viglink.com

Monday, June 18, 2012

Mer info om massarresteringarna


11JUN
“De korrupta” eller “The Cabal” som de kallas på engelska är den grupp människor och utomjordiska varelser som för flera tusen år sedan tog kontroll över jorden och mänskligheten.
De har haft en plan att starta en ny världsordning på engelska kallat “New World Order” där människorna lever under total kontroll via sinnet, själen och kroppen. Deras plan är tusenårig och de ligger bakom alla krig och alla lagar och regler som inkräktar på vår frihet.
De har dolt att utomjordiskt liv finns. De har dolt att vi är en själ som har en mänsklig upplevelse. De har dolt att vi har fler än 5 sinnen. Deras motiv har varit att härska över människor, och beroende på vilken nivå man har ibland “De korrupta” så har man olika motiv.
Det allra högsta motivet är att livnära sig på människans energi, och dessa är främst multidimensionella varelser inom “De korrupta”. Andra motiv är att härska och förslava  människor och själar. Det är ren och skär ondska som kontrollerar och existerar inom “De korrupta”.
Allt är dock enligt vår plan som villkorslös kärlek. För vi ville uppleva allt vi nu upplevt, och det är nu vi vaknar till att igen existera med total frihet och med villkorslös kärlek för vad vi själva vill göra. Aldrig mer behöver vi vara förslavade eller förtryckta.
Det finns en plan som existerat och utvecklats i mer än 30 år för att arrestera de människor som förslavat och korrumperat jordens samhällssystem och människor. Den plan kommer i år att förverkligas och alla jordens människor kommer få reda på allt om hemliga sällskap, om vårt dolda förflutna, om våra systrar och bröder i universumet som alltid funnits omkring oss. Vi kommer få reda på hur en ondskefull energi tog kontroll på jorden och hur människor offrats i krig och ritualer för att stärka “De korruptas” makt.
Ingenting kommer vara sig likt efteråt. Allt kommer förändras.
Vi kommer vara med om den största förändringen på tusentals år. Det är en enorm händelse, och viktigt att förstå är: Bli inte panikslagen! Vet om att det som sker är för allas bästa. Det är för att stoppa den ondskefulla klick med människor som ser sig som härskare över planeten jorden.
Vill du veta mer om allt detta, kolla in denna hemsidan:
I korta drag så kommer militären i USA samt goda människor inom polisväsendet och underrättelsetjänster att arrestera de människor som korrumperat företag, banker, regeringar och som inte levt för andras bästa utan endast för egen vinning skull. De kommer arrestera alla som medverkat till att förslava jorden och som ingått i hemliga sällskap och hemliga möten t.ex. Bilderberg.
Runtom på hela jorden kommer detta ske. Alla som är korrumperade kommer ställas inför svars i domstol.
Vi kommer efter detta få:
  • Ett ekonomiskt system som värnar om mänskligheten och naturen.
  • Vi kommer få lagar och rättvisa utan korruption.
  • Samhällssystemen kommer bli transparenta, inga hemligheter kommer existera.
  • Full medvetenheten kring att vi är mer än människor och att utomjordiskt liv existerar.
  • Ny teknologi som ersätter fossila bränslen.
  • En helt ny värld utan krig och utan korruption!
Om du mediterar eller vill påverka världen så vet om i dig och meditera på att de korrupta arresteras utan problem. Känn i dig att du vet att världen kommer bli fri, känn glädje och kärlek och vet att alla problem som kan uppstå kommer lösas enkelt och smidigt.
Var glad över att världen kommer ändras till det bättre! Dela med dig av positiv glädje till andra och sprid alltid positiva lösningar.
Mänskligheten är inte girig. Människor är inte känslokalla och egoistiska. Det är samhällssystemen som skapat oss till att vara så. När systemen blir baserat på kärlek kommer även alla människor att reflektera och vara goda, snälla, givmilda och vänliga.
Lev väl och vet om att du är oändlig! Ta hand om dig och oavsett vad skapa dig en positiv attityd, även om det är svårt, så försök. Och om du har en positiv attityd, behåll den och smitta andra med den!
- seilon.org

No comments: