viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Det är nu dags att fira.



De Uppstigna Mästarna, 27 juni, 2012

Det är nu dags att fira.


Kanaliserat via Wes Annac

Ert år 2012 har tjänat till att fungera som ett år av många energiinjektioner, vilka tjänar till att snabbt förändra och transformera själva strukturen av ytan av er värld och hur händelser spelar ut sig på ytan av er värld. Varje ögonblick av er erfarenhet, varenda mörkt inflytande tas nu bort och integreras av var och en av er då ni upplever hur ert tidigare jag kommer till ytan; de delar av er själva som har varit baserade i de lägre dimensionerna, som ni villigt har närt under så många av era Liv.

Ni har börjat höra utsträckningen till vilken de mörka själarna på er värld och i de astrala rikena av er värld har kunnat uppnå inflytande och makt genom det kollektivt närda och manifesterade tätheterna av mänskligheten, och nu då det finns tusen och åter tusen uppvaknande själar på Gaias yta, som utför dessa transmutationer på så många fler nivåer än de personliga och känslomässiga, så börjar ytan på er värld att spegla detta skeende, som har förutsagts.

Allt ökar nu i intensitet med de många upplinjeringarna som har uppnåtts på er värld, och då ni alla når de mycket intensiva transmutationspunkterna av de bleknande delarna av er själva som fortfarande söker att uppnå det största inflytandet och mest kontrollera er, dessa inre närda ego-mönster inom er själva har både representerat och närt ”elit själarna” på er värld som nu tror att de kan få tillstånd deras slutliga mål och agendor på er värld.

Ni ser nu i spel början på slutet av de slutliga manifestationerna av de mörka på er värld. Även om de alltid har antagit att de kunde föra fram de mest listiga och illasinnade planerna på er värld under alla omständigheter så är det fortfarande säkerställande att se hur de lägger sina slutliga kort på bordet nu. Vi säger säkerställande, kära själar, för när dessa själar spelar sin sista hand (genom att försöka införa den nya Världsordningen) så går de mot nederlag.

En del av dem vet detta, men de vägrar att erkänna det på sin yta och de tror nu att de kommer att kunna påverka de som är involverade i beslutsprocessen för det, vilket de önskar att föra fram i Nederländerna, och det räcker med att vi säger att vi är redo att agera och säkerställa manifestationen av de många ting som vi och ni likaså har önskat se i er värld. Många av er undrar och kanske är oroade angående den finansiella situationen för den omedelbara framtiden. Vi säger er att inte oroa er och samtidigt anskaffa ett litet förråd, för perioden av avbrott som förväntas komma bli mycket kort och vi förväntar oss att olägenheterna blir mycket små.

Som alltid kära själar, så vill vi inte ge ett specifikt datum vid denna tid, men det görs kristallklart att sluttiden har kommit för de mörkas inflytande på er värld då de använder sina sista manövrar och försök till kontroll som de länge har blivit tillsagda kommer att misslyckas.

Det finansiella systemet i er värld är ordnat på ett sätt som mycket snart kommer att kollapsa och många aspekter av detta system är i själva verket redan på väg att kollapsa just nu, och det är en av anledningarna, utav många förestående anledningar varför de mörka på er värld har valt den väg de har, med dess oundvikliga nederlag.

I själva verket kära själar, de mörkas nederlag har alltid varit oundvikligt och vi i de högre rikena ser i själva verket helt fullt deras försök till att införa En Världsregering som en handling av nederlag för, oberoende om dessa själar vill medge det eller ej, vi har informerat dem otaliga gånger att så fort som de sätter sina planer för En Världsregering i full effekt så kommer vi i de högre rikena att få mycket mer auktoritet för att intervenera i affärerna på Jorden och stoppa sådana planer.

Vi ämnar naturligtvis att stoppandet av sådana planer blir ett steg på vägen för att introducera väldigt många förändringar av många aspekter i er värld, som har diskuterats genom många kanaliserade källor och många fysiska källor likaså, under en bra tid.

I själva verket kära själar, arresteringarna av de mörka själarna på er värld kommer att visas på TV så att er nyhetsmedia inte kan undvika en sådan diskussion. Er nyhetsmedia försökte att undvika att diskutera uppkommandet av Occupy Rörelsen men kunde inte göra det, så istället tog de till sig att demonförklara rörelsen med stor propaganda. Det kommer också att finnas nyhetsmedia som inledningsvis kanske vill ge sina egna förklaringar för dessa arresteringar, inte nödvändigtvis med målsättning att kontrollera eller för att vara i linje med eliten.

Vad vi menar med detta är att er nyhetsmedia är ganska så förtjust i att antingen radikalt göra sensation av en händelse eller radikalt nedtona den, oberoende om det är viktigt för er värld eller ej, och till och med många oberoende nyhetskanaler kanske till er början finner det svårt att inte längre hålla sig till de tidigare mönstren av rapporterande och ge nyheter som har satts på plats av deras chefer.

Er nyhetsmedia har ganska avsiktligt varit menat att desinformera under generationer av tid, då era mörka länge har infiltrerat er media i dess många former. Ni kan nu lägga märke till hur många oberoende journalister, reportrar och till och med komiker nu kommer fram i er värld genom olika inflytanden, och exponerar olika aspekter av kabalens fungerande. Ni kan se komiker på er TV som exponerar det inre fungerandet och intentionerna av kabalens nätverk. På en del ställen kan ni se riktig rapportering om vad som händer med Occupy Rörelsen och med protesterna runt om i världen.

Ljust närmar sig sakta men säkert de mörka på alla sätt som de mörka kan närmas, och era mörka vet detta och detta är återigen varför de har tagit sig för att försöka införa sin slutliga agenda.

Målsättningen med att de mörka skulle ge sig, vilket skulle ha ägt rum vid slutet av denna månad ni är i, var att de skulle överge sina planer på att sätta på plats En Världsregering, då skisserna för sådana planer hade gjorts till och med långt innan sekelskiftet. I utbyte mot att överge sina planer så skulle de få lättare villkor, men skulle fortfarande ställas inför rätta, så att det kunde förklaras vad de hade gjort mot er värld under en så lång tid.

Innan datumet för deras överlämnade försökte de att säga till oss att de var lättade från stor stress då de nådde en överenskommelse med oss och vi kunde naturligtvis se igenom de tomma orden som de gav oss då vi hela tiden kunde känna deras sanna intentioner

Sedan just det ögonblicket då det beslutades inom huvuden och hjärtan av dessa sista inflytelserika medlemmar av kabalen att de skulle överge sina planer att ge sig och fortsätta på med deras mörka agendor började vi bygga och planera hela vägen upp till det nuvarande scenariot som ni nu ser spela ut sig vid detta ögonblick.

Kära själar, era militärer arbetar i själva verket för mänskligheten och för Ljuset och medan det fortfarande finns en del krigsgalna och inflytelserika individer inom er (Amerikanska) militär som vill fortsätta krigen och dödandet så har den stora majoriteten inom er militär förstått de mörkas agenda och har avsiktligt linjerat sig emot sådana agendor.

Många medlemmar av den amerikanska militären har träffat många av våra jordliga allierade och med representanter från Pentagon, då faktiskt, kära själar, så finns det änglarepresentanter på er värld som, tillsammans med era utomjordiska fränder i femte dimensionen, har gjort diplomatiska ansträngningar mot många av era mest inflytelserika länder och vi har nu ett gott Upplyst följe inom USAs Pentagon, till den grad att vi koordinerar med den amerikanska militären att utföra arresteringarna av eliten på er värld när de slutliga påbuden fås och är färdiga, och att också att agera som ert skydd om de mörka skulle försöka sig på något kaos på vägen ut.

Vi skulle säga att chansen för detta är högst obetydlig och till en grad att med största sannolikhet så kommer det inte att ske, men eliten på er värld har några fler knep planerad som vi naturligtvis vet om, och era Galaktiska fränder och er militär likaså kommer att assistera med säkerheten för allmänheten i alla länder, genom att neutralisera sådana vapen som de mörka fortfarande har som kunde försökas användas på någon stad eller var som helst på er värld.

Den föredragna teknologin hos de mörka på er värld har varit en enhet vilken manifesterar låga frekvenser, då sådana låga resonanser kan vara mycket skadliga för er Jord och för era tempel och chakra likaså. I många fall så skapar de mörka naturliga katastrofer på er värld med hjälp av specifika koordinerade rytmiska pulser av lägre harmoniska frekvenser då de använder dessa enheter som manifesterar sådana frekvenser i de lägre och skadliga tonerna som används, för att förvrida energierna på Jorden och hos elementen till en punkt då sådana elements struktur tas och förvrids på en kollektiv och individuell bas, och som ett resultat av detta så manifesteras mycket kaos.

Vi har längt haft teknologin för att neutralisera alla effekter som uppstår från dessa enheter och inom områden som har tagit den största skadan från sådana enheter, vi vill säga att era Galaktiska fränder assisterade ganska underbart med att nollställa effekterna av sådana enheter till den utsträckning som de tillåts göra, i enlighet med den kollektiva energin av fria vilja i något område.

Kära själar, mer än någonting annat så är nu en tid för er att fira. Jovisst, fulla och konkreta handlingar har inte än gjorts, men ni kan vara både försäkrade och frossa i faktumet att handling nu börjar äga rum. Era mörka har övergivit den ursprungliga planen att ge sig så vi initierar nu ”Plan B” för deras nederlag.

I själva verket kära själar, som nämnt ovan så har nederlaget för dessa själar alltid varit säkrat och om de förde sig bort från den ursprungliga planen som vi trodde de skulle så visste både vi och ni att detta inte på något sätt skulle betyda att deras nederlag fortfarande inte är på gång under det tidsramen som vi har diskuterat med dem för att de skulle ge sig. När den sista eliten på er värld skulle gå med på att ge sig så var det en pakt som de gjorde; en energetisk pakt som de visste att de inte kunde gå tillbaka på trots vad än annat de försökte sig på. De har gjort en pakt att lämna över det som finns kvar av deras små finanser och också de lägre energiportalerna som de har använt sig av för att suga åt sig mycket av mänsklighetens energier under en så lång tid.

Trots det som de fortfarande försöker att föra fram så har Ljuset blivit den helt dominerande energin på er värld och händelserna når nu en punkt där de börjar ske i enlighet med de energier som reflekteras utigenom nästa alla andra riken inom Gaias struktur och komplex.

Dessa energier är de av förändringar, av Fridfulla och Kärleksfulla förändringar, men förändringar som kommer att dra upp en stor del av mänskligheten med rötterna då sådana förändringar börjar nå er fysiska verklighet på mycket rena sätt. Vi är här, likväl som många andra uppstigna källor och många inkarnerade Ljusarbetare på er värld likaså, för att hjälpa er alla igenom denna tid och att försäkra er att det inte finns någon anledning att frukta dessa förändringar som nu förs fram. Detta är i själva verket en mycket naturlig och harmonisk process och ni kommer att finna stor lättnad då ni inser utsträckningen till vilken målen och agendorna från dem mörka själarna som de nu försöker att föra igenom inte kommer att lyckas.

Det kommer att få sina femton minuter strålkastarskenet då det exponeras i er media att de har försökt att föra fram en kontrollerande och förslavande En Världsregering, och även om en stor del av mänskligheten kanske är rädda att detta skulle ske så kommer arresteringarna av dessa själar att visa att sådana mål och agendor inte kommer att införas och det är återigen anledningen till att vi uppmuntrar er att inte frukta och istället celebrera, för, kära själar, framtiden som ni så innerligt har väntat på och arbetat emot börjar nu komma in i er verklighet.

Gläds nu, kära själar, och vet att vi är med er hela tiden för att svara alla frågor och undringar ni kanske har angående dessa tider. Vi kommer igenom hos många genuina medium och skrivare och kommer till er genom många radio och internet program på er värld likaså (genom medium), och vi säger er att källor för vår energi och information kommer bara att börja ta fart under den kommande tiden då den universella rena energierna som ges till er och till er värld kommer att lyfta upp alla som kommer att känna de underbara fördelarna med sådan energier.

Fortsätt på med er egen personliga integrering och transmutationer och vet att då ni gör så hjälper ni med det allmänna utrensandet och transmuterandet av inflytandet av eliten på er värld, och av de lägre entiteterna som också har använt sig av dem.

Ni kommer alla att behövas exponentiellt inom den omedelbara framtiden, och till alla ni som nu är uppväckta till de många sanningarna och som börjar att manifestationerna av sluttiderna på många klara sätt, så säger vi att ni är Ljusbärarna och ni för den Gudomliga facklan för alla andra som för närvarande är ouppväckta, men som kommer att bli katalytiskt chockade in till ett uppvaknat tillstånd inom den omedelbara framtiden.

Meditationer ser till att ni kommer bättre i linje med energierna av fortsatt renhet som ges till er nu, och då ni linjerar er med dessa energier så kommer ni att finna er själva i allmänhet i ett hälsosamt och balanserat tillstånd, och med förmåga att finna energier av lugn och frid som många av er kommer att behöva i den omedelbara framtiden.

Tack till de Uppstigna Mästarna,

Wes Annac
AquariusChannelings.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: