viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Livets Innersta Väsen


St Germain via Méline Lafont, 27 juni, 2012

Livets Innersta Väsen


Kära ni,

Jag Är Saint Germain och jag vill tala med er om alla prestationer ni redan har åstadkommit i era liv. Vad som brukade vara så svårt har nu blivit ” lätt som en plätt”, i jämförelse med de tidigare tiderna ni har befunnit er i. Ni har alla rest en så lång ensam och vindlande väg.

På er väg ställdes ni inför många hinder, bara för att besegra dem om och om igen. Ni gick framåt modigt och kraftfullt, ni såg aldrig tillbaka. Denna ansträngande resa har krävt sin del av er: den har förändrat er värld på det sättet att er livsväg har lämnat ett spår i den värld ni lever i. Under tiden har detta spår omvandlats till Ljus som har resulterat i rengöringen av er värld.

Tanken på att sluta, bara ge upp har aldrig korsat era sinnen. Inte har ni heller undflytt besvärligheterna på er väg. Ni har fortsatt att gå, djupt troende på er själva och en bättre värld. Ni stod inför utmaningarna rakryggade, med mycket självrespekt och nu kan vi säga att ni lyckades brilliant.

Morgondagen kommer alltid med det som är ihop blandat idag, så var mycket försiktiga med vad ni skapar idag, eftersom det är det morgondagen levererar. Sammanfattningsvis, allt kommer att flyta ihop i ”Nuet”. Det kan verka överväldigande att gripa tag i, men efter allt som ni har gått igenom kommer detta också att bli ”Lätt som en Plätt”.

Ni har blivit vana vid alla dessa energier och justeringar, ni har bemästrat dem och ni vann expertis genom att göra det. Ni har blivit Mästare; inom kort kan ni kalla er Mästare och ansluta er till oss i de Högre Dimensionerna.

De utmaningar ni ställdes inför i den här Dimensionen var de svåraste av dem alla. I alla fall, när dessa utmaningar har segerrikt övervunnits, kommer de aldrig tillbaka på er evolutionära väg.

De utmaningar ni har stått inför varade länge och har fullständigt spårat ur. Det är därför som ”ingripanden” har beviljats för att garantera säkerheten på GAIA, er älskade Moder Jord och för mänskligheten. Det är nu tillräckligt och gränsen har korsats för ett tag sedan.

Som den Uppstigna Mästaren jag är full av Kärlek kan jag garantera er att vår uppmärksamhet är fokuserad på detta. Alla är inblandade, inte en enda partikel av energi kvarstår inaktiv i detta. Alla har kallats att aktivt deltaga för att avsluta situationerna som har spårat ur. Trots alla störningar från de Mörka Herrarna har ni nått fram till denna punkt i er utveckling nämligen er Uppstigning!

Era erfarenheter i dualiteten är nästan över. Håll er lugna och gläds, vi är också mycket belåtna. Vi välkomnar er med öppna armar och kärleksfulla intensioner. Vi står vid er sida, vi sviker er aldrig.
Gör det mesta av de kärleksfulla energier som kommer till er, få mycket vila för att Sommar Solståndet har varit en start punkt för många fysiska förändringar.

Jag Är Saint Germain

Översättning Yvonne Lundqvist – www.st-germaine .se

. Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

No comments: