viglink.com

Tuesday, August 20, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 18 augusti, 2013- Er tid av glädje står för dörren.









Idag kommer vi att tala om lättsammare ting. Vi kommer att tala om den stora mängden av ljus, vilket ni absorberar varje minut av varje timme av varje dag. Vi gratulerar er för att ha fört er värld till randen av en enorm fredlig förändring.

Det gudomliga har haft ett enormt inflytande på detta, absolut. Men det är ni, som ni tycker om att säga, har stövlarna på marken som har gjort de största framstegen in i förändring av just det energifältet som skapar er verklighet. Detta kunde aldrig ha gjorts utan er intention, er hängivelse, och er stadiga beslutsamhet. Ni har lärt er att de viktigaste och de mest vitt gående förändringarna är de som ni gör inom er, och ni har aldrig undvikt arbetet som det kräver. Resultatet av vad ni har gjort, och vad ni fortsätter att göra, når långt bortom vad ni kan tänka er. Ni har attraherat uppmärksamheten och applåder från alla i detta universum och till och med bortom.

Detta har ni redan hört förut, med denna dag, då hör det på en plats. Håll detta kärt i era hjärtan, kära vänner. Använd det ofta för att försäkra er. Ni är nu på den brantaste delen av er resa. Som ni vet vid det här laget så är det inte en lätt väg att vandra. Det har det aldrig varit. Men tecknen på er förestående seger börjar visa sig nu.

Det kommer till en början med att ignoreras. De kommer ibland att förklädas. De kommer att förlöjligas, absolut. Men ni kommer att se dem, och de kommer att vara sanna. Er tid av glädje står för dörren. Om ni kunde höra applåderna ni nu får så skulle de vara öronbedövande.

Gå i frid, gå i glädje. Vi förblir i er hjärtan och till er tjänst. God dag.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: