viglink.com

Monday, August 19, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 342



Problemen med att hålla takten med denna energiska variation har blivit mer uppenbar för er alla vid det här laget, och vi vet att många lider avsevärt från utgången av allt detta. Igen, det är oundvikligt att era kroppar visar tecken på stress just nu, men för vissa, kan det nästan bli ett handikapp. Vi vet att det är föga tröst när vi repeterar samma meddelande av tålamod och tröst, men det är verkligen en riktigt intensiv period som kommer att frambringa mycket lättnad när det börjar avta. Och det kommer att göra det, inte ännu, eftersom att idag kommer att bli ännu en hektisk dag på så många plan. Hursomhelst, lättnad kommer att finnas till hands inom kort, och som så, är vikten av idag som alla andra dagar att fokusera på ljuset.

Som vi redan talat om, det kan bli något slags utbrott som visar sig i en skala som kommer få många av er att sätta sig upp och lyssna. Men igen säger vi, låna inte ut era öron till de som sprider rädsla när helst de kan för att få er att se er över axeln hela tiden tillbaka på allt som varit, fokusera istället på allt som komma skall. För ni alla blir nya på så många sätt, och med det, saker har redan börjar förändringen mot en bättre Värld, men det här är enkelt att missa i allt detta oväsen. Så igen säger vi, lyft blicken och fixera på solen som är på väg att visa sig i er horisont, och titta inte ner på leran som klibbar på era fötter. Leran går att tvätta av vid första lilla uppfriskande regn av ljus, och som så, är det inte värdigt ert fokus.

Vi vet att detta är lättare sagt än gjort, för många av er, så är den här gamla stinkande leran överallt, och det känns kanske som om den är överallt för evigt. Det kan den inte vara, och den kommer inte vara det, men vi förstår er frustration över att vara tvungna att gå igenom rensning efter rensning bara för att upptäcka ytterligare en fläck av oro som dyker upp från ingenstans. Men lita på oss när vi säger er att det här också kommer att bli en sak i det förgångna i en inte allt för avlägsen framtid. Men tills dess, håll era ögon på den klara blå fläcken på himlen som kommer att bli synlig för er alla, hur mörk och illavarslande den än ser ut för er alla för ögonblicket.

Svensk Översättning: Line Hedal - www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/> 

No comments: