viglink.com

Thursday, August 22, 2013

Meddelande från Ann och Änglarna , 17 augusti 2013 Kanal: Ann Albers


Meddelande Från Änglarna

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket. Det finns en sjukdom som sprids hejdlöst inom den mänskliga rasen, som kallas “skuld”.

I vårt sinne, är skuld bara ett naturligt gensvar när man har gjort någonting medvetet och uppsåtligt som man vet kommer att skada varandra. Och även i det fallet, så är skuld menad att vara en hastig känsla, en påminnelse om att det finns snällare sätt att bete sig på, som stödjer hela mänskligheten. Men tråkigt nog, känner många av er skuld vid minsta antydan till vad ni skulle anse vara ett “misstag”. Ni känner er skyldiga för att be om “för mycket”. Ni känner skuld när ni säger nej till någon annans förfrågan. Ni känner er skyldiga om ni av misstag trampar någon annan på tårna, bokstavligt eller bildligt. Listan på uppfattade synder fortsätter och fortsätter, och fortfarande finns det inte några “misstag” I Guds ögon, kära ni, bara tillfällen att lära sig och att växa.

Så när ni börjar känna er skyldiga, påminn er själva, att det här beteende är inlärt. Det här beteendet har ni fått lära er för att få andra att känna sig bättre. En hund känner inte någon som helst skuld för att den gräver upp trädgården eller äter saker som den inte skulle röra. Istället lär sig hundar att om de ser “skamsna” ut, så kommer deras mänskliga omhändertagare lugna sig snabbare, känna sympati för dem och vara mer kärleksfulla igen.

Många av er har också lärt er att om ni underhåller skulden, så kommer ni att få färre problem. När ni var yngre, så lärde många av er sig att om man ber om ursäkt överdrivet mycket, eller hänger med huvudet av skam, så kunde det dämpa en upprörd förälder eller minimera ett straff. Ni lärde er att skulden lugnade de människor som var upprörda på er. Så även i era hjärtan, är skuld ett inlärt beteende, förutom som vi nämnde, när det uppstår naturligt och av en bra anledning.

Så nästa gång när ni känner skuld, stanna upp. Säg till er själva, det är ingen synd att vara mänsklig. Säg till er själva, att det enda som Gud begär av er i denna stund, är att lära. Skuld fyller sällan någon funktion. Istället, kära ni, lär av era beteenden. Ha medkänsla med er själva när ni begår ett upplevt “misstag”. Ni är vackra, ljusa själar, utan tvivel. Men, ni måste lära er att både bli sams med och omfamna er mänsklighet för att kunna omvandla den.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket – Änglarna.

www.visionsofheaven.com

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se 

No comments: