viglink.com

Friday, August 16, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 341




Ni har kommit långt, kära ni, men fortfarande är det många av er som inte kan se några resultat av sitt hårda arbete. Eller snarare, ni uppfattar resultaten som väldigt tunga att bära, eftersom mycket av det ni har upplevt hittills har känts som intensiva rundor av fysiska obehag. Så må det vara, vi är glada att rapportera att ni mycket snart kommer att börja se ett mer positivt resultat av allt det här. Ja, det där befarade ordet igen, men snälla ha lite tålamod med oss, eftersom vi verkligen håller på att komma med så mycket goda, och efterlängtade nyheter till er. Vi tror att ni alla kommer att dra en liten lättnadens suck, kännetecknad av inte så lite skepticism, när ordet “snart”, stolt har uttalats många gånger från denna källa. Men vi försäkrar er alla att denna gång, refererar vi till ordet “snart” i er mening av ordet, och inte i vår, vilken hade kunnat uppfattas som ett lite mer formbart koncept än ert.

Och vad är dessa goda nyheter, hör vi er fråga. Nåväl, som vi har sagt till er tidigare, att få se ett så kallat UFO på Vita Husets gräsmatta eller något liknande, är kanske inte vad ni skall förvänta er, inte heller något som liknar nånting från en scen ur dessa “utomjordings-filmer” som ni alla verkar vara så förtjusta i. Det kommer snarare vara en subtil känsla av välmående och kraft, en känsla av att andas mycket lättare och att vara kapabel att GÖRA saker, inte bara existera i ett sorts vakum som så många av er känner det som för tillfället. Med andra ord, förvänta er att denna känsla av att klämmas ihop och bli bankade på, på alla möjliga sätt, börjar tona ut, och ett nytt, mycket friare känslotillstånd, börjar komma upp till ytan. Och när vi använder ordet “friare”, så menar vi det i ordets alla bibetydelser, eftersom så mycket av det som brukade vara hindrande, inte bara för er, utan för hela mänskligheten, håller på att tas bort en gång för alla.

För det har funnits så många krafter som har förhindrat utvecklingen av mänskligheten och så mycket av detta kan tillskrivas yttre krafter som har lyckats att mygla sig in på denna planet och uttala en trollformel för rädsla och girighet som har resulterat i en massiv misskötsel av alla era resurser, både det som ni alla fötts med, men också det ni ser omkring er i er omgivning. Vi ska inte gå djupare in i detta, låt oss helt enkelt säga att detta är ett ämne som många av er har långtgående erfarenhet av redan, och därför kommer det komma som en lättnad när ni börjar att känna att allt det här gamla skräpet, för att använda en mycket trubbig beskrivning, kommer att bäras ut genom er dörr en gång för alla. Som alltid, ger vi inga detaljer om allt det som pågår bakom scenen, vi kommer bara att berätta för er att allt verkligen går enligt plan, och ni kommer att bli väl skyddade genom alltihopa.

För kom ihåg, när dessa gamla och gripande fingrar lossas från strypgreppet som de har haft på mänskligheten under så lång tid, kommer de desperat att försöka att hitta någon annanstans för att kunna förlänga sin vistelse lite grann. Och så kan en period av kaos komma som för några kan uppfattas som lite dramatisk. Var snälla och förstå att vi inte säger det här för att försätta er alla i rädsla, utan bara för att låta er veta att denna process kan innebära lite fyrverkerier här och där, om vi får använda ett sådant ord. För ljuset är verkligen det som styr nu, och det är helt omöjligt att dessa, era gamla härskare, kommer att tillåtas att någonsin hålla i taktpinnen igen. Men en del av dem kommer inte kunna motstå att synas på arenan en sista gång, genom att försöka underblåsa splittringen på något sätt.

Återigen, det här är inte avsett att skrämma er, bara att påminna er att det fortfarande är många av era medmänniskor som fortfarande är under inflytande av denna gamla, framhärdande känsla av rädsla, som har hållit så många av dem fängslade i en evighet, kan det tyckas. Och för dem, kan en hel del av det som pågår just nu, verkligen uppfattas som illavarslande. För dem kommer det vara ett tecken på någonting negativt, men för ett upplyst sinne, kommer det att vara ett säkert tecken på att negativiteten slutligen håller på att helt förlora sitt grepp.

Så igen säger vi, försäkra er om att ni fortsätter vara fokuserade på ljuset, och känn till att det finns många intressen runtomkring som försöker få er att falla för samma gamla melodi av rädsla och kraftlöshet, men låt oss bara säga att den gamla melodin har förlorat sin charm för ett stort antal människor. Och för varje själ som har bestämt sig för att gå tillbaka in i ljuset, kommer den gamla melodin av rädsla och kaos spela för döva öron, och de kommer istället att höra frihetens sång som börjar att dåna genom den gamla och täta dimman av rädsla. Och det kommer också ni, när solen verkligen är redo att bryta igenom molnen ännu en gång och fylla er med ljuset som kan ha verkat frånvarande under mycket lång tid nu. Kom ihåg, inget moln, oavsett hur ogenomträngligt, mörkt och illavarslande det än verkar, kan lyckas att stänga ute solens strålar, och denna gång, kommer styrkan i dessa strålar få även det envisaste moln att försvinna, en gång för alla.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/> 

No comments: