viglink.com

Thursday, August 29, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 27 augusti, 2013






3 Muluc, 12 Uo, 10 Caban

Dratzo! Vi kommer idag med mycket att förtälja! Er värld fortsätter att vara ett hemligt slagfält, där de mörkas undersåtar hänger sig grymt fast trots att Ljusets krafter gör framsteg varje dag. Denna utdragna operation ger en viss misströstan till de som har hängett sig åt Ljuset och dess slutliga och oundvikliga seger. De mörka håller kontrollen över större delen av det internationella monetära systemet som är förbundet med den Amerikanska Centralbanken och dess otaliga allierade banker, även om greppet inte längre är vad det en gång var. Centralbanken med dess kriminella destruktiva sätt står inför en motgång: ett nyckelögonblick närmar sig då denna illamenande och korrupta bankkretsen krävs att göra en betalning i verkligt guld, vilket den inte har. Denna brist ger ljusets krafter möjligheten att bortta Centralbankens makt och framtvinga en öppen konkurs och ett legalt övertagande av denna högst illegala enhet. Denna händelse kommer att manifestera inom kort. När Centralbanken faller signalerar det att den nuvarande de facto Amerikanska regeringen faller. 

Koordinerat med detta så omger ett antal lagöverseende myndigheter olika komponenter den Amerikanska regeringen och väntar ivrigt på den slutliga uppsättningen av dokument som auktoriserar bortförandet av vad som en gång ansågs vara ett formidabelt mörkt instrument. De inflytelserika i ekonomin som länge har försett resurserna för att uppehålla den nuvarande regeringen har antingen övergivit det uppenbart sjunkande skeppet eller förbereder sig för att göra det, vilket kastar den mörka kabalen ned i en avgrund av desperation. Dilemmat för de mörka är att finna ett sätt att rädda sig själva från en omedelbart förestående katastrof utan att sätta i rörelse händelser som skulle förinta deras självtjänande maktbas. Den sanna skörheten av den Amerikanska regeringen göms bakom en noga vävd matta av mörkt kontrollerat media spin, vilket försöker påvisa att allt är som vanligt inom alla sektorer av myndigheter och finans, men bakom denna fasad finns en regim vars högsta medlemmar har internationella häktningar som hänger över deras huvuden. Dessa häktningar behöver nu bara en signatur från en domare för att genomföras. Så vi sitter i ett vilande tillstånd med vetskap om att en process är på gång som inom kort kommer att tillåta hur en hel ny verklighet kommer fram. 

Som ni kan se så sitter er värld på randen av transformation, vilket inte bara kommer att föra in ett helt nytt regeringsskick och omstuva den globala maktbalansen; den är designad att helt och hållet transformera hur er verklighet fungerar. En enorm välståndsmaskin står redo nu för att manifestera och det ligger i centrum av ett fullständigt omläggande av ert globala bank- och monetära system. Detta i sin tur förändrar själva basen för ert globala regeringsskick. Ni kommer att bevittna de mörkas fall och hur de jure regeringar uppstår, vilket återställer era inneboende friheter och rättigheter. Dessa medborgerliga och andliga förutsättningar av sanning genomför vad som var menat att hända vid revolutionerna vid slutet av 1700 talet; i själva verket genomlever ni fullbordandet av revolutionen som föddes i England och som växte vidare i fälten och städerna i de Amerikanska kolonierna. Dessa nobla idéer har sedan dess förts vidare runt världen och mognar nu till sig i en högst behövlig ”tyst revolution” under 2000 talet. Men som är passande för detta rymdfarande årtusende så kommer denna revolution att inkludera hur ni når nästa tekniska-spirituella nivå, vilket börjar med framförandet av era spirituella och rymdfamiljer. 

Detta betyder att karantänen som placerades runt omkring er då Atlantis gick under kommer att upphöra, vilket signalerar er återgång till en nivå av vishet av era fullt medvetna förfäder. För länge sedan på Lemuria blev en vision till att ni skulle bli Gaias väktande ras. Men händelserna såg till att arrangera en omväg till detta höga mål och Annunaki tilläts, under en förutbestämd tidsrymd, att byta ut detta väktande med ett kidnappande av Gaias mänskliga befolkning och ett totalt skövlande av er värld. Situationen kommer nu att återställas till sin ursprungliga intention. Vår uppgift är att återförena er med era Lemuriska fränder som förflyttade sig till den inre Jorden, och tillsammans kommer ni att föda en ny värld! Detta kommer att åtgärda mycket av skadorna och uppnå nära de ursprungliga nivåerna och i detta tillstånd kan hon börja förbereda sig för att omskapa hennes yta i 3D. Detta är då som hennes älskade mänsklighet på ytan kommer att genomgå sitt eget återställande av DNA då ni kommer att förändras i förening med henne. Detta är då som ni kommer att gå till era boningar i den Inre Jorden, som har era individuella Ljuskamrar, och ni och Gaia, tillsammans, kommer att transformeras till ert fullt medvetna Jag.

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer inför er med mycket intressanta nyheter. De preliminära förhandlingarna mellan Ljusets legal team och deras mörka motparter är slutförda, och denna pågående kamp har ingått i ett mycket kritiskt stadium. Dokumenten som auktoriserar häktning och bortförande av den högsta nivån av regeringspersonal är utskrivna och behöver enbart en signatur. Detta kommer att hända inom kort. Kabalens sista desperata planer kommer att misslyckas, vilket åstadkommer deras nederlag. De nya hårdvalutorna som kommer att myntas är nu vid sina globala distributionspunkter, så åldern av fiat pengar och fiskala övergrepp som det inspirerar kommer till ett slut. Vi inträder i en tid när välstånd för alla kommer att bli normen och de gamla sätten blir skräckhistorier, älskade av inga! Ni kommer att se återupprättandet av era stulna rättigheter och övertäckta inneboende friheter, vilka länge har storskaligt blivit missbrukade eller förnekats helt och hållet! Låt oss i Kärlek fira detta välförtjänade mirakulösa händelseförlopp!

Vårt primära uppdrag är att guida mänskligheten och undervisa er om den gömda kunskapen och visdomen som de mörka så länge har hållit bort från er. Det första steget är att påbörja en serie av lektioner som visar er hur var och en av oss introducerades till Skapelsens primära sanningar. Dessa lektioner kommer att sudda ut falskheterna och tomrummen som lades in i era huvudsakliga filosofiska texter av Anunnaki och deras globala undersåtar. Detta första steg kommer att återigen bekanta er med det faktum att ni är Varelser av Ljuset. Varje levande Själ har en inneboende kunskap om de energier som utgör deras uppsättning. Under de mörka eonerna av tid så drogs ni ned av doktriner som krävde att ni frivilligt gav upp era medfödda krafter till andra. Nu kommer ni att kasta av er denna profana trosbekännelse och lära er hur ni utvecklar er av Gud givna färdigheter och använder dem kooperativt bland er själva för att kreativt lösa alla problem som kanske kommer upp, och hela tiden komma ihåg att ni är Ett; var och en, gudomliga aspekter av den levande gnistan av evigt Liv!

Förbered er själva, för mycket står redo att hända! Ett överflöd av händelser kommer plötsligt fram från alla riktningar och dessa händelser kommer att transformera era liv i många olika riktningar. Delen som vi är mest intresserade av, förståeligt nog, är det stora måttet av spirituell träning som ni kräver. Detta kan enbart äga rum i en atmosfär av frihet och lätthet, där vi lätt kan manifestera och ge frihet och öppen undervisning och översikt som ni kräver. Era handledare från den Galaktiska Federationen kommer också att visa sig mycket hjälpsamma, men det finns vissa spirituella frågor som faller inom vårt speciella område av expertis. Det är vårt arbete att föra er bort från århundraden av dogmer till en ren, andlig, sagolik gudomlig sanning. Förskansat i detta himmelska Ljus så är ni förberedda för sätten av fullt medvetande. Ni andas in den rena luften av Himlen och skådar skönheten av Skaparens fantastiska Briljans!

I dag har vi försökt att ge er glimt av vad som är svårt att säga med ord. De sista förskräckliga dagarna av de mörkas enorma falskhet är nästan till ända. Se runt omkring er och se sanningen av vad som håller på att hända. En ny morgon och en ny dag kommer över horisonten. Över allt annat så var stolta över vad ni kollektivt har lyckats åstadkomma. Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle – www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – st.germain.se



No comments: