viglink.com

Monday, August 26, 2013

Saint Germain, 20 aug 2013 Via Méline Lafont Det är dags att arbeta!


Välkomna kära bröder, systrar, vänner. Jag älskar er alla omåttligt. Mitt ljus omringar er dagligen nu, eftersom den violetta flamman är tillgänglig och till förfogande för alla själar som önskar arbeta med den och vet hur de skall handskas med den. Den Violetta Flamman är en av de mest kraftfulla tillgångar och energier som kan användas i denna verklighet för att omvandla allt på denna planet som behöver födas på nytt i Ljuset.

Jag är närvarande på grund av ett uppdrag och ansvarar för många aspekter under denna globala Uppstigning och, vilket är allmänt känt, min Närvaro är en väldigt mäktig Kraft i er verklighet eftersom jag alltid har förmågan att ändra mig till vilken form som helst för att kunna stå till förfogande där jag behövs, för att ställa saker tillrätta. Många förvandlingar har redan ägt rum i det förflutna av er linjära tid och har tagit er dit ni är nu. Var medvetna om att det fortfarande är mycket som väntar er i denna inkarnation och de kommande dagarna och veckorna kommer medföra en del arbete från er sida.

Ni kommer att få slita hårt för att sätta igång det kollektiva medvetandet för den kommande merkabah-formationen som kommer att utvecklas på en planetarisk och sol-nivå. Det betyder att de planetariska positionerna ännu en gång kommer att forma sig i en väldigt kraftfull formation för att försäkra ett intensivt skifte i medvetandet hos var och en av er till den högsta graden av er Varelse och er Närvaro. Jag skulle gladeligen vilja betona rådet att förbereda er dessa kommande dagar genom att söka tystnad och genom att tona in på Moder Jord och in i alla Hennes planetariska energier. Det är väldigt viktigt nu att fokusera på ert inre själv för att kunna låta er egen upplysning utvecklas till den högsta och mest utsökta nivån.

Ta kontakt med er själva dessa dagar genom att tysta ner er själva och genom att vända er till era inre varelser genom meditation och genom känslor av självkärlek som ni delar med er själva. Kontakten med era Högre Jag är nu mer bekräftade och när ni önskar att känna er själva på den här högre nivån, behöver en bekväm känsla vara närvarande det ögonblick ni ser och känner er själva reflekterade i denna inre värld. Det kräver att ni börjar känna och acceptera ert inre JAG ÄR i större utsträckning för att vara kapabla att helt integrera detta i ert medvetande.

De aktuella solenergierna manövrerar ert medvetande i olika vindlingar och i ändlösa smala avenyer som har enorm påverkan på er verklighet. Många människor upplever nu ett sommarsolstånd eller ett polaritetsskifte i sitt varande och verkar ha oavslutade eller intensiva krissituationer gällande sina personligheter. Detta är bara en känsla som triggas igång och ett test av er självkänsla, men vet att ni redan har integrerat allt inom er själva under en lång tid nu och att detta inre polaritetsskifte, orsakat av den kommande höstdagjämningen, kommer att se till att en djuplodande vändning inom er själva och inom er verklighet kommer att ske och medföra ett enormt skifte i er inkarnation och er värld vilket resulterar i starka känslor och förvrängningar i magnetfälten omkring och inom er.

Dessa magnetiska fält hittas inom och omkring hjärtat och de skapar polaritetsskiftet inom er, speciellt inom ert hjärtas uppstigningsportal. Allt som har en magnetisk laddning kommer att genomgå en del besvär från solvindarna och –stormarna på er Sol. Dessa vindar och stormar är extremt intensiva på grund av att Solen förbereder sig själv på en förändring i struktur och energi. All solenergi som riktas mot er planet och mot mänskligheten är väldigt intensiv, men på samma gång kommer den öka och accelerera uppvaknandet och aktiveringarna. De som är på rätt väg kommer att vara de som står stadigt i era skor och som lägger sin energi bara på essentiella saker som kommer att få Gaia och det mänskliga kollektivet att avancera. Inga ego-orienterade projekt eller andra personliga angelägenheter, utan allt kommer att göras för att tjäna Gaia och mänskligheten.

Intensiteten av de inkommande energierna kommer att fortsätta öka och det kommer att bli svårare och svårare för många om ni inte agerar utifrån era hjärtan eller om det inte finns någon kontakt med era Högre Jag. Dessa intensifierade energier kommer att komma upp i ofattbara hastigheter och kommer att föra upp alla på vägen till Upplysning där det är nödvändigt. Allt kommer att reflekteras snabbare än någonsin förut och dessa intensiva energier kommer verkligen att driva på och påverka er på sådana sätt att ni inte längre kan förbli overksamma, så det är lika bra att ni kavlar upp ärmarna. Det verkliga arbetet har ni börjat och ni kommer att få det ni alltid har strävat efter; ni kommer att nå Mästarskap inte bara genom att föra er själva och mänsklighetens kollektiv mot Upplysning utan också genom att behärska gåvan av att skapa och manifestera.

Tillräckligt med praktik nu, ni är de verkliga Mästarna och medskaparna och det är dags att sätta igång inte bara med att enbart arbeta utan också med att anmäla er till att slutföra den verkliga globala Uppstigningen. Enligt vår åsikt, har tillräckligt många ämnen diskuterats och klargjort för er att ni alltid skall agera, arbeta och börja utifrån ert hjärta. Det är nu upp till er att bevisa vad ni kan, vilka ni är och vilket ert energimässiga värde är i denna värld. Nog med småprat om ditt och datt, låt oss istället börja meddetsamma med riktiga arbetet och låt oss till och med hoppa över några steg för låta allt fortskrida ännu mer intensivt och snabbt. Ni är nu Mästarna som har uppnått Självmästarskap på vissa nivåer. Låt oss nu utveckla detta ännu mer och nå komplett och totalt Självmästarskap och sprida detta över hela världen.

Riktiga portväktare har kalltas hit till aktiv tjänst för att utföra grundarbetet och gör sig nu redo på alla områden för att förberedas för uppgiften att hjälpa många själar att stiga upp, speciellt de själar som nyligen har vaknat och som skall uppleva sin första Uppstigning på Jorden på ett mer medvetet sätt, eftersom energierna är så intensiva att det blir möjligt att stiga upp i en högre hastighet och på ett mer medvetet sätt. Olika markpersonal och många individer är redo att dämpa allt om det behövs, att hjälpa portalerna och att förbereda sina inre varelser. Många Högre Jag aktiveras nu för att uppfylla sina uppdrag på en Galaktisk och Sol-nivå, vilket möjligen orsakar intensiva upplevelser, som till exempel förändringar, illamående, höga toner i öronen, att flyta mellan två verkligheter och ett intensivt behov av att gå ut i naturen, in i tystnaden för att kunna absorbera allt.

Följ alltid den känslan och släpp allting omkring er, se er själva helt fristående från alla andra, utan bindningar till allt och alla, när ni bedömer nödvändigheten med att vara ensam. Följ råden ni får från er inre röst när ni blir kallade till aktiv tjänst. Många av er är redan förberedda för en högre kapacitet av er själva och era uppdrag och fortgå med dem på ett högst individuellt sätt. Portväktarna omkring er kommer att börja känna av de intensiva upplevelserna dessa dagar eftersom de har fått en intensivkurs för att verkligen vara kapabla att vara portväktare. Det finns inte lika många portväktare som det finns ljusarbetare men deras antal är tillräckligt för att hantera allt på Jorden. Så om ni känner behovet av att er närvaro behövs någon annanstans och det stället drar er uppmärksamhet till sig, så åk dit! Tveka inte, bara åk och följ er intuition!

Vila ordentligt för den arbetas mycket på er denna period och glöm inte att grunda er själva varje dag. Kom igen, låt oss samla ihop oss och kombinera våra energier och skapa ett fantastiskt ögonblick. Låt er inte slitas itu av förväntningar utan släpp dem hellre och var er själva! Var den stillhet ni är och njut av ännu en kraftfull Merkabah. Jag är med ert Varande, Mästare Saint Germain.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – ww.st-germain.se 

No comments: