viglink.com

Saturday, August 31, 2013

Sananda del 3, 25 augusti, 2013 Via Louise James Ni är er egen Mästare

´Sananda det låter som om det finns en agenda, Sananda du får det att låta som att det finns en timing här?` Ja, jag har en agenda, agendan är kärlek. Agendan är älska er själva kära ni så att ni kan bli hela, att ni kan få lära andra att bli hela, så att när energiövergången och ni kroppsligt är på plats av ett slutförande. Så när det är dags för denna gamla Jord att formligen rulla iväg, kommer ni att vara redo att stiga in till den nya Jorden, den nya dimensionen och upplevelserna där. Jag har en agenda av kärlek, jag har en agenda av assistans, jag har en plan och ett mål för att få så många som vill höra rösten, min röst, och förstå idén och känna igen att de verkligen är kompetenta varelser, mycket skickliga för att uppnå vad de bestämmer sig för och känner i hjärtat. 

Kära ni, mycket ofta i detta mänskliga samhälle blir många förstörda av att höra ord som de hör ifrån andra runt dem… Det är dags att se positivt och ha medkänsla, medvetenhet om Universum hos era egna energier, och till allt som är runt er. Oh det kommer att komma tider när det är nödvändigt och det kan krävas ett hårt ord som kan behövas för att ge vägledning och att ge rättelse. Men det kommer att hända mer sällan, därför att ni utgår ifrån balans och om några som kommer till er och vill ha det som ni har, då har ni en workshop, då har ni ett yrke för att finjustera, finstämma och anpassa allt tillsammans. För när ni börjar arbeta inom med er egen energi och förstå att ni är er egen Mästare, att ni är er egen healer, ni är kirurg av er egen själ, ert eget liv, då kommer ni att förstå att delarna som ni har försökt att ta bort faktiskt passar, ni behöver bara integrera dem och vara tacksamma. Ni behöver inse kära ni, att Gaia är i sitt flöde, hon är i förändring, hennes livsperiod håller verkligen på att ändras. Inte bara här i ert samhälle utan runt världen händer det förändringar på hennes yta och under hennes yta. Och dem som är i hennes områden påverkas där hon genomgår livscykel-skifte, molukulär uppbyggnad, DNAstrukturering, hjärt-struktur. 

Kära ni, det är med den största medkänsla och kärlek som jag talar till er, för att ni ska bli medvetna om de stora förändringarna som händer. Och oh ja, många kommer att säga, titta på stjärnorna det är mycket som händer i planetsystemet och på stjärnhimlen.

Där finns denna sinnesbild och där är det där emblemet och där är den här symbolen, och där är den där symbolen, och de kommer att försöka att locka er för att se och följa dem. Om det inte stämmer med vad som är er egen sanning, tillåt dem inte då att dra er åt sidan. Och det kommer att vara många som säger att ´det här är den enda lösningen, och detta är den enda vägen där borta´. För mer och mer desperation visar sig inom mänskligheten. Desperation för de ser vad de uppfattar som slutet, krig, svält och allt möjligt. Och jag vill säga till er, det är inte något spännande när födslovåndorna uppkommer litet oftare, med vilket menas att där är en ny början, det kommer en ny tid och ni är inbjudna i ljuset av Universum för att bli del av den grandiosa förändringen.

´Sananda, när blir det, i morgon?´Nej, nej, det är redan här nu, det händer redan nu och ändå kulmen, kan även jag inte ge er ett datum för, men det händer snart och tidigare än senare och senare än tidigare!! Är jag nu litet paradoxal? (skratt) Kära ni, var inte så bekymrade för slutdatumet, hellre jubla att ni är här för att uppleva, att ni är här för att släppa, integrera och lära. Ni är här just nu i Gaias stora förändring, i detta isolerade område av hennes planetariska upplevelse. Oh, det kanske ibland inte är så trevligt och glädjefullt för mänskligheten, men om ni kan se bortom det som är rädsla och obehag, kommer ni att se och känna Gaias glädje som sipprar ut till den förändrade befolkningen och där finns mycket skratt, mycket upphetsning över förändringarna som händer, enheten kommer, samfund återföds i mänsklighetens liv. För det är bara i gemenskap som ni kommer att finna styrkan att gå vidare. Det är bara gemenskap och i balans som styrka är förenad. Det är inte en individs muskelstyrka. Det är som jag alltid har sagt, om ni tar en pinne är det lätt att bryta sönder den. Om ni tar en till och lägger bredvid den första pinnen och ni försöker att bryta dem, då är det fortfarande lättare att bryta dem. Men om ni lägger en tredje och ni försöker att bryta de tre på samma gång, nu, finns det mer motstånd på pinnarnas sida och nu är det svårare för er att bryta dem.

Vad är det jag säger? När ni förenar era energier med dem som är likasinnade och känner detsamma i hjärtat. När ni väver samman föreningen av medkänska och kärlek, när ni förenar med ert eget sanna jag, blir ni starka. Styrkan finns inom samfund, inom jaget, av att veta att ni är del av någonting som är unikt, väldigt individuellt men ej separerat. Kära ni, ni är här i denna gyllene tid. Oh det har hänvisats till på många olika sätt och i många olika livstider, den Gyllene Åldern, den saknade Gyllene åldern, den förlorade åldern, men det här är den GYLLENE ÅLDERN. Gyllene därför det är en mycket unik signatur, en mycket unik tid, Den Gyllene Åldern därför att den kommer inte att ta slut år 2014, den kommer att fortsätta för generationer. Och när den fortsätter, så kommer ni att se, tro det eller inte, att fred kommer, den freden kommer att regera så att människor kommer att glömma krigen, de kommer att leva tillsammans i harmoni. Det här är ingen dröm, det här är verklighet, det är var ni kommer att finna själva. Ge inte upp kära ni, fortsätt. Jag vandrar tillsammans med er, jag är med er, jag älskar er.

Jag är Sananda.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt ??*Brought through by Louise James?© Ascension Explorers 2009 - 2013?www.AscensionExplorers.com ?Feel free to share and distribute this message with any who may resonate. Please make sure to keep the integrity of this article by including the author/channel & source website link. 

No comments: