viglink.com

Wednesday, June 27, 2012

Hur man håller tallkottkörteln fluorfri




Av Pul Fassa (Natural News)
http://www.conspiracyplanet.com/
channel.cfm?channelid=92&contentid=6048&page=2


Översättning Gertie Dahlberg


För den här artikeln kommer termen Natriumfluorid att omfatta tre olika typer. Natriumfluorid används i råttgift och som ett bekämpningsmedel. Enligt en vetenskaplig studie som gjordes för flera år sedan, där man jämförde giltighetsgraden med industriavfall, fann man att natriumfluorid är 85 gånger giftigare än naturligt förekommande kalciumfluorid.

Hälsorisker av natriumfluorid
Generellt sett är det mesta av den fluor som kommer in i kroppen inte lätt att eliminera. Den tenderar att ackumuleras i kroppens skelett och tänder. Nyligen har man upptäckt att den ackumuleras till och med mer i tallkottkörteln, som är belägen i mitten av hjärnan.
Konsekvenserna av dental fluoridering, som allvarligt skadar tänderna, från daglig fluoridering har nu kunnat dokumenteras. Ändå fortsätter American Dental Association (AMA) med att ”slå den döda hästen” genom att främja fluor. Man vägrar att erkänna att istället för att skydda från karies så orsakar fluor ännu mer skada på tänderna.

Floden av natriumfluorid i vatten och födoämnen skapar också andra mer allvarliga hälsoproblem som inte har publicerats i någon större utsträckning utan har till och med undertryckts av media. Hursomhelst, som ett tillägg till fluoros (störning i tändernas mineralisering som orsakas av fluor i höga doser under tandutvecklingen) har oberoende laboratorier och välrenommerade forskare kopplat följande hälsoproblem till dagligt, långsiktigt intag av natriumfluorid:

* Cancer
* Genetiska DNA-skador
* Störingar i sköldkörteln som påverkar hela det endokrina systemet och leder till fetma
*Neurologiska – minskat IQ och oförmåga att fokusera, slöhet och trötthet
*Alzheimers sjukdom
* Melatoninstörningar som minskar immuniteten mot cancer, ökar åldrandeprocessen, ger sömnproblem
*Tallkottkörteln, förkalkning som pluggar igen den körteln som finns i mitten av hjärnan
Hur kunde vi fastna med det här stoffet?
Enligt den undersökande journalisten Christopher Bryson, författare till The Fluoride Deception, var det ett trick av PR-folket som sponsrades av industrin att tillföra stora mängder natriumfluorid i vatten- och livsmedelsystemen för att lätta på bördan av att bli av med giftigt avfall.
Fluor var nödvändigt för bearbetning av anrikat uran. Pro-fluor-propagandan började under
Manhattanprojektet för att skapa den första atombomben under 40-talet. Det gällde att övertyga arbetarna och ortsbefolkningen där det största kärnkraftverket låg i Tennessee, att fluor inte bara var säkert utan det var också bra för barnens tandhälsa.
I början på 50-talet fortsatte Edward Bernays, fadern till reklamen, att lägga fluor i vattenförsörjningen som ett experiment för att skapa ett mänskligt samtycke. Sedan plockade AMA upp detta och godkände natriumfluorid för tandhälsan som ett tillägg i vattnet. De få avvikande hälsostudierna och rapporterna blev vanligen krossade. De få rösterna avfärdades som kvacksalvare oavsett deras meriter.
Ungefär 2/3 av USAs vattenförsörjning är spetsad med natriumfluorid. Detta är ett vanligt bekämpningsmedel så detta finns i vissa livsmedel, vissa läskprodukter, förpackade apelsinjuicer och även dricksvatten på flaska för spädbarn innehåller fluortillsatser. Köpare se upp! Läs etiketterna noggrant!
Hur man undviker fluoridering
Tänk på att kokandet bara ökar koncentrationen av fluor i vattnet ännu mer. Men att ta bort fluor från kranvattnet är inte så svårt. Se en talande bild på hur detta går till genom att gå in påhttp://highered.mcgraw-hill.com/sites/0072495855/student_view0/chapter2/animation__how_osmosis_works.html
Du kan installera en apparat under diskbänken i ditt kök. Ett bekvämt sätt att avlägsna all fluor från ditt kranvatten. Det kallas för omvänd osmos och det lär finnas en apparat för detta i affärer som erbjuder övriga tillbehör för vattenrening, även i stormarknader.
Den fysiologiska betydelsen av tallkottkörteln.
Under sena 90-talet i England gjorde en forskare vid namn Jennifer Luke den första studien av effekterna av natriumfluorid i tallkottkörteln. Hon fastställde att tallkottkörteln var ett mål för fluor. Körteln absorberade helt enkelt mer fluor än någon annan fysisk del av kroppen, även skelettet.
På grund av tallkottkörtelns betydelse för det endokrina systemet var hennes slutsatser ett genombrott. Hennes studie visade på den missade länken till mängder av fysiologiska skador från natriumfluorid som hade varit en hypotes men inte bestämt kopplad till den. En veritabel grundkälla för kedjereaktionen av blockerad endokrin aktivitet hade isolerats.
Goda nyheter då. Frekvent exponering för solsken, 20 minuter eller så varje gång, hjälper att stimulera en fluorförkalkad tallkottkörtel. Se bara till att ta av hatten. Detta är viktigare än de flesta inser för tallkottkörteln påverkar så mycket annat enzym och endokrin aktivitet, inklusive produktionen av melatonin.
Kopplingen till år 2012
Först lite om år 2012, ett datum som många har hört om. Enligt Carlos Barrios, antropolog, historiker och utredare som var initierad som en ceremoniell präst inom Maya och andlig guide så säger han: ”Antropologer besökte templets webbsidor och läste inskriptionerna… men de läste inte tecknen korrekt. Andra människor skriver om profetian i Mayas namn. De säger att världen kommer att gå under i december 2012. De äldre inom Maya är arga för detta, världen kommer inte att gå under, den kommer att bli transformerad!
Carlos Barrios fortsätter med att säga att transformationen blir både andlig och fysisk. Övergången startade redan 1987. Han säger att vi är i en andlig övergång från härskandet med materialism och girighet och fiendeskap till en ny period av samarbete och fred – men inte utan svårigheter. De inom det nuvarande fåmansväldet är nöjda med vad de har och vill inte ge upp det. Och de är kraftfulla. Mayafolket hävdar att år 2012 markerar slutet på perioden av den fjärde solen och början på den femte solen.
Carlos påpekar att en fientlig revolution mot den härskande klassen inte kommer att fungera. Det är upp till de som vill att detta skifte skall förena andra likasinnade och börja med att aktivt skapa nätverk för verkligt samarbete. Det gamla samhället kommer att falla sönder. Den nya perioden börjar med sin växtvärks plåga och svårighetsgraden beror på vår förmåga att acceptera det som inträffar och gå med flödet. Detta, säger han, kräver en ovillkorlig kärlek med ett öppet och enkelt hjärta, förlåtelse och samarbete, och med mindre egoistisk konkurrens.
Koppla tallkottkörteln till denna 2012-fråga
Jaa, vad har allt detta att göra med tallkottkörteln? Massor! Den anses vara en portal till det inre eller högre självet enligt yogamästare, inklusive Paramahansa Yogananda, författare till Autobiography of a Yogi. Fysiker anser att den är länken till interdimensionella upplevelser. Den är associerad med vad många kallar det tredje ögat eller det sjätte chakrat, vilket är en port till det högre medvetandet och lycksalighet.
Och den är vital för stödjandet av intuition, en förmåga som kommer att behövas under hårda tider. Så den är nödvändig för andlig utveckling i syfte att bidra till en bättre förståelse, accepterande av våra medmänniskor och underlätta gruppsamarbete. Meditation är en del av denna utveckling. Det och lite solsken, god vila och bra mat kan orsaka att en förkalkad tallkottkörtel löses upp och tillåter att portalen öppnas.
En ovanlig psykiater, professor i medicin vid Universitetet i New Mexiko, och praktiserande buddhist Dr Rick Strassman, har skrivit en bok som är baserad på verkliga, mänskliga studier av människor under den psykedeliska drogen DMT, Den Andliga Molekylen. Han har upptäckt, bland andra saker, att tallkottkörteln är en källa för DMT-produktion under födelsen och vid döden och under nära döden-upplevelser eller mystiska upplevelser. Denna kemiska metod bekräftar idén om tallkottkörteln som en portal, där anden passerar igenom till andra dimensioner, antingen går in i denna fysiska värld eller lämnar den.
Shamaner i Sydamerika och Centralamerika använder Ayahuasca, en örtdryck som stimulerar DMT för psykiskt helande och andliga initieringsceremonier. De har utökat sina ceremonier med Ayahuasca genom resor i hela världen eller att öppna sina lokala anläggningar för icke infödda. De gör detta brådskande i väntan på 2012. Deras önskan är att snabbstarta och utöka individernas medvetande så att övergången för medvetenheten underlättas och att inkorporera så många som möjligt.



Denna information är avsedd att länka den fysiska världens tallkottkörtel till högre tillstånd av medvetenhet och andra världar. Poängen är inte att förespråka eller motverka psykedelisk droganvändning utan att uppmuntra hälsa, meditation och andlig tillväxt genom att upprätthålla en fluorfri tallkottkörtel. År 2012 närmar sig – det dags att komma i form!
Andra intressanta länkar 

Vitamin C Cures Man Dying from Swine Flu by DR. MERCOLA
If You Want to Age Gracefully, Don't Eat This by DR. JOSEPH MERCOLA (HUFFPOST)
Cancer Is a Fungus...And It Is Curable by DAVID ICKE (DAVID ICKE.COM)
Cure for All Cancers: Dr. Hulda Clark Interview by KIRK WHITE (YOU TUBE)
Boosting Your Happy Brain Chemistry with 5-HTP by DR. GABRIELA SEGURA (HEALTH MATRIX)
Huge Iceberg Breaks Off Greenland Glacier by CBC NEWS




2 comments:

Anonymous said...

Tja, det är min första kolla på din blogg! Vi är en grupp frivilliga och börja ett helt nytt initiativ i en regional gemenskap i exakt samma nisch. Din blogg givit oss värdefull information att arbeta med. Du har gjort ett fantastiskt arbete!

matrosens.blogspot.com said...

Hej!
Tack för att ni besöker min blogg.
Jag försöker underlätta arbetet åt Ljusarbetare som er. Tack för ert engagemang.
Kärlek och Ljus.

Rositha