viglink.com

Saturday, June 30, 2012

Låt glädjen och förundran över det hela fylla era hjärtan.



Ärkeängeln Michael via Ron Head, 29 juni 2012



Låt glädjen och förundran över det hela fylla era hjärtan.

Det är en mycket underlig tid för er. Det finns en hel del förvirring, förväntan, och tvivel orsakade av de nyliga uttalandena och händelserna. Trots detta känner ni en låg punkt i energi, som om ni inte kan få tillräckligt med vila och lugn. Ni har integrerat frekvenserna och informationen ni har fått under dessa sista veckor av kosmiskt upplinjerande och aktivitet. Detta kommer nu snabbt till ett slut.

Var förberedda att stå fasta i er förståelse och att förbli lugna då er värld börjar förändras runt omkring er. Det kommer att förefalla kaotiskt. Det kommer att vara helt kaotiskt. Hastigheten med vilken dessa nödvändiga händelser kommer att ske kommer att få det att förefalla kaotiskt, men slutresultatet har länge avgjorts. Om ni någonsin har sett en bild på en skärm som övergår från en bild till en annan så har ni ett bra exempel på vad er erfarenhet kommer att bli. När ni såg detta så visste ni att allt ni behövde göra var att vänta lite till för att se vad resultatet blev. Var beredda att göra så nu.

Om det är något som ni behöver göra för att bidra till resultatet så vet ni vid det här laget precis vad det är. Om det är att hålla er vision av slutresultatet högt så inse att det är mycket viktigt för er att göra så. Ni har fått detta råd många gånger vid det här laget. Tiden har kommit för er att följa och införa det nu.

Många försök görs redan nu för att måla dessa ting som negativa och skrämmande. De som inte har er förståelse kommer att vara särskilt öppna för felinformation. Ni behöver inte diskutera den punkten. Det skulle inte ha någon mening i vilket fall som helst. Var lugn, var stadig, och svara alla uppriktiga frågor med vad ni vet är sanningen. Förutom detta, håll er plats i ljusnätverket av ovillkorlig kärlek för Jorden och mänskligheten som vi så försiktigt har byggt dessa sista år.

Skallet håller på att spricka och ni står inför att komma in i era nya liv. Låt undret och glädjen av detta fylla era hjärtan. Var i frid och erbjud kärlek och tröst varhelst ni kan. Kaoset kommer att bli kortvarigt.

De vanliga källorna kommer att göra alla försöka att sprida ilska och rädsla. Bli ej påverkade av dem. Ni vet redan vilka de är. Det skulle vara bäst om ni inte ens lyssnade på dem. Mycket mer positiv information kommer omedelbart att bli tillgänglig. Er urskiljning är nu tillräckligt god för att ni skall kunna se sanningen. En del av vad ni hör kommer att vara mycket svårt för många att tro. En del kommer att skaka till sin grund. Det är därför som er lugna närvaro blir så viktig.

Om ni behöver assistans, tröst, eller hjälp, se inom er och be om det. Vi kommer att vara med er som vi alltid har varit. Var snälla och förstå att även om jag talar till er som Michael, så talar jag för alla ärkeänglar och mästare. Ni må kalla på oss när som helst. Vi älskar er innerligt och vi talar med er snart igen. Ha en bra dag.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: