viglink.com

Thursday, August 22, 2013

Änglaguider , 19 augusti 2013 Kanal: Taryn Crimi




Idag har vi blivit ombedda att diskutera existensen av vad många tror är ”mytiska varelser”. Vi kommer att dela vårt perspektiv på dessa varelser med er, rörade deras existens i er värld. Snälla, vet att det faktiskt finns många ”arter” som existerar i er värld som era vetenskapsmän ännu inte har erkänt eller upptäckt. Ni kommer att fortsätta att lära er om många nya varelser som samexisterar i er värld då ni fortsätter att höja ert medvetande. Vissa kollektiv är inte redo att upptäckas vid denna tidpunkt då det skulle visas skadligt för deras existens. Bara när det mänsliga kollektivet är redo att erkänna gudomligheten inom alla varelser kommer dessa populationer bli kända för er.

Vi börjar med att först ställa en fråga till er. Vad gör något till en myt? På detta skulle många svara att en myt helt enkelt är något som inte kan bevisas och inte har accepterasts som ”verklig” och existerar bara i ”sagor” och historier. Nu, trots att det funnits männsikor som har haft kontakt med några av dessa varelser, har de verkligen inte accepterats som att vara ”verkliga” i någon större skala i det mänskliga kollektivet i nuläget.

Vi vill dela vårt perspektiv på var och en av dessa varelser med er. Vi kommer att börja detta meddelande med ett väldigt direkt svar på er väldigt specifika fråga. Är dessa varelser verkliga? På detta svarar vi, de är lika verkliga som ni är. I vissa fall är det faktiskt ni som är de ”mytiska varelserna” för deras kollektiv. Vi börjar med Sjöjungfrurna (Mermaids och Mermen) i er värld. Trots att vi redan rört ämnet av existensen av dessa fredliga varelser i våra tidigare meddelanden, är vi glada att kortfattat utveckla vår diskussion.

Ja, det finns faktiskat många Sjöjungfrur i era oceaner och hav i er värld. De upptäcks oftast inte då de är rädda för människor i nuläget. De är mycket sociala, och lever i samhällen djupt nere i era oceaner. De ser ut ungefär som era ”mytiska” skildringar av dem då de har en liknande torso och mänsklig överkropp, och en fisks nederdel. Stjärten liknar en delfins som består av brosk och muskler som täcks av ett mjukt tjockt lager av skinn. De har inte exakt mänskliga anletsdrag, ni skulle tycka att deras ansikten är underliga då de saknar näsa. De har gälar istället för lungor och på grund av det har de ingen näsa i ansiktet för att kunna andas luft. Det har funnits människor som har träffat på populationer av sjöjungfrur; dessa har dock reducerats till att vara en myt när man berättat för andra om mötena.

Ni skulle se att där finns många stora samhällen som består av Sjöjungfrur (Mermaids och Mermen), och precis som alla andra arter på er planet har de utvecklats för att anpassas till den miljö de lever i. Som ett resultat har dessa varelsers olika samhällen fått olika anletdrag och karaktärsdrag för att hjälpa dem att anpassa sig till sina miljöer. Alla Sjöjungfrusamhällen bor i vatten. Vissa är anpassade till saltvatten och andra till sötvattenkällor. De som bor i djuphaven har utvecklats för att kunna klara av det extremt höga trycket i djuphaven. De har också utvecklat förmågan att använda sonar som en sorts syn då det är mycket mörkt i djuphaven. De som bor i sötvattenkällorna är oftra mindre i storlek och kroppsstruktur då de inte behöver samma mängd muskelmassa som sina släktingar i djuphaven.

De kan ses som nomader i det hänseendet att de inte vistas i permanenta hem; mycket som delfin- och valarterna som finns i er värld. De inrättar dock platser för vila där de kan sova, äta och leka med varandra. De förflyttar sig i grupper och det är mycket ovanligt att hitta en ensam Sjöjungfru. De är otroligt lekfulla och njuter av ett mycket bekymmerslöst liv. Många av er kommer att tycka mycket om att interagera med dem vid det rätta tillfället.

Nästa ämne vi tar upp är elementalerna som betår av Féer, Gnomer och Älvor. Det finns fler varelser som kan inkluderas i denna grupp men vi har dock blivit ombedda att särskilt diskutera dessa tre varelser. Dessa varelser är så klart väldigt verkliga och existerar i överflöd i er värld. De samexisterar bredvid många människor men de upptäcks sällan. Som Sjöjungfrurna är dessa varelser riktigt rädda för hela det mänskliga kollektivet. Det finns verkligen människor som de litar på tillräckligt för att interagera med dem regelbundet, de har dock inte blivit accepterade ännu som ”verkliga”. Elementalerna arbetar ”hand i hand” med Moder Natur. Ofta är de som får en skymt av dessa varelser mycket förtjusta i ”den fria luften” och tycker ofta om trädgårdarbete, att plantera och älskar djur. Många av er får regelbunden hjälp av elementalerna trots att många inte ännu är medvetna om deras närvaro.

Féerna hittas alltid i lantliga områden med mycket natur. Det finns manliga och kvinnliga Féer. De kan oftast ses och upptäckas i de höga oktaverna av 4:e dimensionen liksom den 5:e dimensionen. Det är möjligt för dem som är i resonans med den 4:e dimensionen, som ni är, som dras till detta meddelande, att upptäcka dessa varelser i deras fysiska form, men det är mycket vanligare att de ses som glitter eller en gnista i ögonvrån. Det är för att de vibrerar för fort för att upptäckas av det mänskliga ögat. Detta kommer så klart att ändras då ni fortsätter öka i vibration. Några av er har redan upplevt möten med dessa varelser ute i naturen. Vet att när ni ser glittret eller gnistan i ögonvrån har ni precis sett en Fé som litar tillräckligt mycket på er för att ge sig själv till känna.

Féerna lever ofta bland träden och i trädgårdar, så nästa gång ni är ute i naturen kan ni kalla på Féerna i förhoppning om att ni kan få deras förtroende att få ett kärleksfullt band till dem. De hjälper regelbundet till med trädgården för dem som tycker om och finner njutning i trädgårdsarbete.

Älvorna och Gnomerna finns också i gruppen som kallas elementaler. Gnomer lever ofta underjord i jorden och Älvorna tycker mycket om att leva i ihåliga träd. Både Älvorna och Gnomerna lever i små samhällen där de letar föda och delar gåvan de har skördat. De arbetar väldigt hårt, men de tycker också om att leka lika hårt. Älvor är mer milda och ödmjuka till sin natur, medan Gnomerna är mer okynniga. De tycker om att leka och interagerar ofta djärvt med människorna de lever samman med. Man har sett att Gnomer samlar stenar i era skor och förlagt mänskliga tillhörigheter. De vill inget ont, även om de tycker att det är väldigt rolig att bli oupptäckta och ändå kunna spela oskyldiga spratt med de intet ont anande människorna.

Medan Älvorna är lite mer timida, är de mer milt sinnade och tycker om det enkla livet. De lever också i samhällen inuti både trädrötter eller i ihåliga trädstammar. De är ofta ansvariga för att hjälpa träden att växa och förbli friska. De har en ömsesidig vänskap med träden då trädet förser dem med tak över huvudet och ett varmt hem, medan de ser till att träden vårdas på rätt sätt.

Vi kommer nu att diskutera varelserna som kallas Enhörningar och Lemurier då de har en koppling till varandra. Enhörningar, till skillnad från de andra som vi nämnt, existerar inte längre i er verklighet vid denna tid; dock existerade de verkligen i er värld. Enhörningar var vanliga vid tiden för Lemuria och Atlantis. Lemurierna är ansvariga för skapandet av enhörningarna som ras. Lemuria ”var” en väldigt avancerad civilisation som bebodde en väldigt stor kontinent i mitten av vad som kallas Stilla Havet. Lemuria var ungefär 3 ggr så stor som den största ön i Atlantis som fanns i Atlanten. Mycket av de fysiska lämningarna av detta samhälle har förstörts även om de fortfarande finns en del fysiska strukturer kvar i Stilla Havet vid denna tid. Ni kommer att blottlägga stora stenstrukturer och även arkiv från dessa stora ”svunna” civilisationer. Arkiven har kodats i specifika kristaller i er värld och när tiden är inne, kommer mänsklighetens kollektiv att upptäcka dem.

Lemurierna var ett väldigt fredligt samhälle som värdesatte gudomligheten i alla varelser. De levde på jorden i en tid då det fanns andra tidiga människor som var mycket mindre utvecklade. Lemurierna hade förmågan att genetiskt manipulera DNA-strängar. Enhörningen var från början en vildhäst. Hästen utvecklades med väldigt få skydd mot rovdjur och som ett resultat av det blev det hårt jagade. Då Lemurierna såg att det var förödande för populationen av vildhästar och valde att gå in och assistera hästpopulationen genom att genetiskt ändra generna hos några hästar i varje hjord. De var noga med att lämna några vilda hästar, så att inte hästrasen som helhet skulle hotas. Denna genetiska ändring gjorde det möjligt för dessa hästar att flyga och försvara sig med sitt noshorn. Enhörningar avblidas oftast som bara vita, men det fanns enhörningar i många färger, några som finns hos era hästar idag.

För att detta dock inte var en naturlig genmutation var det mycket svårt att bevara rasen. När den avlades med vilda hästar överfördes den genetiska ändringen sällan till avkomman. Lemurierna fortsatte att avla Enhörningar under många århundraden och blev ganska förtjusta i dem. Lemurierna hade en frändskap med allt liv. De hjälpte regelbundet många djurarter som fick kontakt med dem. Nedgången av detta samhälle berodde dock på deras drivkraft att ändra och modifiera alla varelser för att försäkra säkerheten för deras eget samhälle och för andra varelser. De genetiska mutationerna som blev ett resultat av deras manipulering, ledde så småningom till ett samhälle som inte längre kunde upprätthållas.

Många av varelserna som vi nämnt idag existerar fortfarande i er värld i er nuvarande verklighet. De kommer att upptäckas i stor skala när det mänskliga kollektiva medvetandet är redo att fredligt samexistera med dessa fogliga varelser.

Vi hoppas att vi har tjänat er på något sätt och att ni har tyckt att vår diskussion har varit intressant för er. I kärlek och ljus, vi är era Änglaguider.

Copyright © 2012-2013 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st.germain.se Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se 

No comments: