viglink.com

Wednesday, June 27, 2012

PERSPEKTIV PÅ DEN NYA VERKLIGHETEN:


För att kunna följa meddelanden via Mike Quinsey, (ett medium för SaLuSa från Sirius), Sheldan Nidle, Matthew Ward och Kris-Won och andra utomjordingar samt himmelska varelser krävs en viss förståelse av den verklighet de talar ifrån och vilken de säger kommer att bli vår verklighet, för de som vill. Samtliga fyra språkrör representerar den Galaktiska Federationen. Vi har här gjort en kort sammanfattning av de väsentligaste.

Först vill vi dock säga att avslöjandet om existensen av vänligt sinnade utomjordningar ligger mycket nära i tiden och enligt ett flertal meddelanden skall detta genomföras innan slutet av 2012. Detta har deklarerats via ett antal källor, och inte bara via SaLuSa. Översättningarna på denna sajt börjar med det första meddelandet, 14 oktober, 2009, då detta klart uttrycktes.

Låt oss försöka att sätta ihop sammanhangen. Vårt solsystem cirkulerar runt den ”Centrala Solen” – Alcyon. Detta tar cirka 25860 år, vilket är en cykel. Den Centrala Solen och vi går i omlopp runt Vintergatan, vilket i sin tur tar ca 220 miljoner år. Under omloppet runt Alcyon passerar vårt solsystem under vissa tider genom fotonbältet, vilket höjer Ljusets energi. Vi har nyligen börjat vår färd in i fotonbältet, vilket bidrar till förändringar.

Den cykel vi har levt i tar slut år 2012. Det bekräftas också av Mayakalendern. Vissa tolkare av denna kalender sätter dock slutet till 2011. Den Hinduiska kalendern sätter också ett slut på epoken Kali Yuga vid denna tid samt ett antal så kallade ”primitiva” trossystem har samma datum för ett slut på en epok. Vetenskapliga observatörer bekräftar att vårt solsystem ligger i direkt linje med Alcyon samt med Vintergatans plan vid slutet av 2012.

Jorden har genomlevt tidigare civilisationer som har gått under. Kontinenten Lemuria (i Stilla Havet) gick under för ca 26000 år sedan. Den var obalanserad med, bland annat ett överskott av feminin energi. Många av invånarna lyckades dock ta sig till den Inre Jorden – Agarta – där de fortsatte sin utveckling och har nått ett högre medvetande nivå (5D, femte dimensionen eller densiteten). Den mer bekanta kontinenten Atlantis (belägen ungefär vid vad vi kallar Bermuda Triangeln) gick under för ca 13000 år sedan. Den var också obalanserad med bland annat för mycket manlig energi.

Inre Jorden (Agarta) är kanske en förvånande aspekt. Enligt verklighetsbeskrivningen i dessa meddelanden så är Jorden ihålig, med ett skal som proportionerligt är tjockt som ett apelsinskal. Så är också fallet med Mars och Venus och det allra flesta planeter i detta solsystem. Det finns stora och vida ingångar till den inre världen vid både nordpolen och sydpolen. Dessutom finns det tunnelsystem på andra breddgrader, framförallt i Tibet, där fablerna om Shangri-La beskriver den inre Jorden och staden Shamballa som ligger under Himalaya massivet. Staden Telus ligger rakt under Mount Shasta i USA. Där finns också ett tunnelsystem. Graviteten fungerar så att på insidan är den motsatt riktad jämfört med på utsidan och i mitten finns en neutral gravitets zon, och det är fullt möjligt att stå och gå på insidan och det liknar mycket utsidan, med hav, berg och land. I centrum finns en inre mindre ”sol”, Jordens kärna, som ger ett mer diffust ljus. ”Skalet” är ca 250 mil tjockt och den neutral zonen på ca 125 mil. Den amerikanska admiralen Richard Byrd beskriver också sin flygplansfärd via nordpolen in i den inre Jorden år 1947 och tillbaka.

Innan undergången av Atlantis (och även Lemuria) hade mänskligheten ett högre medvetande nivå. I och med respektive undergångar sjönk vibrationerna hos människan till en lägre (3D, tredje dimensionen eller densiteten, ibland kallat dualitet) nivå, vilket också kallas begränsat medvetande. Dessa traumatiska undergångar finns fortfarande kvar i vårt undermedvetna. En del människor från Atlantis klarade sig i fysisk form undan undergången och flydde till dels Mellanamerika (Guatemala), vilket gav upphov till Mayafolket. Maya var benämning på ”prästerskapet” på Atlantis. Hopi indianerna härstammar också direkt från Maya folket och Atlantis. Andra flydde till dels Irland och Egypten. Vilket ledde till den Egyptiska civilisationen. Pyramider är en central form från bland annat Atlantis civilisationen, med unik andlig innebörd. Pyramider finns likväl i Mellanamerika, Egypten, Bosnien, samt andra delar av världen. De tre stora Egyptiska pyramiderna, t.ex. Cheops pyramiden, och Sfinxen, uppfördes dock av utomjordingar för ca 40000 år sedan. De ligger i linje med Sirius stjärnsystem, på en mycket väsentlig energetisk nod eller chakra, förknippad med energi fält runt jorden.

Begreppet av reinkarnation och att själen är odödlig är centralt. Många av oss som nu är inkarnerade på Jorden vid denna tid fanns också med under Atlantis och Lemuria. En del andra själar som nu är här kom nyligen från planeter runt andra solsystem och kallas Stjärnfrön (Starseeds). Gemensamt är nu fokuseringen på att återinföra ett högre medvetande grad hos Mänskligheten – Upplyftningen. Denna gång skall det inte bli något misslyckande, som i fallen med Lemuria och Atlantis. De manliga och kvinnliga energierna skall balanseras. En upplyftning skall äga rum som för medvetande graden upp till 5D, också benämnt fullt medvetande. Våra andliga och fysiska förmågor kommer att dramatiskt förändras. Vi kommer medvetet att erinra oss tidigare liv, kommunicera telepatiskt, åldrandet som vi nu upplever upphör, och mer. Upplyftningen är valfri och påtvingas inte någon. De som väljer vägen mot Upplyftning följer med Moder Jord till en högre nivå (5D). De själar som väljer att fortsätter sina erfarenheter i 3D kommer att finna nya liv på andra planeter med förhållanden liknande de som har rått på Jorden de senaste århundradena.

Den upplyftning som nu skall äga rum på Jorden är unik på många sätt och många olika utomjordingar är här för att bevittna och hjälpa till. Normalt upphöjs själar till en annan nivå utan att ta med sig de kroppar de senast har intagit. Detta sker regelbundet på andra planeter under utveckling. I detta unika fall som vi nu har här på Jorden har vi möjligheten till Upplyftning i de kroppar vi nu innehar. Detta skall aldrig tidigare ha hänt i detta Universum, och är en bland många anledningar till den stora uppmärksamhet Jorden nu får. Våra kroppar kommer naturligtvis att föryngras och regenereras. Upplyftningen här spelar en central roll på mer än ett sätt i detta Universum och är en nyckel till den Upplyftning som också äger rum parallellt inom andra solsystem. De utomjordningar som är här kan i allmänhet inte observeras. De använder en döljande (cloaking) teknologi som gör dem osynliga, så vida de inte stänger av densamma och visar sig. Det senare händer allt oftare och ger upphov till många UFO fenomen.

De utomjordingar som är här är mestadels vänligt sinnade och tillhör den Galaktiska Federationen. De har en existens inom 5D eller högre. Här ingår framför allt mänskliga utomjordingar från Plejaderna, Sirius A, Arkturier, Herkulier, Andromedarer, Alfa Centurier, Ummiter, Procyoner, Tau Centier, Lyrier och många fler. Lyrierna är speciellt intressanta eftersom de sägs vara den ursprungliga mänskliga rasen som från början utvecklades inom Vega systemet. De andra är då senare utvecklade mänskliga kolonier, vilket vi själva också är. Medlemmar inom den Galaktiska Federationen är mestadels av mänsklig genetik, men inte enbart, och representerar Ljuset.

De har funnits och finns också en utomjordisk mörk sida, som har tillåtits av Skaparen. Den mörka sidan och dess energier tilläts infiltrera och skapa undergången av både Atlantis och Lemuria civilisationerna. Den mörka sidan har också haft sin allians som kallas Ankara Alliansen. Den hade sin centrala lokalisering inom stjärnsystemen som benämns Orion bältet. Medlemmar av Ankara Alliansen har varit av majoritet reptilisk genetik, men inte uteslutande. De demoner som avbildats på många medeltida kyrkor – Notre Dame i Paris – representerar reptilsk genetik. En huvud ras är Drakos rasen.

De utomjordingar som kallas för de små Grå (Zeta Retikulier) och som motsvarar vår typiska bild av utomjordingar, små med stora kalla ögon, tillhör inte huvudaktörerna. De tillhör dock den mörka sidan och är underordnade Drakos väldet. Det har tillåtits att besöka Jorden och har gjort avtal med olika regeringar under de senaste 60 åren. Deras målsättning har varit att skapa en ny hybrid ras med mänskliga gener, vilket har tillåtits. De har också tillåtits att ha underjordiska baser på Jorden. I utbyte har de delat med sig av sin avancerade teknologi, som framförallt den amerikanska militären har tillgång till. I själva verket är många UFO fenomen skapade av den amerikanska militären som använder sig av teknologi från de Grå. Dock mäter sig inte denna teknologi med vad den Galaktiska Federationen innehar.

Makthavarna inom den mörka alliansen är dock mer av ren reptilsk backgrund, till exempel Drakos rasen och deras kungliga ras – Ciakar – vilka är formidable individer, med vingar. De kan eventuellt motsvara vår ”myt” om drakar. Galatiska krig har skett med Ankara Alliansen som huvudaktör under miljontals år, vilket har lett till förstörelsen av ytan på Mars och Venus, samt den totala förstörelsen av Maldek (vad som kvarstår är asteroidbältet). Alla tre var tidigare vatten planeter, liknande Jorden. De skall återställas till ursprunglig skönhet via terra formande.

För de som är speciellt astronomiskt intresserade kan vi också nämna att vår nuvarande måne var en sattelit runt Maldek. Denna sattelit eller måne är helt ihålig och inte naturlig utan konstruerad av utomjordingar för miljontals år sedan. Den har en inre stomme av Titan. När denna sattelit sattes i bana runt Jorden avlägsnades samtidigt det två naturliga månarna som Jorden hade vid den tiden. Dessa två månar skall återbildas via terra formning och den nuvarande konstgjorda månen skall avlägsnas. Ytterligare en planet skall återformas – Vulkan. Vulkan observerades på 1840-1850 som den innersta planeten, innanför Merkurius, och närmast solen. Därefter kunde den inte längre observeras, men den skall nu återuppstå, via terra formning.

Vidare så uppger vissa källor att Jorden har en helt unik position i denna galax. Det skall finnas en så kallad singularitet inom Jorden via vilken hela Vintergatan skall ha växt fram ifrån. Detta gör Jorden till en mycket speciell och eftertraktad planet över vilken krig har förts. Det kan också förklara varför Jorden inte förstördes i samma utsträckning som de andra vatten planeterna i detta solsystem. Vidare säger vissa källor att vårt solsystem skall närma sig Sirius systemet och bli del av det system och de befintliga solarna; Sirius A, B och C.

Det kan också vara intressant att veta att vid tiden för Atlantis fanns det två så kallade firmament runt Jorden. Det var två lager av iskristaller som hölls på plats via en kraftfull och avancerad kristallteknologi, som var basen för Atlantis avancerade teknologi. De var placerade där för att ge ett tempererat klimat runt hela Jorden. När Atlantis och dess kristaller sjönk i havet kunde inte firmamenten längre hållas på plats och iskristallerna störtade ned på Jorden, vilket gav upphov till ”syndafloden” som beskrivs i bibeln. Det var dock inte guds vrede som orsakade den, men den är förknippad med människans fall till en lägre vibrationsnivå och medvetande. Kristallerna ligger fortfarande på botten i Atlanten och är upphovet till mystiska försvinnande av båtar och flygplan som passerar igenom Bermuda Triangeln. Det skall enligt uppgift vara solljusets inverkan på kristallerna på botten som ibland ger upphov till öppningar in till andra dimensioner dit farkosterna ibland försvinner. Atlantis, dess kristaller, och även Lemuria kommer att åter höjas upp från havens botten när Moders Jords transformation sätter igång på allvar.

Låt oss gå tillbaka till fallet av Atlantis för ca 13000 år. En tid därefter kom inträdandet av Anunnaki folket från planeten Nibiru, också benämnd planeten X. Ibland kallas detta folk för Nefilim. De tillhörde den mörka sidan och tilläts landa och etablera sig på Jorden. Det är en mänsklig och reptilsk hybrid ras, bestående av enormt stora och kraftfulla varelser. Det skall vara en bland ras mellan mänsklig genetik från Sirius B och reptilsk genetik från Orion systemet. Anunnaki folket arbetar i samarbete med Drakos härskarna, och är mer eller mindre underordnade Drakos.

När människosläktet vid den här tiden hade gått bakåt i utvecklingen, åt det mörka hållet med lägre vibrationer, blev det lätt för Anunnaki folket att landa och sätta sig upp som gudar i ögonen på de ovetande människorna under antika tider. Anunnaki folket införde dock vissa teknologier och kunskap som ledde till blomstrande kulturer hos till exempel Sumererna, i nuvarande Irak. De byggde trappstegs formade pyramider, vilka fungerande som heliga platser där de visade sig. De manliga Anunnaki representanterna impregnerade kvinnliga människor och avkomman blev vad som kallades halvgudar. De hade speciella egenskaper, såsom mycket lång livslängd, på grund av faderskapet. Dessa halvgudar och deras avkomma var grundarna till traditionen av kungadömen. Kungarna valdes under kommande sekel till stor del från personer med genetik från dessa ursprungliga halvgudar och gav upphov till vanan att kungafamiljerna gifte sig inom den egna gruppen. En viss del av jordens befolkning har idag en direkt blodlinje (genetik) från dessa halvgudar. Uttrycket ”blåblodiga” kommer härifrån. Tester kan göras får att etablera blodlinjen. För att nå den 33:e nivån inom Frimurarna krävs denna blodlinje.

De som benämndes som gudar under antiken (romerska, grekiska och egyptiska) var i själva verket olika ledare inom Anunnaki folket, där av vanan att prata om gudar i plural. De var mörka i sinnet och hade sina egna dispyter inom sitt folk och utnyttjade ofta människor i dessa dispyter, vilket Homer beskriver i berättelserna om krigen om Troja. De satte sig upp som härskare på Jorden först direkt via kungadömen senare via hemliga organisationer, såsom Frimurare och andra, vilka går långt tillbaka i tiden.

Ljusets sida släppte inte greppet helt om människosläktet under denna tid. Jesus Kristus, Buddha och andra tillhörde Ljuset och kom för att sprida Ljuset. De religioner som sedan bildades infiltrerades dock av representanter från Anunnaki och den mörka sidan och framförallt den Kristna doktrinen omstuvades. Detta startade i stor utsträckning år 325 efter Kristus vid sammankomsten vid Nicea, under den romerska härskaren Konstantin. Något århundrade därefter skapades också begreppet synd av kyrkan. Innan år 325 innehåll den kristna doktrinen begreppet reinkarnation. Efter Jesus Kristus tid har kontrollen varit mestadels hemlig och osynlig för de flesta, via hemlighetsfulla organisationer såsom Frimurare och andra, till stor del baserad på skapandet av rädsla hos folket för att lättare kunna manipuleras och kontrolleras.

Detta leder oss ända fram till nuet där betoning på rädsla är påtagbar på många olika sätt. Sanningen om oss, våra själar och vilka vi verkligen är har hållits tillbaka i intresse av kontroll och för härskarna att dra fördelar till sig själva. De som har varit ledare för den mörka och hemliga härskar sidan kallas ofta idag Illuminati grupperna. De består idag av 13 centrala familjer, däribland Rothschild och Rockefeller familjerna. De har under århundraden fått stöd direkt av det utomjordiska Anunnaki folket. Nu stundar dock nya tider. Anunnaki folket på NIbiru har nyligen, på 1990-talet, övergivit sina mörka vanor och förenat sig med Ljuset. Detta har gjort att makthavarna på Jorden, deras före detta undersåtar, har förlorat sitt direkta utomjordiska stöd. De har därefter sökt hitta andra mörka utomjordingar att få stöd från och framgången med detta är oklar. Skaparen har dock deklarerat att Jorden nu skall gå mot Ljusets sida.

Detta har mer eller mindre gjort det omöjligt för de mörka makthavarna på Jorden att framgångsrikt fortsätta med sin kontroll och manipulation. En öppning har skapats. Kampen som återstår är nu mestadels en fråga om verklighetsbegrepp och om sinnena hos folket. Den Galaktiska Federationen kommer snarast att introduceras och presentera sanningen om människan och folket kommer att fritt kunna välja den verklighet som de vill följa, dvs mot 5D eller bli kvar i 3D.

Det är denna introduktion och presentation av den Galaktiska Federationen som nu stundar och som alla Ljusarbetare väntar på och arbetar mot. Exakt hur detta skall ske är ännu inte klart, men är föremål för diskussion i meddelanden som återges på denna hemsida. Förutom introduktionen av den Galaktiska Federationen kommer vi också att återförenas med de uppstigna Mästarna. Det handlar då om Jesus (som numera benämns Sananda), Buddha, Hilarion, St. Germain, Mitreya och många fler. Till sist kommer vi att återförenas med bröder och systrar från den inre Jorden (Agarta) som redan befinner sig i 5D.

Det betonas i dessa meddelanden att Skaparen har förordnat att Mänskligheten skall återvända till de högre dimensionerna därifrån vi kom, i vilket fall de som nu är redo. De själar som har inkarnerat på Jorden i 3D under årtusenden har gjort så av fri vilja med målsättningen att få ta del av erfarenheten, vilket blir belöningen i 5D. Vi kom i själva verket från de högre dimensionerna och av fri vilja ingick vi i 3D just för att få erfarenheten, men med ett löfte om att få återkomma till de högre dimensionerna. Mänskligheten från Jorden har i 5D stora uppdrag framför sig i andra delar av Kosmos, där erfarenheten i 3D kommer väl till pass. Vi här på Jorden anses som en högst väsentlig del för vidare framgång av Ljuset och Den Galaktiska Federationen inom andra stjärnsystem. När vi träffar och återförenas med våra utomjordiska (mänskliga) bröder och systrar kommer vi att hedras med stor respekt, vänskap och kärlek.

När väl uttalandena och Avslöjandena börjar kommer den större befolkningen få ta del av informationen i stegvisa portioner, enligt vad utomjordningar och jordliga ledare i övergångsregeringar anser att folket är beredda att ta emot. Det skall bli en snabb upplärningskurva. Kanaliserade meddelanden kommer dock att fortsätta att leda informationsbilden för de som vill följa den, med information som den allmänna befolkningen inte än anses redo för att ta emot.

Vad som är klart är att vi skall gå mot ett samhälle av spiritualitet, kärlek och överflöd. I första ledet införs en ekonomisk, teknologisk och politisk omstrukturering. Det blir ett allmänt förlåtande av skulder och ett nytt ekonomisk system införs, vilket innebär säkerhet och omhändertagande av allas fysiska och materiella behov. Detta är så att fokuseringen och utbildningen av människor kan fokuseras på det spirituella. Nya teknologier kommer att införas som renar jorden och räddar miljön, samt ger oss nya bekvämligheter, till exempel teleportation. Politiskt avsätts ledare av den mörka falangen, dvs de flesta runt världen, och ett nytt ledarskap och nya rättvisa demokratier införs.

Dessa nya demokratier kommer att införas av övergångsregeringarna. De senare kommer att bestå av personer med integritet och av Ljuset, utvalda av de högre makterna. Det sägs att President Obama är en av dem som kommer att leda USA och världen till denna nya värld. För tillfället hålls han dock tillbaka från att infria sin potential av andra maktgrupper i hans närhet.

Den första fasen blir att skapa ett förstadium till ett galaktiskt samhälle på Jordens yta. Under denna tid införs materiellt överflöd, nya teknologier, de gamla mästarna kommer tillbaka och första kontakt sker osv. Detta är dock en övergångsfas. Vi skall uppnå 4D på Jorden innan vi går vidare till 5D. Inte förrän vi har nått 5D har vi nått fullt meddelande och blivit sanna galaktiska invånare. Perioden i 4D blir relativt kort och ses som en övergångsfas som dock inte kan undvikas.

Transformationen till 5D är i högsta grad både fysisk och spirituell och skall ses som gradvis under perioden i 4D. Ett antal nya chakra centra är redan nu på våg att etableras i våra kroppar och orsakar en del olägenheter. För närvarande har människan DNA med två slingor. En fullt medveten människa i 5D har tolv slingor. De som vetenskapsmännen idag kallar för ”junk DNA” (därför att man inte förstår dess funktion) skall omplaceras och ge upphov till de 12 DNA slingorna. Transformationen från 4D till 5D är också förknippad med en omvandling från en organisk och kol baserad cellstruktur till en kristallin cellstruktur som behövs i 5D.

När det gäller övergången från 4D till 5D är informationen något delad från olika källor. Det är klart att det inte äger rum förrän senare under processen, efter 2012 och första kontakt. Tiden och omständigheterna är dock inte klart uttalade. Det förefaller till exempel som att SaLuSa och Matthew har uppfattningen att vi kommer alla att uppnå 5D medan vi förblir kvar på ytan av Moder Jord.

Källorna bakom Sheldan Nidle säger dock klart att Moder Jords omvälvningar blir så kraftiga att vi inte kan bli kvar på ytan som skall omstuvas och kontinenterna skall ombildas. Vi skall innan dess evakueras dels till den Inre Jorden och dels till stora utomjordiska moderskepp. Majoriteten av mänskligheten förflyttas till den Inre Jorden där nya städer har ställts i ordning. Där skall också ha skapats individualiserade Ljuskamrar för var och en av oss. Det är i dessa Ljuskamrar som den sista biten av transformationen från 4D till 5D äger rum och vi skall också undervisas i 5D etikett. Det kommer vi att behöva i och med att vi kommer att kunna läsa alla andras tankar och de våra, vilket kommer att vara omtumlande.

Den subjektiva åsikten från denna redaktion är att Sheldan Nidles källor tenderar att ge meddelanden som är mer rakt på sak, franka och i klarspråk, framförallt relativt SaLuSa. Vi misstänker att SaLuSa inte vill framföra alltför mycket chockerande information på ett tidigt stadium och skriver därför inte om förflyttningen till Inre Jorden. På senare tid har dock SaLuSa betonat de kommande mycket kraftiga omvälvningar som Moder Jord behöver genomgå för att höja sig självt till 5D. Det blir svårt att tänka sig att vi skulle kunna vara kvar på ytan under denna tid.

Samtliga fyra språkrör förefaller dock att vara överens om att slutresultatet blir ett nytt galaktiskt samhälle för människor i 5D med hemvist på Jorden. Sheldan Nidles källor ger dock de mesta detaljerna. Det kommer att bli en ny stjärnnation. Den kommer att bestå av fyra vatten planeter; Jorden, Mars, Venus och Pax. Den sistnämnda är det nya namnet på den återbildade planeten Maldek, som förstördes. Härifrån kommer vi att agera framförallt inom denna galax (Vintergatan) och som en väsentlig del inom den Galaktiska Federationen.

Mycket mer finns beskrivet i detalj i de arkiverade meddelandena, vilka vi rekommenderar att läsa genom att stegvis gå tillbaka i tiden och kanske fokusera på ett språkrör i taget. Ny information med detaljer kommer naturligtvis att komma fram i framtida översatta meddelanden vartefter.

I Kärlek och Ljus,

Redaktionen 






No comments: