viglink.com

Thursday, August 22, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 345 19 augusti, 2013

 


Ni blir blåslagna av dessa livsförändrande energier nu, och även om de verkligen arbetar med sin magi i er, kan det vara lätt att missta sig på dem och tro att de är något annat. Så låt oss än en gång upprepa budskapet om att ni är väl omhändertagna och vi kommer inte att låta något gå förlorat. Det finns dock krafter i omlopp som är lite mindre bekymrade över er välfärd och oroade över sin egen överlevnad på denna jord. Vi talar inte om detta för att oroa er på något sätt, utan bara för att påminna er om att det finns många intressen därute av att få er ur balans. För, som vi ofta har nämnt de senaste dagarna, kan den obalans ni alla upplever ses som något negativt. Det är det inte, eller snarare, denna obalans är bara negativ för alla dem som har föresatt sig att fortsätta på de gamla sätten. Ni däremot, och alla andra som sedan länge har siktet inställt på ljuset, ni gynnas mer än väl av denna obalans.

För detta är en sådan stark signal på att allt verkligen går er väg nu. Inte så, hör vi er säga, för ni kommer att känna kampen både inuti och utanpå varje dag nu. Och det ni längtar efter är lugn och salighet på alla sätt. Det får vara som det vill med det, det är definitivt ett tillstånd ni kommer att kunna njuta av i en inte alltför avlägsen framtid, men som vi redan har sagt er, denna period är en period av djuplodande förändring överallt, så den perfekt blanka ytan som ni så ofta hittar på ert samlingsställe avspeglas inte i världen omkring er. Kom ihåg, det gamlas rötter är väldigt djupa, och allt eftersom de dras upp, en efter en, kommer mycket störas av detta. Dessa rötter har penetrerats ner i grunden av så mycket och när deras grepp om er jord lossnar, kommer mycket runt omkring er åka samma väg. Med andra ord, många av de gamla och de förmodade oförstörbara strukturerna börjar falla i bitar här och där. Det är kanske svårt att uppfatta först, men gradvis kommer hastigheten på kollapsen öka. Och när marken under dem, deras egentliga fundament, har blivit kompromissad med av dessa parasiters djupgående rötter, kommer en punkt när den blir så ostadig att allt kommer att kollapsa.

Så det ni känner nu är de första tecknen på det svajande och skakande som bär bud om slutet på illusionens värld. En värld byggd på inget mindre än lös jord, jord som förvisso är väldigt bördig, men som fram till nu har varit täckt av ett tjockt lager av sten och betong. Med andra ord, de gamla fundamenten har lagts på plats för att förhindra oönskad tillväxt. Men när dessa rötter dras loss kommer de stela strukturerna ovan jord kollapsa eftersom deras grunder faller isär och sedan kommer de sovande fröna under jord ha utmärkta villkor för att äntligen kunna gro.

Vi vet att för många av er låter detta som en process som kommer att ta en evighet, något varken ni eller era barnbarn kommer kunna njuta av. Men lita på oss när vi säger att detta är definitivt varför ni har kommit hit, att se denna process äga rum. Och inte bara den destruktiva fasen av den. För ni är definitivt här för att se den nya världen inte bara gro, utan få rötter och forma en hel och komplex och vacker ny struktur, en som ni även kommer att spela en viktig roll i. Men innan det händer, kommer mycket ske som blir svårt att greppa och svårt att inte lägga märke till. Det kommer att märkas på så många sätt och det kan lätt överskugga slutresultatet om ni inte är försiktiga med var ni lägger ert fokus. Så än en gång säger vi till er, titta inte på de djupnande skuggorna, för de är bara tecken på att ljuset verkligen ökar i varje hörn av er jord. Så mörkret kommer att börja samlas på de små ytor som finns kvar och på det viset kommer de bli mer synliga under denna process.

Så vi säger åter igen, den vise kommer att veta precis vart den skall titta och den vise kommer veta att den skall glädjas när de med svagare hjärtan börjar känna att deras egna fundament börjar falla isär med resten av det gamla. Men var inte rädda, ni har byggt era hus på solid grund, ni har byggt dem på en stadig klippa, platsen som hör till framtiden och inte till det förflutna. Så fortsätt andas och fortsätt lugna varandra som ni redan gör, varje dag. För ni är djupt förenade, men bara genom att fortsätta vara förenade kommer ni att kunna ta vad som helst som gömmer sig i dessa små men aktiva fickor av mörker som fortfarande splittrar landskapet. Kom ihåg att ni är av ljuset och ni står redan öppet, redo att växa än mer när dessa dagar tar slut. För ni är här för att nå framgång och blomstra, men ni kommer att göra det medan mycket runtomkring er vissnar och dör. Men det som saknas nu är de som får näring av de gamla och förorenade energierna från det förflutna. De kommer inte att må bra nu, men det är vad ni kommer göra. För ni kommer att känna att luften blir mer och mer uppfriskande och fräsch, när alla de gamla strukturerna faller isär och därför kommer ni att ha många tillfällen att glädjas under kommande tider. Kom bara ihåg att ert fokus behöver vara på detta, och inte på turbulensen som kommer ifrån dem som kämpar bara för att kunna andas. Så fyll era lungor och era hjärtan med den fräscha luften och vet, att för varje andetag ni tar, tar ni ett andetag för framtiden, medan de på den andra sidan bara kommer kunna leva på dessa ständigt krympande kvarlevorna från det förflutna.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – ww.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/> 

No comments: