljusarbetana och för hela Jorden att känna till dessa saker innan ni går in i de högre dimensionerna. Ni skulle inte kunna gå in i de högre dimensionerna utan att alla små bitar av mörkare energi exponeras och att Ljus lyser på det, och det har diskuterats tidigare att exponeringen av det mörka är ett naturligt resultat av ett individuellt eller kollektivt inträde in i stadigt renare plan av Ljus. Exponeringen av kabalerna kan inte undvikas, för att det är en naturlig aspekt och resultat av er kollektiva evolutionsprocess.

Det är absolut nödvändigt att ert kollektiv öppnas upp för absolut allt som har dolts från er; till och med avslöjandena ni kanske skulle vara mer bekväma med att inte höra. Aspekterna av kabalernas mörka ritualer och handlingarna de begått mot sina unga, kanske blir det svåraste för många att absorbera, likaså avslöjanden angående deras inblandning i hemlig drog- och sexhandel.

Till och med när vi diskuterar sådana saker kan vi känna att vibrationen hos vår skrivare sjunker med associationen med dem och vad de representerar. Det är precis detta vi syftar på – en potentiell svårighet för till och med många uppvaknande själar att kunna förstå och acceptera några av de mest chockande eller mörka sanningar rörande kabalerna och vad de har gjort i er värld.

Så svåra som de kommer att bli att absorbera och så låg vibration de tillfälligt skulle kunna få er i, kommer kollektivet att informeras om sådana saker som en integrerad del av er uppstigning. Trots de chockande avslöjandena som kommer att mötas, kommer det att förklaras att det finns en mycket ljusare, mycket större andlig sida av er existens. Hela Kollektivets Energier

De andliga ”hemligheterna” som har dolts från mänskligheten rörade er oändliga och offelbara förmåga att Leva i en fredlig och enhetsbaserad kollektiv existens kommer att diskuteras, och vi förutser att majoriteten av er befolkning kommer att vara ganska upprymda över att arbeta tillsammns för att bygga en värld som baseras på enhetsmedvetande snarare än separation och delning.

Käre skrivare, vi kan känna att du ha tänkt på frågan om splittrande medvetande ganska mycket den senast tiden, och det kan troligen även vara så för många andra. Ni hjälper till att laga och hela energierna som allmänt finns i det kollektiva medvetandet, och många av energierna och känslorna ni får för att omvandla kommer verkligen från andra ställen och människor på er Värld.

När mänskligheten börjar förstå energin som arbetar med att upprätthålla er verklighet och det faktum att ert verkliga andliga väsen innehåller sådan energi, kommer ni förstå enheten av ert kollektiva medvetande och ni kommer också att förstå det faktum att ni alla är sammanlänkade och kan känna varandras energi och känslor. Mänskligheten kommer att förstå att ni är sammanlänkade genom energi och kan dela och överföra energi, information och känslor fram och tillbaka. Ni gör så ganska mycket på rutin, och vad många uppvaknande Ljusarbetare känner i detta nu kan ledas tillbaka till energierna som allmänt finns i ert kollektiv.

Ljusets ingripande har kommit till stånd genom massinkarnation av en mångfald av högdimensionella själar, så väl som ett aktivt övervakande av er planet av Himlens Förbund.

Slut del 1/2

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se

WesAnnac.com
AquariusParadigm.com

Contributing Editor: The Golden Age of Gaia

No comments: