viglink.com

Monday, August 19, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 343 15 augusti, 2013




Oron växer på många sätt när tiden för avslöjandet närmar sig. Vi vet att många tror att det kommer att bli likt en scen ifrån de där Hollywood – blockbusters, men vad vi syftar på liknar ingenting av den sorten. Åter, den mänskliga uppfattningsförmågan är mycket begränsad, och när ni ombeds att föreställa er någonting, kommer ni alltid upp med en bild av något som ni har sett förut. Men, i det här fallet, garanterar vi er att ni aldrig har ”sett” någonting liknande, och när vi uttrycker det så här, är det verkligen för att ge uttryck för och det betyder att vad vi refererar till kanske inte är någonting ni kommer att se med era ögon, som ni kanske kan föreställa er själva. Nej, detta är inte en sak ni får höra på nionyheterna eller blir feta rubriker i tv – rutor eller i era dagliga tidningar, det här är någonting av en storleksordning och av en sådan natur som inte har upplevts av någon av er tidigare, varför det är omöjligt att ens börja förstå detta i förväg. Men det ÄR stort, det garanterar vi, och det kommer att bli en händelse av ett slag som kommer att genljuda vida omkring, inte bara inom gränserna av er egen fysiska kropp.

Ja, vi talar i gåtor som vanligt, men vi tror att ni kanske har börjat bli vana vid det, även om det kommer att bli mottaget som mer än irriterande ibland. Men som det har upprepats varje gång, det finns ingen vokabulär för vad vi försöker antyda här, det minsta, inte med det språket som ni behärskar i ert dagliga liv. Men det finns ett sätt att beskriva det, men det kommer att vara på ett sätt som bara kan upplevas personligen av var och en av er. Om vi berättar att det kanske påminner om något ni har känt redan under ett av era kollektiva möten, så kanske vi inte är långt ifrån det, men återigen, det här kommer verkligen att bli någonting mycket, mycket speciellt. Det kommer att liknas vid en kruka med blommor till ett helt vidsträckt fält av dem. Med andra ord, ni kommer alla närmare och närmare en våg eller kanske vi skulle säga en reva i hela strukturen av ert medvetande, någonting som kommer att slita sönder banden en gång för alla, som håller er så stadigt fast i vad det än är som fortfarande håller er tillbaka ifrån att vinna friheten av att vara ert eget sanna jag. Med andra ord, ett slags avtäckande som kommer att sätta så mycket i rörelse, inte bara inom var och en av er, men även hos kollektivet.

Men återigen, vi kan inte ge er några detaljer, för det kommer verkligen att vara meningslöst sökande för att försöka att sätta ord på det som vi försöker att ge er en förvarning om. Och nej, inte någon varning som i ”fara”, bara varning för att förberedas att bli överväldigade på ett sätt som ni aldrig har blivit tidigare. Vi vet att det här låter osannolikt för många av er, och vad ni skulle föredra allra mest är verkligen någonting långt mer verkligt, någonting ni kan hålla upp framför era ögon, men för andra också och säga ”där ser ni, jag berättade ju det här, det ÄR sant”. Men oroa er inte, kära vänner, den här dagen kommer, men innan dess, kommer ni verkligen att uppleva några andra saker som kommer att tvätta bort det där tvivlet ifrån de mest skeptiska delarna i er mänskliga hjärna. Låt oss lämna det för nu, men innan vi tar farväl, inviterar vi er alla att sitta ner i stillhet och öppna upp er själva för detta magiska fält av överjordiska blommor, som ni snart ska börja tumla om på. Vi tror att ni alla kommer att få ett litet smakprov på de underbara väldofterna om ni gör det.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/> 

No comments: