viglink.com

Wednesday, June 27, 2012

2012 Rebooting the system - Att starta om systemet


Kort introduktion av Colleen:

”Den här artikeln från the Star Elders förmedlad av Aluna Joy är lång, men väl värd att läsa. Hon beskriver energivågorna under 2012, även dem vi redan har upplevt.

Vi får ofta frågan om alla på planeten kommer att gå igenom ascension (uppstigningen). Vårt svar är alltid detsamma: Om du befinner dig på planeten vid tiden för ascension kommer du att höja dig. Som the Star Elders så talande påminner oss:

Kom ihåg att det här är ett universellt skifte och en universell omkalibrering .... inte bara ett planetärt. Vi skiftar tillsammans med er, liksom även de Uppstigna Mästarna och Änglarikena gör. Vi transformeras alla tillsammans, som ETT, gemensamt.

….Under denna totala solförmörkelse, kommer er dimension att påbörja en fullständig omstart av sitt operativsystem på er Jord .... ett nytt operativsystem kommer att skapas och laddas ner i din kropp men även i er värld, i ert solsystem och i universum. Kom ihåg att det här är ett skifte och en omställning som är universell. . . inte bara något som gäller planeten.

Den här medvetandeförändringen omfattar allt. Vi går från en verklighet baserad på dualitet till en verklighet baserad på Kärlek och Enhet .

Selamat Ja!”

Colleen, (Övers. anm.: Sheldan Nidles sambo och medarbetare)

______________________________________________________

2012 – REBOOTING THE SYSTEM - ATT STARTA OM SYSTEMET

The Star Elders genom Aluna Joy, Sedona, Arizona – den 29 februari 2012 (skottårsdagen)

"När det gäller det här årets energier börjar det nu stå klart att vi har nått den kritiska punkten under vår evolution. Vi har alla väntat på den här tiden. Detta är vår tid. Såsom gamla själar, vissa inkarnerade och andra fortfarande inte manifesterade i den här fysiska verkligheten, anländer vi nu vid dessa prekära knutpunkter i slutet/början på tidsåldrarna, eftersom vi absolut älskar det.

Nu måste du som redan befinner dig i fysisk form, ta itu med ditt snabbt föränderliga DNA och dessutom anpassa dig till de faktiska naturlagar som förändras precis där du står. Du kommer att känna det som om mattan ryckts undan under dina fötter. Men kom ihåg. . . det här är din tid och du kom hit för just den här tiden. Därför har så många kommit för att uppleva den här snabba utvecklingen och omstarten av ett helt system. Din kropp kommer du att ta med dig. Detta har varit planen sedan eoner. Atlantis var bara en generalrepetition, och vi vet att den inte gick så bra. Men ni har alla lärt er och växt under den här tidsåldern, och den här gången. . . är det er tid. Vi kan se från icke-tid, och vi kan se att ni har slutfört jobbet. Ni är segerrika, och ni firar på ett högst extraordinärt sätt. Håll fast vid den här drömmen om seger medan ni i år passerar igenom alla dessa flodvågor av energi som kommer.

Det råder ingen tvekan om att din kropp kommer att känna sig i gungning och överraskad av årets energier. Men ditt hjärta och dina inre sanningar är orubbliga nu. Lita på denna inre sanning när din kropp säger något annat till dig. Ingen kommer att vara immun mot den här processen. Det kommer att bli en hel del blandade signaler i den yttre världen. Lyssna inte på dem.

Därute kommer det att finnas medicinska experter som talar om att du ska ta ångestdämpande och antidepressiva mediciner. Detta kommer inte hjälpa dig eftersom du ändå ska starta om. Att kämpa emot processen kommer bara att göra den mindre glädjerik. Det kommer även att finnas välmenande alternativa healers som kommer att tala om för dig att äta eller göra det ena eller det andra. Återigen, lyssna inte på dem om inte ditt hjärta är i full samklang med deras förslag. Var och en har sitt unika förflutna vilket kommer från era andliga förfäder. Vi talar inte om din genetik, om vilka dina föräldrar eller mor-och farföräldrar är. Vi talar om ditt andliga förflutna. Detta är ett akashiskt förflutet som är mycket mer kraftfullt än ditt genetiska förflutna. Lyssna till ditt hjärta, din kärna, ditt inre konstanta Jag. Detta är din orienteringspunkt i en värld som wobblar som ett gyroskop utan kontroll. Att kämpa emot transformationen vid den här punkten gör det bara svårare och mindre glädjefullt. Det finns ingen flykt. Om du befinner dig i en kropp, kommer du att starta om och celebrera igen. Kom ihåg. . . detta är väldigt roligt för din ande och själ. Det är därför du kom hit.

Under dessa inkommande vågor kommer du att känna dig olustig och din kropp kommer att ge dig konstiga problem som tycks komma och gå. Du kanske känner det som om du skulle vilja huka dig och ligga lågt under dessa skiften och förändringar. Men vi föreslår inte detta, även om det är din fria vilja att göra det du vill. Låt oss förklara. . . Du vet att när du sitter alltför länge i en stol blir du stel. Detta är vad som sker om du inte HÅLLER IGÅNG medan de här vågorna sköljer över dig. Du kommer inte att finna de svar du behöver, om du gömmer dig i ditt hem och ber om lösningar. Världen är på väg in i ett enhetsfält för att manifestera kollektivt. Du kan inte göra det här själv. Delvis finns din lösning på den här transformationen ute i världen tillsammans med andra likasinnade själar. Samtliga bitar för den här omvandlingen finns utspridda bland er alla. Det är därför du behöver likasinnade runt omkring dig. De här vågorna är alltför stora för att surfa på ensam. Ni behöver göra detta tillsammans.

Det kommer en hel del stora vågor under 2012 som vi kommer att surfa på tillsammans. Detta är en bra tid att gå samman med en likasinnad själsfamilj, som lever utifrån hjärtat och inte utifrån rädsla. Omge dig med varelser UTAN RÄDSLA. Vi älskar logotypen "NO FEAR" som ni bär, eftersom detta är vad vi ber er VARA just nu; - UTAN RÄDSLA och fulla av KÄRLEK, TILLIT, och med en djup vetskap om att ni står på tröskeln till det stora celebrerandet.

Det som följer beskriver några av de energivågor som vi förväntar kan komma till er, - ur vårt ”icke tid”- perspektiv. Detta betyder inte att de kommer precis som vi säger här. Framtiden är inte verklig, och kan ändras när som helst allteftersom ni utvecklas. Det kan även komma andra vågor, som vi inte ser idag, nu när Aluna tar emot det här åt er.

Den första vågen kommer vid er Vårdagsjämning (20:de mars). Kom samman och celebrera begynnelsevågen för er stora omvandling. Vårdagsjämningen kommer att föra in en välbehövlig balans i er värld och är nödvändig för det som kommer efter det här datumet. Balansera er själva som en förberedelse eftersom ni kommer att behöva detta senare. Vi kan inte uttrycka detta tillräckligt starkt. Lyssna på detta, är ni snälla, och gör som ert hjärta bjuder. Den här balansen kommer att vara nödvändig under de dagar som kommer.

Nästa stora våg, som vi ser att ni kan uppleva genomgripande är en total solförmörkelse den 20:e maj.

(http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEgoogle/SEgoogle2001/SE2012May20Agoogle.html)

Under den här totala solförmörkelsen kommer er dimension att påbörja en total omstart av sitt operativsystem på er Jord. I denna mycket stilla plats, utan tid, när solen blockeras så perfekt av er måne, kommer ett nytt operativsystem att skapas och laddas ner i din kropp, liksom i er värld, i ert solsystem och i universum. Kom ihåg att detta är ett universellt skifte och omkalibrering, - inte bara ett planetariskt skifte. Vi skiftar tillsammans med er, vilket även de Uppstigna Mästarna och Änglarikena gör. Vi transformeras alla tillsammans som ETT, i Enhet. Om ni befinner er, där skuggan drar fram under den här förmörkelsen kommer nerladdningen att bli snabbare, mer fullständig och behagfull. Ni kommer då att bli de levande budbärarna av denna nya nerladdning för resten av världen som inte har lyxen att resa dit där det är solförmörkelse. Det här nya operativsystemet kommer att spridas över Jorden under en viss tid (en månad eller två). Återigen ber vi er kraftfullt att samlas tillsammans med orädda människor under dagarna kring den här omstarten. Var tillsammans med personer som utgår från den inre kunskapen om Kärlek och tillit. Ha tillit till att den här transformationen av vår verklighet redan har segrat.

Om Du visste hur kraftfull en negativ tanke var, skulle du aldrig mer tänka en sådan!

Ytterligare en stor våg som vi ser att ni kan uppleva djupt är Venuspassagen, den 6 juni. Under de senaste 8 åren har ert kollektiva medvetande byggt upp en modell för ett enhetligt, universellt hjärta. Den här processen inleddes under den förra Venuspassagen den 8 juni, 2004. Denna nya enhetliga modell av ett universellt hjärta kommer att laddas ner i det nya operativsystemet. Det kollektiva enhetliga hjärtat kommer att förankras. Varje plats där inte kärleken kommer till uttryck kommer att skakas om till grunden. Detta omfattar allt, inklusive era personliga relationer och hela vägen till globala regeringssystem. Den här nya nerladdningen kommer att göra själviska handlingar nästan omöjliga att utföra. Med andra ord kommer vi att börja tänka, agera och leva i medvetenhet om att det inte finns någon separation och att allt liv är förenat. Vi kommer inte att kunna göra ett val utan att ta hänsyn till helheten och till kommande generationer. Det kommer ta flera veckor innan den här nya hjärtmodellen är helt och fullt förankrad. Universum är kärleksfullt och vänligt och gör den här hjärtomvandlande nerladdningen långsamt, så att ni dagligen kan justera för varje hjärtslag. Andas och omge er med kärleksfulla och positiva likasinnade själar. Detta kommer att göra omvandlingen av hjärtat till en glad upplevelse istället för en smärtsam. Men vi ser att detta i viss mån kommer att bli litet obehagligt, eftersom det här nya hjärtprogrammet aldrig tidigare upplevts i mänsklig form. Det här programmet har varit efterlängtat av så många av er, som redan agerar med eftertanke och med beaktande av de framtida följderna av era handlingar. Tack för att ni håller det här området öppet för nerladdning av det här programmet. Ni är och kommer att bli framgångsrika.

Nästa stora våg vi ser kommer den 13 november. . . den andra totala solförmörkelsen.

Nu när hjärtmodellen helt förankrats i ert nya hjärta, liksom i er värld och i vårt universum, kommer denna solförmörkelse att bli ganska viktig och mycket kraftfull, då den gör nödvändiga justeringar, baserade på vårt kollektiva medvetande. Detta kommer att göra universum självjusterande. Det vi säger här är, att allting som fortfarande inte är i linje med förenande kärlek kommer att programmeras om och göra justeringar för mänskliga misstag. Detta är inte en nervärdering av mänskligheten. Men vi vet att det 100% av tiden kommer att bli svårt att åstadkomma en perfekt livsmiljö (space) för kärlek i er wobblande värld. Så universum ger er en ny chans för all olämplig energi som ni kan ha förankrat. Vi berättar också det här för att ni ska vara snälla mot er själva. Det är svårt att hålla en perfekt livsmiljö i en i grunden föränderlig värld. Slappna av och var bara din sanning så mycket du kan. Universum kommer att rensa upp allting du kan tänkas gjort, som utgår från någonting annat än kärlek. Under denna solförmörkelse kommer en tillfällig icke tid - rymd, då man laddar ner och startar upp alla uppdateringar. Denna solförmörkelse kommer att bli ganska intensiv, och vi är glada över att största delen av passagen av den här förmörkelsen sker över havet för att mildra dess effekter.

Under den här tiden kan vi se att det kommer att bli en hel del uppgradering. Stanna kvar på en plats med frid och neutralitet medan omstarten sköljer över Jorden. Nu har ni ett helt uppgraderat och omkalibrerat system. Det är dags att ge den här nya världen en testkörning. Ni har varit redo för detta under eoner.

Nästa våg kommer i mitten av december, den 12/12/12, som också infaller på en viktig högtidsdag för Maya. För Maya är den här dagen en omkalibrering av deras heliga kalender, och med detta kommer en explosion som kommer att tända elden under det nya program, som vi har hjälpt till att ladda ner under hela det här året. Huvudsakligen blir det Mayas Äldste som kopplar in alltihop. Detta sker nästan två veckor före den 21 december, 2012, det datum som så många av er är medvetna om.

Den sista vågen under året kommer den 21 december 2012. Alla ni gamla själar kommer att högtidlighålla detta i kärlek och frid. Alla som inte tillåtit den här omkalibreringen att ske, och varit starka nog att hålla den borta, kommer att drabbas av en extrem kris. Ert jobb är att under denna högtid förankra kärlek och positiv avsikt och den handlingen kommer att få de sista motspänstiga att koppla in sig på det nya programmet. I detta ligger inte något dömande av de här själarna. De var de sista att hålla stånd och hålla den gamla världen gående tills den allra sista sekunden, och detta gjorde de för oss. Det var ett mycket hårt arbete för dem. ALLA själar på er Jord är fragment av Gud. Glöm inte det.

Med detta sagt föreslår och hoppas vi att ni runt Jorden kommer att samlas i ENORMA skaror den 21 december 2012 för att celebrera oavsett vad den yttre världen gör.

http://www.alunajoy.com/solarwave.html

Kom ihåg att du lever i den helt kärleksfulla zonen utan fruktan. Du öppnar portaler till ditt hjärta, till Jorden och universum. Var ute på Moder Jord och under Fader Sol. Gå till dina heliga platser, fira och känn kärlek till hela din själsfamilj. Detta är din tid. Du har väntat och förberett dig under lång tid. Så tillåt dig själv att fira den här segern och njut i den Lysande Gudens härlighet, vilken finns inom DIG och nu är förankrad i världen och universum.

Var i Kärlek och Frid och var medveten om att allt är väl. "

Översättning Inga och Cagga Levander - www.st-germain.se 

No comments: