viglink.com

Wednesday, August 28, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 24-31 augusti 20




Livet på er planet förändras snabbt när den rör sig in till en högre dimension och oktav. Det som tidigare var välbekant fungerar inte längre som förut och många saker som inte tidigare fungerade manifesteras nu. De som har haft en vision av fred och god vilja i sina hjärtan ser nu dessa egenskaper reflektera tillbaka på dem på många sätt i sina dagliga liv. De som har för vana att i tysthet välsigna andra börjar nu i sin tur bli välsignade. Den godhet och vänlighet som finns medfödd i mänsklighetens hjärta visar sig nu i umgänget med andra. När människors hjärtan öppnas mer och deras gamla beteendemönster, som de har antagit för att skydda sitt hjärta från att bli sårat, är satta åt sidan, kommer den sanna skönhet i varje själ fram och strålar klarare. Varje själ kommer att visa de högre kvaliteterna av sitt gudomliga väsen.

När dessa förändringar inom mänskligheten sker, kommer nya sätt av samspel och kommunikation att uttryckas. Världens folk är trötta på de murar de har varit tvungna att bygga för att skydda sig själva. Mänskligheten vill helt enkelt leva med varandra i fred, harmoni och öppenhet. Det finns en längtan i varje själ att bli förenad med andra på ett sätt som bara genererar det bästa för alla parter. Varje människa vill leva på ett sätt som hedrar de gudomliga aspekterna inom dem själva och de omkring dem, så att var och en kan börja uttrycka sina gåvor och möjligheter i en atmosfär av acceptans och uppmuntran. När de lägre instinkterna från det gamla dimensionella inflytandet försvinner, kommer ett mer kärleksfullt beteende att komma fram som har en långt större inverkan på kommande generationer.

Det är detta arbete som ni har gjort och det som ni ska fortsätta att göra, eftersom ni håller världens vision som ni alltid visste fanns, och det var allt som behövdes för att hålla er tro levande. Er orubblighet i detta syfte är mycket nödvändig och mycket uppskattad. I dessa förändringens tider fungerar en balanserad person som är grundad i Jordens kristallina kärna och ansluten till Kosmos genom solen, som en kanal, en bro för att föra ner himlen till Jorden. Det är genom era tankar, ord och handlingar som ni framstår som en förebild för dem omkring er. Förbli i lugn och kärleksfull acceptans vad som än händer runt er, för det tjänar som ett gott exempel för andra att ta efter. Hjälp till där det behövs och stärk andra genom inspirerande ord och kärleksfullt stöd och uppmuntran. Ibland är en kram allt som behövs för att lätta någons börda.

Fokuset inom varje hjärta håller på att skifta från ett konstant egenintresse till ett äkta och uppriktigt tjänande för andra, för det är först när de grundläggande behoven hos varje person på planeten är uppfyllda som rädsloenergierna kommer att avta. Om alla har allt de behöver kommer de att fokusera på att göra sin omgivning mer fredlig och fylld med skönhet. På så sätt kommer fler känslor av glädje och lycka att medföra frid och harmoni i alla kontakter med andra och insikten om att i hjärtat är alla förenade med varandra. Att ge glädje och lycka till sina medmänniskor är att ge glädje och lycka till sig själv. Att utöva slumpmässiga handlingar av vänlighet kommer att bli vardagsmat hos mänskligheten när enhetskonceptet accepteras.

Dessa möjligheter börjar nu dyka upp i gryningen av en ny början för alla. När mänskligheten fortsätter att släppa allt som inte längre gagnar dem och som har skapat stor olycka och oro, och börjar lita på sin egen visdom och inneboende intelligens, kommer fler stunder av lugn i hjärtat att råda. Det kommer att finnas en gemensam satsning på att utestänga meningslöst buller från omgivningen, så att alla får en lugnare och fridsammare tillvaro. Detta i sig kommer att skapa ett hälsosammare och mindre stressfullt samhälle totalt sett. Det kommer at ge alla en möjlighet att återknyta kontakten med Jorden och dess naturriken. Varje person kommer att sträva efter att skapa och bevara en harmonisk miljö för sig själva och för alla andra inom sitt eget samhälle. Planetens naturliga rörelsecykler och säsonger kommer att komma i fokus med ceremonier och ritualer som många kommer att delta i. Mänsklighetens kontakt med Källan kommer naturligtvis att ske inom dessa nya strukturer och det kommer att vara drivkraften för allt större utveckling på er planet.

Tills nästa vecka...

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

NEW! Video Format! http://youtu.be/t6KqH4JWgXA

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com 

No comments: