viglink.com

Wednesday, August 14, 2013

Ett Budskap ifrån Ljuskollektivet, 10 augusti 2013



Kanal: Tazjima
Den här morgonen skulle vi vilja ta med er på en turné och förklara er Individualitet. Var och en av er som läser våra ord börjar vakna upp till det faktum att ni är mer än en kropp eller ett enda medvetande. Ni är faktiskt en kollektiv varelse. Ni existerar i Multiversum, mer än ett universum, i mer än en kropp, på mer än en planet. Och fast, ert primära medvetande är fokuserat på här och nu, i denna mänskliga kropp och på denna planet, Jorden, funnen på en sidoarm i den vidsträckta Galaxen, Vintergatan. Varför? Ni befinner er här därför att övergången som denna underbara men anspråkslösa planet får genomgå är oöverträffad i detta Universum och i hela ”Allt Som Är”.

Många av er, även dem som varit länge medvetna om övergången kämpar med problemet av själv-identifikation. Vem är ni, egentligen? Är ni en mänsklig varelse dömd att kämpa och slava för några treårs-poäng och tio (ofta kortare) och sedan dö, och aldrig leva igen eller är ni någonting större? Ni vill verkligen, verkligen acceptera kunskapen att ni är större, genom avenyerna av er egen naturliga optimism, därför att det ger er hopp att ni kan förändra, att ni kommer att få ett tillfälle att göra det en gång till. Kära ni, ni gör det, nu. Ni byter spelplan därför att ni är mitt uppe i ett Storslaget Experiment, ett som återför ljuset till en förmörkad värld, och förmörkat Universum, ett Universum som var drabbat av en oavsiktlig förändring av kreativa energier. Steg för steg, förändrades era kroppar och intensifierades i vibration, i deras förmåga att bära ljuset. Detta är resultatet av en lång-planering av Ärkeänglarna, som bevakar återställandet av denna värld, dess folk och detta Universum. Exprimentet är i sitt

begynnelsestadium. Vad ni gör här, kommer ni att upprepa och mer i andra världar, därför att det är vad ni gör. Ni är utforskarna, vagabonderna, den speciella ljus-styrkan som frivilligt har erbjudit sig att undergå denna process för att omvandla obalansen och föra den tillbaka i linjering med Viljan och planritningen av Skapelsen. Vi förstår att det är svårt att inse eller tro på att ni har någonting att göra med de aktuella händelserna på ytan av er planet, men vi försäkrar er att ni är kraftigt inblandade. Bara igenom att förstå att ni har valmöjligheter, har ni klivit upp ett pinnhål ifrån 3D vibration till en fjärde dimension. Genom att bestämma och inse att ni medvetet kan förändra er värld, börjar ni att få upp ert energifält närmare till den femte dimensionen. Ni är en kraftfull kreativ varelse; nu är tiden för att acceptera att ni inte är offer för omständigheterna, om ni inte väljer att få utstå som offer som ett sätt att erhålla erfarenhet. Ni kan lyfta er bortom erfarenheten av er själv som ett offer bara igenom att justera hur ni ser på er värld. Ni kan börja med att inse att energi är neutral; den bara är. Och sedan förstå hur ni förenar era tankar med känslor, tillsammans, är hur ni drar till er vad ni ser och upplever i ert dagliga liv. Genom att välja att hålla er neutral; förstår ni den emotionella laddningen ifrån händelser och kan på sikt välja hur ni medvetet avgör vilka erfarenheter ni önskar ha.

Experimentet som ni genomgår är ett åter-uppbyggande, är språngbrädan emot mästerskap – Själv – kunskap, med vilket menas att ni är ansvariga för de val ni gör, varje dag, antingen omedvetet eller medvetet. Vi hoppas att ni känner er redo att vara medvetna så att ni kan tona in er på de sätt med vilka ni kan kanalisera energier och skapa världen som ni önskar leva i.

Vi vet att många av er kommer att neka till att ni har en sådan skaparkraft, men vi påminner er, kära ni, att var och en av er är en gud som skapar. Jo, ni skapade världen som ni lever och andas i. Det är bara en av era skapelser, men just nu är fokuset på många världar som ni önskar att föra till högre frekvenser. Ni har ett unikt tillfälle att bevisa för er själva just hur kreativa och kraftfulla ni är. Har ni det nödvändiga modet, beslutsamheten och kommer ni att vilja fortsätta vidare? Vi känner att ni vill det. Vi följer hela er, kollektivet, inte bara den ensamme individen som tycks ensam och förlorad kämpande för att få ihop allting, som har att göra med hälsofrågor, förhållanden och emotionella med och motgångar.

Är ni redo att stå upp rent fysiskt och lära er hur ni kan förstå era upplevelser, att förstå era känslor, att skapa er värld, att vara allt som ni redan är inom er? Om svaret är ja, och ni ger oss tillstånd att arbeta tillsammans med er, kommer vi att vägleda er för att upptäcka era egna gåvor. Var och en av er har vad som behövs för att bli en mästare, varsamt packat inom ert eget hjärta och sinne. Genom tallkottkörteln och det högre sinnet, kan ni ta kontakt med er själ och ”I AM Presence”. Genom den hemliga kammaren i hjärtat, ansluter ni till Skaparens Kärlek och hans strålar av Skapelsen. Om ni arbetar tillsammans med änglar och element, kan ni ändra fokus i era liv. Genom att ta kontakt med naturen och jorden, blir ni grundade.

Det kan vara lätt att förlora er själva i meditationens salighet, men att grunda er i nuet är nödvändigt om ni ska utföra arbetet med att förändra er värld. Varje ögonblick som ni kan vara medveten, även om ni sover, är ett annat tillfälle när ni kan utföra stora ting och lära er att framkalla visdomen och kärlek till er själva. Ni är ankare och broarna, som för fram det skapande ljuset att manifesteras. Ni har blivit utvalda för den här rollen av er själva, delar av er multi-dimensionella varelse som arbetar nära tillsammans med Ärkeänglarna, uppstigna mästare och uppstigna galaktiska och extra-galaktiska raser. Ni är dessa varelser, sant, men ni är också människa, och här för att uppleva allt som finns att uppleva i den pågående övergången av denna planetkropp och allt som finns på henne. Se er själv som en integral del vid denna övergång, som en agent för förändring. Och vad ni lyckas att förändra hos er själv kommer att reflekteras tillbaka till er i vad ni ser omkring er i ert dagliga liv.

Var uppmärksam på att varje tanke ni har, varje känsla ni känner, varje handling ni utför är en del av skapelsens strålar. Medan er dag förflyter, skapar ni. Kommer ni att välja att vara medveten om era skapelser, så att ni kan linjera er själva med Skaparens Vilja eller kommer ni att välja att stanna kvar i omedvetenhet och till synes hjälplösa i motgång? Valet är ert och vi kommer att hedra vad ni än gör, men ha klart för er att mästerskap är själv – kunskap, inte någonting som någon guru kan slå in i ett vackert paket och överräcka till er på ett fat. Det kräver intension, uppmärksamhet, fokus och handling.

Vi förstår att vårt yttrande i detta meddelande kan överväldiga några som tycks kämpa. Låt känslorna flyta genom er likt en flod utan att låsa eller försöka att dämma upp flödet. Låt era begränsade linjära tankar sjunka till botten i sjön, och klarna de oroliga vattnen. Var stilla. Var lugna. Sök efter den stilla punkten inom och tillåt visdomen och kärleken i hjärtat och förbindelsen med ert högre jag tala till er på ett ordlöst sätt. Det är genom den otalade, icke – linjära metoden som ni kommer att erhålla er vägledning, ifrån inom er, inte igenom avenyn av någon annan person. Fastän andra kanske står till tjänst som guider, så är det till sist genom denna inre fyr som ni kommer att hitta er väg genom labyrinten av obeslutsamhet och passivitet och bryta igenom till den andra sidan av den till synes oundvikliga barriären av den tre – dimensionella matris av linjära tankar, känslor och reaktioner. När ni en gång har lyckats att se utifrån på denna konstgjorda konstruktion, kan ni och kommer ni att upptäcka nya sätt att återskapa och styra er egen värld, när ni, mästaren, vill ha det så. Paradoxen kommer att visa nya möjligheter och val, när ni blir van vid den nya flexibiliteten hos den högre fjärde dimensionen.

Som ett kollektiv, har ni redan befriat er ifrån matrisen, vars underliggande strukturer har blivit återkallade, som den av 12/12/12, men största delen av mänskligheten klamrar sig fortfarande fast vid det gamla, vad som varit känt och gjorts tidigare. Men dem av er som är vägvisare och som har gått före kan nu demonstrera hur man kan välja att bli medveten och gå framåt till den nya gryningen som skapare av allt ni ser och upplever. Vandra framåt och upptäck för er själva, kära ni, vad som finns bortom den begränsande illusionen, av att vilja ha och behöva. Genom avsikten och er fokus, genom era handlingar, är ni i processen med att demonstrera att en ny värld kan bli till genom att lära er vad ni har glömt, att ni redan är en mästare av skapelsen och skapar varje ögonblick, varje dag och natt. Genom att bli medvetna Skapare, kan ni välja vilken slags värld ni önskar att uppleva och leva i.

Många behag och under och vackra världar finns där som väntar på er, för ni har redan skapat några som ni kommer att finna under dessa stunder när ni har stillat ert linjärt - tänkande sinne, under sömn och drömmar. Och vi inväntar er, i dräkter med många färger när ni åter är iklädda de utstrålande nyanserna som mästare. Vi står i full beundran av vad som redan har utförts. Den övegångsperiod ifrån 12/12/12 tills nu, bara nu åtta månader långa, har accepterat och förhöjt frekvenserna på den här planeten och hennes folk, så att även de mest sömniga av dess befolkning börjar att röra sig och undra vad som står på. Vad som pågår är endast återskapandet av en hel värld och dess kollektiva mänsklighet till en stjärnnation, en fullt medveten planet med fysiskt levande uppstigna mästare. Det här är något som aldrig har inträffat tidigare, men nu är ni väl på vägen.

Ja, det kommer att bli revolution, oroligheter, död och förstörelse. Förändring för med sig utmaning. Inte alla människor idag eller livsformer på planeten kommer att fysiskt överleva förändringarna, men alla ges tillfället att genomgå erfarenheter som inom, som de redan har valt innan de blev förkroppsligade. Döm inte andras handlingar, fokusera på era egna val och handlingar. Var fokuserade på er inre utveckling och se allting utanför er som en teater som spelas upp för er förnöjelse och underhållning. Vi förstår att vissa av våra läsare kan bli förfärade av vår till synes hjärtlösa likgiltighet för mänskligt lidande och missär, men vi påminner er att varje människa gör sitt eget val att vara här innan de föds. Deras upplevelser är deras egna, valda för själens tillväxt. Och själen är evig även om inte kroppen är det. De som avser att vara fysiskt uppstigna mästare, kommer att överleva övergången. Och ännu andra kommer att födas till nya mästare, såsom barn, med nya kroppar skickliga att fungera på de högre frekvensnivåerna, befriade ifrån några förutfattade meningar och begränsat tänkande. Många andra individer har valt en annan riktning, andra tidslinjer, men alla, kommer så småningom att komma att ställa sig på samma sida som den med Viljan av Skaparen, och så det bästa är att inte döma andras handlingar, utan fokusera på er egen väg.

Förstå att mycket misslyckat skapande balanseras för närvarande av olika själar. En del själar har medvetet valt att uppleva korta liv. Deras liv förkortas av våldshandlingar eller sjukdom för att på så sätt fungera som katalysator för att väcka andra; för att skapa tillfällen för ett stort antal individer att uppleva ett spontant öppnande av hjärtat, som annars inte skulle ha hänt. Vörda dessa modiga själar för deras till synes uppoffring, för de balanserar många gånger gärningar av våld som de, dem själva, har begått i andra ”livstider”. Vad som kallas som en handling för ”onska” kan bara just vara en katalysator som behövdes för att förändra det inlåsta tänkandet hos människor, och ge dem tillfälle att välja emellan ånger och vedergällning eller till förlåtelse och kärlek.

Ni har möjligheten att välja i varje ögonblick av ert liv hur ni vill reagera eller inte till vad som ”händer” runt omkring er. Bli medvetna om era val; tag ansvar för dem och ni kommer snart att finna er själva på vägen till själv – mästerskap. Ni är redan på den, men ni kanske inte har tänkt på att titta ner och upptäcka det gula teglet på vägen under era fötter, som leder er vidare till den mäktiga Smaragd - Staden av Shamballa, med dess glimmrande kristalltorn.

Det finns inget gott eller ont, där finns bara NI, den eviga drömmaren av den endaste drömmen. Ni är mästaren av er värld. Finn glädje och fröjd i att skapa världen som ni vill vara del av, tillsammans med era vänner, änglarna, de uppstigna mästarna, de galaktiska, elementen och älvorna, och de underbara skapelserna i legend och myt, gudar och gudinnor.

Vi står på er sida, färdiga för att leda er och färdiga att uppmuntra och tala till er, såsom bröder och systrar och i ett kärleken och skapelsens ljus. Gå nu i frid och var medvetna om allt som ni redan är i det alltid levande Nuet.

Namaste.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt

Copyright © 2012-13 by Elizabeth Ayres Escher. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://bluedragonjournal.com/ 

No comments: